Sayfa 318/777 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sen hem kur hedefi verip adeta yatırım danışmanlığı yapacaksın birde zeytinyağı gibi üste çıkacaksın hadi ordan !! Yorum yapmak ayrı şey kur hedefi verip algı operasyonu yapmak ayrı şey
    Len yürü git.burda aylardır bu seviyeler konuşuluyor...trolluk mu derdin ?,burdan ekmek çıkmaz sana...

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Katılıyorum..gelecek hükümet belki bir parça değiştirebilir ama gidişat belli bence..

Dışarıda kimseninde senin seçiminle, faizlerinle ilgilendiği yok..olumlu bir şey olsada çıksam diye bakıyorlar..bence diyeyimde kavga çıkmasın..

Durum çoğu EM'lerde böyle ama..az yada çok..Epeydir yazdığım gibi önden junk olanlar buyuruyor sadece..
    Herkes dxy den bahsediyor ama ecb ve japon MB si genişlemeye son verip de paramı geri istiyom dediginde ozaman EM ler fena sallanacak.....dxy yi değil aslında mümkün olsa da piyasadaki para arzını takip edebilsek keşke.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Len yürü git.burda aylardır bu seviyeler konuşuluyor...trolluk mu derdin ?,burdan ekmek çıkmaz sana...

hem karamsarlık pompala hem beter olacağız de asıl troll sensin !! sen yürü git len !!! ekonomi iyi değil demek başka beter olacağız demek başka !! sen dolardan cukka yapacaksın diye ekonomik gerçeklerle alakası olmayan saçma yorumlarını mı okuyacağım senin ! üstelik ben senden alıntı bile yapmadım genel konuştum öyle bir dolar fanatiği olmuşsun ki gözün kararmış hemen laf yetiştirme çabasına girdin !!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Okuma arkadaş okuma blokla gitsin...senin için yazmıyorum zaten.sikintin başka değil mi ? Zoruna mı gitti ?sanki herşey çok iyide ben karamsarlık asiliyorum.. blokla hemen..Allah akıl fikir versin..sanki ekonomiye ben yön veriyorum.sivr...z..a
    hem karamsarlık pompala hem beter olacağız de asıl troll sensin !! sen yürü git len !!! ekonomi iyi değil demek başka beter olacağız demek başka !! sen dolardan cukka yapacaksın diye ekonomik gerçeklerle alakası olmayan saçma yorumlarını mı okuyacağım senin ! üstelik ben senden alıntı bile yapmadım genel konuştum öyle bir dolar fanatiği olmuşsun ki gözün kararmış hemen laf yetiştirme çabasına girdin !!

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Okuma arkadaş okuma blokla gitsin...senin için yazmıyorum zaten.sikintin başka değil mi ? Zoruna mı gitti ?sanki herşey çok iyide ben karamsarlık asiliyorum.. blokla hemen..Allah akıl fikir versin..sanki ekonomiye ben yön veriyorum.sivr...z..a

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Son mermiler ini bugün harcıyorlar....doları durdurmalari imkansız..hangi iktidar gelirse gelsin.

yazdığın mesaj senin zihniyetini açıkça ortaya koyuyor ! senin derdin a partisi b partisi olayı değil ! her koşulda dolar yükselsin !!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Len blokla gitsin işte beğenmiyorsan.ne bekliyorsun?
    yazdığın mesaj senin zihniyetini açıkça ortaya koyuyor ! senin derdin a partisi b partisi olayı değil ! her koşulda dolar yükselsin !!

7. sakin sakin !!!!

bahri human beklentisini yazmış..
    fazla da büyütmemek lazım..

10 tl olabilir bile diyebilir..ki bende seçimden sonra kontrol bende derlerse 10 tl olabileceğini söylüyorum..

her gün 5 kere batıyoruz kaçınnnnn demedikten sonra sorun yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Dostum beni tanıyan tanıyor..burda dolar sürekli su olacak bu olacak dediğini iddia ediyor..ki elimde dolar yok..euro var...oda portföy un 1/3 u oranında....
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    sakin sakin !!!!

bahri human beklentisini yazmış..
    fazla da büyütmemek lazım..

10 tl olabilir bile diyebilir..ki bende seçimden sonra kontrol bende derlerse 10 tl olabileceğini söylüyorum..

her gün 5 kere batıyoruz kaçınnnnn demedikten sonra sorun yok..

Sayfa 318/777 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •