Sayfa 807/1027 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Sağol dostum....

Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...

bye bye troll

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Teşekkürler .[emoji16][emoji16]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Erol abimizin yeni videosu. Uğur Civelek ile Erol mütercimleri dinleyince içmeden sarhoş oluyorum.

Not panik atağı olanlar kalbi olanlar uzak dursun bu şahıslardan.

http://youtu.be/hNSqZFryejA
    Meclis kesin %100 millet ittifakı diyor. Başkanlık şuan bıçak sırtı alicengiz olmazsa diyor. Ama bir şekilde rte alacak kıl payı diyor. 1 Kasımda tekrar bir seçim kaçarı yok bunun diyor.

Benjamine sarılın yatın diyor lisanı hali ile.🤣

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yandaş medya iftira atayım derken iyice komik duruma düşüyor. Bari iftira atarken adamların kıyafetlerine bi bakaydın. 15 temmuzda kara kış kıyafetleri ile kahve kayfi ha muhahahaaa.🤣

https://www.ahaber.com.tr/gundem/201...partisindeymis
    Peki diyelim Muharrem İnce tavla partisindeymiş ki olabilir adam bu darbenin darbe falan olmadığını düşünmüş olabilir ( bunca darbe gördüm bu kadar absürt olanını şimdiye kadar görmemiştim) de Ak kafalar neredeymiş o aralar bide bunu deyiversinler de bizde bilelim. Örneğin ilder neredeymiş ,genel kurmay başkanı, diğer paşalar neredeymiş ? Düğün dernek falan gırla imiş neyse..

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolar seçim sonrası manipülatif hareketeler yapar ki bu düşüş yönünde olursa ve bende Tl kalmış olsa dibine kadar Dolara dönerim, bu manipülasyonun hiç bir önemi olmayacak, artık yatırım planının önümüzdeki yıllarda ( süresi akılsız yöneticilerin aklını başına alıp gerekenleri zamanında yapıp yapmayacağına bağlı olacak ) başımıza çöreklenecek ve LAYIK olsun olmasın tüm kesimleri doğduğuna pişman edecek stagflasyona göre yapılması gerekir diye düşünüyorum. Bundan kaçış yok o nedenle imkanı olan tedbirini almışsa ne ala almamışsa kendi bilecek.
    Fakat insan yine de korkuyor seçimden önce , sanki TL seçim sonrası az değerlenir mi diye düşünüyor insan ama ekonomi berbat aslında. Cari açık , enflasyoni kısa vadeli borçlar... OLmaıs gereken seviye 5.20 ler bence ama seçim 2. tura kalır ve millet ittifakı çoğunluk olmassa gelecektir bu bence. RTE gelse bile faiz inatlaşması ile bu kuru bence çok daha yukarılara taşıyacak
    Siz ne yapıyorsunuz? Sinirler çk geriliyor gerçekten, ne yapmak lazım bilinmiyor. Ben atık hiç al sat yapamıyorum.

[QUOTE=umutabi;2322273]Peki diyelim Muharrem İnce tavla partisindeymiş ki olabilir adam bu darbenin darbe falan olmadığını düşünmüş olabilir ( bunca darbe gördüm bu kadar absürd olanını şimdiye kadar görmemiştim) de Ak kafalar neredeymiş o aralar bide bun deyiversinler de bizde bilelim. Örneğin ilder neredeymiş ,genel kurmay başkanı, diğer paşalar neredeymiş ? Düğün dernek falan gırla imiş neyse..[/QUOT
    Dünyada ve türkiyede bu çaplı olaylarda asıl neler olmuş nasıl olmuş 10 yıl sonra öğrenilir.Enişteden öğrenilen bir darbe ,cidden dünya darbeler tarihi açısından da çok ama çok ilginç))))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Yeşili yaktı arkadaş..4.5046 altında 240 Min kalmadıkça yeşil devam.Bakalım.Lambaya püf demeden kaça kadar gidecek ? Giderse tabi

Kızarmış..

Valla dolar ancak reis cumhur ittifakı işi bağlarsa uçar.Gözüken o ki bu artık pek mümkün değil.Dolar bir müddet yataya sarar.Yaz böyle geçer gibi.

Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Fakat insan yine de korkuyor seçimden önce , sanki TL seçim sonrası az değerlenir mi diye düşünüyor insan ama ekonomi berbat aslında. Cari açık , enflasyoni kısa vadeli borçlar... OLmaıs gereken seviye 5.20 ler bence ama seçim 2. tura kalır ve millet ittifakı çoğunluk olmassa gelecektir bu bence. RTE gelse bile faiz inatlaşması ile bu kuru bence çok daha yukarılara taşıyacak
    Siz ne yapıyorsunuz? Sinirler çk geriliyor gerçekten, ne yapmak lazım bilinmiyor. Ben atık hiç al sat yapamıyorum.
    Dolar az çıksın yada çıkmasın yeterki yemeyip tasarruf ettiğim Dolarlarıma bir şey olmasın, kendi adıma benim tek derdim bu. Çünkü ülkenin bu hale getirilmesinde en ufak bir hıyanetim yok LAYIK olanlar ile aynı sürünme kulvarında olmak benim hakkım değil.

Sayfa 807/1027 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •