Peki diyelim Muharrem İnce tavla partisindeymiş ki olabilir adam bu darbenin darbe falan olmadığını düşünmüş olabilir ( bunca darbe gördüm bu kadar absürt olanını şimdiye kadar görmemiştim) de Ak kafalar neredeymiş o aralar bide bunu deyiversinler de bizde bilelim. Örneğin ilder neredeymiş ,genel kurmay başkanı, diğer paşalar neredeymiş ? Düğün dernek falan gırla imiş neyse..
Fakat insan yine de korkuyor seçimden önce , sanki TL seçim sonrası az değerlenir mi diye düşünüyor insan ama ekonomi berbat aslında. Cari açık , enflasyoni kısa vadeli borçlar... OLmaıs gereken seviye 5.20 ler bence ama seçim 2. tura kalır ve millet ittifakı çoğunluk olmassa gelecektir bu bence. RTE gelse bile faiz inatlaşması ile bu kuru bence çok daha yukarılara taşıyacak
Siz ne yapıyorsunuz? Sinirler çk geriliyor gerçekten, ne yapmak lazım bilinmiyor. Ben atık hiç al sat yapamıyorum.
[QUOTE=umutabi;2322273]Peki diyelim Muharrem İnce tavla partisindeymiş ki olabilir adam bu darbenin darbe falan olmadığını düşünmüş olabilir ( bunca darbe gördüm bu kadar absürd olanını şimdiye kadar görmemiştim) de Ak kafalar neredeymiş o aralar bide bun deyiversinler de bizde bilelim. Örneğin ilder neredeymiş ,genel kurmay başkanı, diğer paşalar neredeymiş ? Düğün dernek falan gırla imiş neyse..[/QUOT
Dünyada ve türkiyede bu çaplı olaylarda asıl neler olmuş nasıl olmuş 10 yıl sonra öğrenilir.Enişteden öğrenilen bir darbe ,cidden dünya darbeler tarihi açısından da çok ama çok ilginç))))))))))
Valla dolar ancak reis cumhur ittifakı işi bağlarsa uçar.Gözüken o ki bu artık pek mümkün değil.Dolar bir müddet yataya sarar.Yaz böyle geçer gibi.
Yer İmleri