Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim once enpara kredi karti almam lazim o zaman.
    Baktilar benden para kazanamayacaklar reddettiler benim kredi karti basvurumu.
    Syg,
    bence sizin kredi kart başvurunuzu diğer kartlarınızdan limit kalmadığı için kabul etmediler yoksa para kazanma meselesi değil,

limiti yeten herkese kart verirler(tabi kırmızı kart yemeyecen) (gelir beyanınızın çarpanına göre kredi kart veriliyor tam oranı bilmiyorum)
    örneğin herhangi bir kredi kartınızın limitini 5 bin lira düşürün 10 gün sonra gidin tekrar başvurun bakalım bu seferde vermeyecekler mi,
    bana göre sebeb bu...
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

2.  Alıntı Originally Posted by UFUK ARIKAN Yazıyı Oku
    bence sizin kredi kart başvurunuzu diğer kartlarınızdan limit kalmadığı için kabul etmediler yoksa para kazanma meselesi değil,

limiti yeten herkese kart verirler(tabi kırmızı kart yemeyecen) (gelir beyanınızın çarpanına göre kredi kart veriliyor tam oranı bilmiyorum)
    örneğin herhangi bir kredi kartınızın limitini 5 bin lira düşürün 10 gün sonra gidin tekrar başvurun bakalım bu seferde vermeyecekler mi,
    bana göre sebeb bu...
    Bende Garanti'de 40k limit vardı defalarca talepte bulundum tüm ödemeler günü gününe hatta limit açmak için daha bile erken yapılmasına rağmen artırmadılar. Toplam limitiniz dolu daha fazla artıramıyoruz dediler. 20 yıllık müşterileriyim ve şahıs şirket hesapları sürekli aktif ama inatla artırmadılar. İş Bankası'na gittim yeni kart başvurusu yaptım. Gelir belgesi bile istenmeden 20k limitle geldi yeni kart. Toplam limit 60k etti. Kısa süre sonra Garanti 40k limiti 45k yaptı toplam 65k oldu. Ne biçim bir sistem nasıl bir uygulama anlamadım. Odeabank kart vermeye çalıştı geçende, ek limit gelir belki diye olur verin dedim, bir iki gün sonra bilgi geldi toplam limit dolu olduğu için kart başvurunuz onaylanmadı diye. Ben de Dudu'nun dediği gibi asla geciktirmem borcumu. Gecikme faizi alamadıkları için üzülüyor olabilirler. Limiti yükseltmeyelim erken erken ödesin diyor da olabilirler. Diğer taraftan sürekli borç geciktirenlere ısrarla yeni kart ve kredi satmaya devam. Sistem böyle.

3.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Bende Garanti'de 40k limit vardı defalarca talepte bulundum tüm ödemeler günü gününe hatta limit açmak için daha bile erken yapılmasına rağmen artırmadılar. Toplam limitiniz dolu daha fazla artıramıyoruz dediler. 20 yıllık müşterileriyim ve şahıs şirket hesapları sürekli aktif ama inatla artırmadılar. İş Bankası'na gittim yeni kart başvurusu yaptım. Gelir belgesi bile istenmeden 20k limitle geldi yeni kart. Toplam limit 60k etti. Kısa süre sonra Garanti 40k limiti 45k yaptı toplam 65k oldu. Ne biçim bir sistem nasıl bir uygulama anlamadım. Odeabank kart vermeye çalıştı geçende, ek limit gelir belki diye olur verin dedim, bir iki gün sonra bilgi geldi toplam limit dolu olduğu için kart başvurunuz onaylanmadı diye. Ben de Dudu'nun dediği gibi asla geciktirmem borcumu. Gecikme faizi alamadıkları için üzülüyor olabilirler. Limiti yükseltmeyelim erken erken ödesin diyor da olabilirler. Diğer taraftan sürekli borç geciktirenlere ısrarla yeni kart ve kredi satmaya devam. Sistem böyle.
    Evet bende çözemiyorum bunları istediğin de vermezler, istemediğin de burnunda biterler,

Klasik bankacı işi , enpara dan 3 tane kart başvurusu yaptım oğlan ve hanım içinde hanıma vermediler ikimize geldi, ama açıpta kullanmadım bile çünkü işe yaramaz onların kartları ne bir kampanya ne bir promosyon yapıyorlar yaptıkları tek şey 100 tl vermek onla uğraştığıma değmez diye açmadım bile,
    Aslında bende hayatımda asla ne gecikme faizi nede kart ücreti ödemediğim gibi üstüne para aldım kredi kartlarından.
    Ama bu son senede bayağı sıkıştırıyorlar ve promosyonlarda düştü, aslında iyi takip edildiğinde aylık bazda ve yıllık toplamda güzel bonus toplanıyor ama Reis sıkıştırınca bankaları onlarda yemi kıstı puanlarda iyice cimrileştiler,
    her şeyin tadı kaçıyor vesselam...du bakalim ne olcek
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,698
     Alıntı Originally Posted by UFUK ARIKAN Yazıyı Oku
    Evet bende çözemiyorum bunları istediğin de vermezler, istemediğin de burnunda biterler,

Klasik bankacı işi , enpara dan 3 tane kart başvurusu yaptım oğlan ve hanım içinde hanıma vermediler ikimize geldi, ama açıpta kullanmadım bile çünkü işe yaramaz onların kartları ne bir kampanya ne bir promosyon yapıyorlar yaptıkları tek şey 100 tl vermek onla uğraştığıma değmez diye açmadım bile,
    Aslında bende hayatımda asla ne gecikme faizi nede kart ücreti ödemediğim gibi üstüne para aldım kredi kartlarından.
    Ama bu son senede bayağı sıkıştırıyorlar ve promosyonlarda düştü, aslında iyi takip edildiğinde aylık bazda ve yıllık toplamda güzel bonus toplanıyor ama Reis sıkıştırınca bankaları onlarda yemi kıstı puanlarda iyice cimrileştiler,
    her şeyin tadı kaçıyor vesselam...du bakalim ne olcek
    Isleri gucleri dar ve sabit gelirli, borcu borcla odeyen birisini tavlayip, yolmaya calismak serrolarin.
    Bakiyorlar duzenli, son gun tum borcu odemis bundan is cikmaz bize diyorlar.
    Bunlarin hakkkindan en iyi reis gelir.
    Odleri kopuyor ondan.
    Eskiden cok daha guzel kampanyalar olurdu.
    Mesela artik lounge girislerini kaldirmislar, loungelari kapatmislar
    veya cogunu parali yapmislar.
    Bu arada bilen var mi bu lounge konusunda en avantajli kart hangisidir?
    Derdim onumuzdeki donem belese loungelarda yemek icmek, vakit gecirmek.
    Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 23-06-2018 saat: 06:54.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Kredi kartı özelliği değil ama Finansbank portföyü 1M ve üzerinde olanlar için TAV Passport kart hediye ediyor
    Bu kart ile lounge hizmeti de alabiliyorsunuz

https://www.tavpassport.com/tr/TavPa...kullanimi.aspx

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    ...
    Syg,

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kredi kartı özelliği değil ama Finansbank portföyü 1M ve üzerinde olanlar için TAV Passport kart hediye ediyor
    Bu kart ile lounge hizmeti de alabiliyorsunuz

https://www.tavpassport.com/tr/TavPa...kullanimi.aspx
    Benim 250 bin için vermişlerdi şimdi milyon mu olmuş sınır vaybe

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim 250 bin için vermişlerdi şimdi milyon mu olmuş sınır vaybe

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bana öyle denmişti, sitesinde de böyle yazıyor. Daha altına da veriyorlardır belki

QNB Finansbank, 1 Ocak 2018’den itibaren Özel Bankacılık Müşterilerine artık 12 ay süreyle geçerli TAV Passport Kart* hediye ederek anlaşmalı havalimanında yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.
    Nasıl Özel Bankacılık Müşterisi Olurum?
    QNB Finansbank Özel Bankacılık müşterisi olmak için QNB Finansbank'taki 1 takvim ayı birikim ortalamanızın 1.000.000 TL ve üzerinde olması yeterlidir. QNB Finansbank'taki birikim ortalamanıza enpara.com'daki birikimleriniz dahil edilmemektedir.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isleri gucleri dar ve sabit gelirli, borcu borcla odeyen birisini tavlayip, yolmaya calismak serrolarin.
    Bakiyorlar duzenli, son gun tum borcu odemis bundan is cikmaz bize diyorlar.
    Bunlarin hakkkindan en iyi reis gelir.
    Odleri kopuyor ondan.
    Eskiden cok daha guzel kampanyalar olurdu.
    Mesela artik lounge girislerini kaldirmislar, loungelari kapatmislar
    veya cogunu parali yapmislar.
    Syg,
    Miles&Smiles'ta çok harcama yapılsa bile lounge hak edilmiyor. Aylık 20bin üstü harcadığım için bir kez ücretsiz giriş hakkı verdiler. Bunu yılda bir yapıyorlar sanırım. Bir kez de misafiriniz için bir indirimli giriş hakkı 25 USD diye bilgi geçtiler, şaka gibi. Ücretsiz lounge için sürekli uçup statü mili toplamak gerekiyor, sürekli derken baya baya sürekli uçmak gerekiyor, ancak öyle, kart harcamasından ayrı bir şey statü mili. Ben kart harcamalarımla biriken uçuş millerimle bilet alırken business class alıyorum, yer garantili değil limitli kontenjanlı bilet denk geldiğinde neredeyse economy gibi çok uygun millerle business alınabiliyor, o zaman otomatikman lounge ücretsiz oluyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •