Sayfa 735/1006 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kasa her zaman kazanir.
    Siz onlari hic bir zaman somuremezsiniz.
    Somuruyorum sanirsiniz ama aslinda somuruluyorsunuzdur.
    Bankalar ile olan iliskinizi en dusuk seviyede tutmaya calisin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Dudu abi dediğim gibi,hepsini kredi kartına verdim ..eskiden fatura başına 1 lira işlem ücreti alıyorlardı.simdi ücretsiz. Aslinda çok dayandım bu sisteme geçmiyeyim diye ..hep faturalari ya elden ya da anında ödeme ile yapıyordum..param varsa misali ..ama evin elektrikleri kesilince bi kaç kere verdim gitti hepsini..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim once enpara kredi karti almam lazim o zaman.
    Baktilar benden para kazanamayacaklar reddettiler benim kredi karti basvurumu.
    Syg,

3. Bu kısım ilginç geldi bana. Emeklisiniz vakit bol sanıırım chucky abimiz gibi

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Dudu abi dediğim gibi,hepsini kredi kartına verdim ..eskiden fatura başına 1 lira işlem ücreti alıyorlardı.simdi ücretsiz. Aslinda çok dayandım bu sisteme geçmiyeyim diye ..hep faturalari ya elden ya da anında ödeme ile yapıyordum..param varsa misali ..ama evin elektrikleri kesilince bi kaç kere verdim gitti hepsini..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Bu kısım ilginç geldi bana. Emeklisiniz vakit bol sanıırım chucky abimiz gibi
    Bazen basili fatura bile ulastirilamiyor.
    Bosuna elektrigi kesilmemis bi kac kere.
    Syg,

5. 1 ay önce Teb Marifetli hesap açtırdım 16.50 faiz üzerinden gecelik. Şu anda 17.50 olarak güncellenmiş durumda fakat ben hala 16.50 olarak faydalanabiliyorum. Bunun için bir yol deneyen oldu mu?

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim once enpara kredi karti almam lazim o zaman.
    Baktilar benden para kazanamayacaklar reddettiler benim kredi karti basvurumu.
    Syg,
    bence sizin kredi kart başvurunuzu diğer kartlarınızdan limit kalmadığı için kabul etmediler yoksa para kazanma meselesi değil,

limiti yeten herkese kart verirler(tabi kırmızı kart yemeyecen) (gelir beyanınızın çarpanına göre kredi kart veriliyor tam oranı bilmiyorum)
    örneğin herhangi bir kredi kartınızın limitini 5 bin lira düşürün 10 gün sonra gidin tekrar başvurun bakalım bu seferde vermeyecekler mi,
    bana göre sebeb bu...
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

7. Denizbank 250k üstü eski 18%
    Akbank 250k üstü 17.5%

8.  Alıntı Originally Posted by mcitir Yazıyı Oku
    1 ay önce Teb Marifetli hesap açtırdım 16.50 faiz üzerinden gecelik. Şu anda 17.50 olarak güncellenmiş durumda fakat ben hala 16.50 olarak faydalanabiliyorum. Bunun için bir yol deneyen oldu mu?
    internet bankacılığından marifetli hesabınızı kapatıp yeniden açın 17.50 olarak güncelleniyor ama şu an denemeyin pazartesi deneyin 3 günlük faiziniz yanabilir,17.50 olalı çok oldu biraz gecikmişsiniz,herkes nerdeyse 17.50 yaptı.

Sayfa 735/1006 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •