Sayfa 740/1006 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Aynen Garanti Bankası ile yoğun çalışmamıza ve bütün enstrümanlarını kullanmama rağmen kaç yıldır arttırmıyorlar kart limitini. Bu yıl bir nedenle arttırım talep ettim ve reddettiler. Ben de ek olarak başka banka kartını kullanmaya başladım. Bu arada ben de hiç geciktirmem son gün mutlaka öderim borcun tamamını. Bu durumda garanti bankası ne kar etti anlamıyorum beni başka bankaya mecbur ederek. Anlayan varsa beri gelsin.
    Kart harcamalarında alınan komisyon kart sahibinden değil üye işyerinden alınıyor. Bu nedenle kampanya odaklı pazarlama yapıp, pazarda kullanılan kart sayılarını artırmaya çalışıp, kampanya bağlantılarını kullanarak daha fazla üye işyerinin kendi POS'larını almasını sağlamaya çalışıyor olabilirler. Tek kart üzerinden çok harcama yapan kişi, bu harcamaları aynı bankanın üye işyerlerinden yapmadığı sürece, kart sahibi bankaya büyük bir kar sağlamıyor olabilir. Bu nedenle tek karttan kampanya bağımsız çok yüklü harcama yapılmasındansa, çok sayıda kişi tarafından kampanya bağlantılı ufak tefek harcamaların çok sayıda karttan kendi üye işyerlerinden yapılması için farklı bir yaygınlaştırma politikası izliyor olabilirler. Sadece bir tahmin tabi. Diğer banka POS'undan harcama yapıldığında bankanın komisyonu ne oranda oluyor, POS sahibi banka ve kart sahibi banka komisyonu ne oranda bölüşüyor onu tam bilmiyorum.

2. Muharrem ince Maltepe İstanbul mitingi, Youtube canlı yayını şu anda 85.000 kişi youtube üzerinden izliyor.

Miting'e gitma şansları olmayanlar buradan veya HalkTV'den izleyebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Cn1XFqDP68Q
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    düz hesapla 365 günde..

oranlar net (stopajsız) ise evet 19,119... yoksa 18,86...

ancak tatil günlerini de hesaba katınca hesap değişiyor.
    120 günlük eslenigi nedir 17.50 günlüğün?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Muharrem ince Maltepe İstanbul mitingi, Youtube canlı yayını şu anda 85.000 kişi youtube üzerinden izliyor.

Miting'e gitma şansları olmayanlar buradan veya HalkTV'den izleyebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Cn1XFqDP68Q
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

5.  Alıntı Originally Posted by revent Yazıyı Oku
    Bankaların uyguladıkları eft limiti gişeden geçerlimidir ?

Yani hesap kapadığımız zaman gişeden eft yapınca masrafı ödemek kaydıyla limit varmı.
    hayır gişeden eft limiti yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kredi kartlari limitini bddk kontrol ediyor sanirim.
    Her banka bazi temel gostergelerine gore belli bir toplam limiti kart musterilerine dagitiyor.
    Syg,
    yasal gelir x 4

örneğin

aylık 5000 lira gelirin varsa

tüm bankalardaki kredi kartı limitleri toplamın 20 bin tl yi geçemez.

ytd.

syg,

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bir Avrupa şehrine gidiş dönüş mil ile *bedava bilet* almak istediğimde en son 560TL vergi bedeli çıkarmıştı. Aynı bileti bilet fiyatı ve vergiler dahil pegasustan 350TL'ye alınca artık bu kartın çok bir avantajı kalmadığını anladım. Tüm shop&miles kartları kapattırdım.
    Bu işte hem bol puan kazanma hemde ucuza bilet alma konusunda kesinlikle açık ara lider , isbankasi maximiles'dir.
    Hem rakiplerine göre çok yüksek mil puan kazandırır hemde hemen örnekle vermek gerekirse dün eşim ve oğlum için İzmir=Ankara gidiş dönüş bilet baktım.
    Aradığım tarihe en Uygun olan uçuşları tespit ettikten sonra bilet hattını aradım.
    İnternetteki biletleme ile maximiles bilet hattı arasındaki fark sadece 21 TL idi.
    Yine üç ay önce annem için Hollanda gidiş dönüş aldığımda piyasa ile aradaki fark 30 TL idi.
    Ben yıllardır kullanırım ve çok memnunum.
    Birazda ufak tefek kurnazlıklar ile her yıl 7-8 bilet parası çıkarırım 🤣

8.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Geçen hafta vakıfbank MT bana arı hesap açtı. Oran 17.80 idi. 100 gün geçerli imiş. Miktar 150 bin.

32 gün için ise 19.20 verdiler. mktr 500 bin.

Neden aynı bankada bu kadar farklı rakamlar var, anlamadım. Kişiye göre mi değişir, miktara, şubeye göre mi? Üçüne göre mi?
    Arı hesapmı 18,20 Vadeli Değil Değilmi Kontrol Edin Hangi Şube Verdi
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 740/1006 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •