Sayfa 840/1027 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    https://twitter.com/SDKoleksiyon/sta...833076225?s=19 inşallah herşey güzel olur.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Cumhuriyet ve laiklik dolu yarınlar için oyumuzu kullandık.
    Hayırlı olsun

3. ULAŞIM politikalarını okusanız !!!

Taaa 1950'lerde başlamışlar ...Irzına geçmişler.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    abisi tarım desteği abdde avrupada tam gaz destekler var. gıda ve su ulusal güvenlik meselesidir. kusura bakma bizim milletin beyni öyle bir yıkanmış öyle bir kandırılmış ki bu işleri gomonis işi falan sanıyor... nasıl yapacaz ne edecez ben anlamadım, bu tür destekler katma değerli desteklerdir. bunu hangi hükümet yapıyorsa doğru yapıyordur..tarım ve hayvancılıkta. 1 verirsin 3 alırsın. bunu okuyunuz, abdnin tarımsal desteği teşviği 936 milyar doları bulmuş siz kendi insanınızı suya atın boğulsun diyorsunuz, abicim siz bir millet batsın aç kalsın mı istiyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz????:

https://www.dunya.com/kose-yazisi/am...stekleri/20453
    biz makarnayla beslenip kömürle ısınabilen dayanıklı bir insan türü geliştiriyoruz. tarım desteğine ihtiyacımız yok.
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Toprağı olan çiftçiye sen ekme dönüm başına belli bir miktar sana para verelim yeter ki sen bu işlerle uğraşma diye devlet politikası olur mu sayın bitpire )))))))
    Ülkemizin en lezzetli patlıcanı tokat yöresinde yetişenmiş. Bunun da sebebi tarlaya önce pancar, sonra patlıcan ekilmesi. Diyeceğim, toprak ekildikçe güzelleşir, ekilmez ise çorak, verimsiz hale döner. 10 senede canlandıramazsınız. Neden ekme, al sana para dedikleri belli değil mi?

6. Uydur uydur salla
    Naapiyo yani pancar toprağa bi salgı mi veriyo
    Bırakın hurafeyi yav
    Ne geliyorsa başa hurafeden gelmedimi
    Su şöyleymis bu böyleydi
    Ben inanmiyom sanaaaaa

7. Uzun zamandır topiği sessizce izliyorum.
    Topiği tamamen siyasi argümanlarla dolu, karşısında olan görüşteki insanları aşağılayıp, dalga geçme ve sindirme aracı haline getirenlere saygılarımı sunuyorum.
    Buradaki bazı arkadaşlara göre dolar yükselince gayet normal ama düşünce manipulasyon olmuş oluyor.
    Patates-soğan bir yerlerde depolanıp, çürütülüp, çöplere dökülüp iç piyasada fiyat manipulasyonu yapılınca, bunun suçlusu da hükümet oluyor.
    Bunları dile getirenleri de trol diye etiketleyip işin içinden sıyrılmak en iyi yol tabiki..
    Gelişmekte olan ekonomilerde uluslar arası konjokturden kaynaklanan sıkıntılar olduğunu kabul ediyorum ama bu durum kimseye gayri ahlaki yollara başvurarak meşru bir iktidara insafsızca saldırma hakkını vermez.
    Sabah akşam abbas yukarı abbas aşağı bir ülkenin Cumhurbaşkanına ve destekleyenlerine karşı her türlü hakaret ve karalamaları yapacaksınız, sonra da kalkmış diktatörlükten bahsedeceksiniz.
    Bu akşam, Türk milletinin bu tür saldırılara karşı nasıl bir cevap vereceğini bir kez daha göreceksiniz.
    Bu millet, başta FETO,PKK gibi terör örgütü yandaşlarının sevinmesine yol açacak bir sonuca asla izin vermeyecektir.
    Peki, bu sonuçtan ders alacak mısınız?
    Hayır, yine yok hile yok oylar çalındı zırvalarıyla kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
    Peki neden bunları yazıp kendini yoruyorsun derseniz.
    Karınca misali, yerimiz ve nerede durduğumuz belli olsun..
    Kalın sağlıcakla..

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Uydur uydur salla
    Naapiyo yani pancar toprağa bi salgı mi veriyo
    Bırakın hurafeyi yav
    Ne geliyorsa başa hurafeden gelmedimi
    Su şöyleymis bu böyleydi
    Ben inanmiyom sanaaaaa
    Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur Adabına.*
    /Mevlana

Sayfa 840/1027 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •