Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. [QUOTE=666;2329802]Piyasalar begenmedi durumu gibi gozukuyor. Persembenin gelisi Carsambadan bellidir zaten.

BENCE DE PEK BEĞENMEDİ DOSTUM BU İLK HAREKET YANILTICI OLABİLİR. MB BAĞIMSIZLIĞI LİYAKAT ESASI VE KALICI UZUN VADELİ REFORMLAR GEREKLİ. İNŞALLAH OTURUP BUNLARA ENERJİ VERİRLER. ACI REÇETEYİ HEP BERABER ÇEKECEĞİZ, HALKB ÖZELİNDE OFAC KARARI TEK KAÇIŞ YERİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, 0.99 KONUT KREDİLERİ VB UYGULAMALAR 2. VE 3. ÇEYREK BİLANÇOLARINI MAALESEF BOZACAK. AMERİKA İLE RTE SULH OLURSA, Kİ BEN OLDUKLARINA İNANIYORUM OFAC SONRASI KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ OLUR.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    BENCE DE PEK BEĞENMEDİ DOSTUM BU İLK HAREKET YANILTICI OLABİLİR. MB BAĞIMSIZLIĞI LİYAKAT ESASI VE KALICI UZUN VADELİ REFORMLAR GEREKLİ. İNŞALLAH OTURUP BUNLARA ENERJİ VERİRLER. ACI REÇETEYİ HEP BERABER ÇEKECEĞİZ, HALKB ÖZELİNDE OFAC KARARI TEK KAÇIŞ YERİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, 0.99 KONUT KREDİLERİ VB UYGULAMALAR 2. VE 3. ÇEYREK BİLANÇOLARINI MAALESEF BOZACAK. AMERİKA İLE RTE SULH OLURSA, Kİ BEN OLDUKLARINA İNANIYORUM OFAC SONRASI KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ OLUR.
    Bence ilk hareket daha kuvvetli olmaliydi, o yuzden piyasa begenmedi bu hukumeti dedim zaten.

Yabancinin hepsi Meri (+50m) haric basiyor bugun. Credit 180m ekside. Yatirim 80, BGC 70, Doce 40.

Yabanci ankette secim sonuclarina gore ne demisse onu yapiyor iste. Bu is artik iyice sarpa sardi.

Is Bankasi -%5 Ak -%3 Garan -%3.

3. [QUOTE=Drexty;2329971]
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    OFAC SONRASI KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ OLUR.
    Temmuzda ohal uzatılmayacak denmişti, uzatılmazsa o da bir mini ralli yaptırıp bir çıkış şansı verebilir ek olarak.

OFAC ve OHAL kararları dışında ben de kısa-orta vadede yükseliş ümidi göremiyorum.

Bugün bankalara geçirdiler. Çok kötü çok, yani halkbanktaki yükseliş bile bence çıkış fırsatı olacak birşey değildi, sekiz lirayı bile göremedi.. Hisse bataklık gibi.. Zararımın hesabını bıraktım sadece ne kadar daha perişan olabilir merakımı gidermek için takip ediyorum.

Bugün gaplı açılış ve iyi bir gün tahmin etmiştim, birkaç gün sürer hava diyordum ama direk satış fırsatı bildi gavurlar acımadılar, sabredemediler. Dört gözle alıcı bekliyorlarmış mal satmak için.

4. [QUOTE=pilavli;2333328]

Temmuzda ohal uzatılmayacak denmişti, uzatılmazsa o da bir mini ralli yaptırıp bir çıkış şansı verebilir ek olarak.

OFAC ve OHAL kararları dışında ben de kısa-orta vadede yükseliş ümidi göremiyorum.

Bugün bankalara geçirdiler. Çok kötü çok, yani halkbanktaki yükseliş bile bence çıkış fırsatı olacak birşey değildi, sekiz lirayı bile göremedi.. Hisse bataklık gibi.. Zararımın hesabını bıraktım sadece ne kadar daha perişan olabilir merakımı gidermek için takip ediyorum.

Bugün gaplı açılış ve iyi bir gün tahmin etmiştim, birkaç gün sürer hava diyordum ama direk satış fırsatı bildi gavurlar acımadılar, sabredemediler. Dört gözle alıcı bekliyorlarmış mal satmak için.
    Böyle mal satma stratejisini de ilk defa görüyorum, ne oldu şimdi çok mu mal sattılar, bu günkü hareketle borsaya kimin güveni kaldı ki, oysa bir kaç gün hatta bir kaç hafta biraz yukarlara çıkarıp yedire yedire satsalardı daha çok mal satmazlarmıydı, bugünkü güvensizlikle kim yanaşır!!! borsaya!!!
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Böyle mal satma stratejisini de ilk defa görüyorum, ne oldu şimdi çok mu mal sattılar, bu günkü hareketle borsaya kimin güveni kaldı ki, oysa bir kaç gün hatta bir kaç hafta biraz yukarlara çıkarıp yedire yedire satsalardı daha çok mal satmazlarmıydı, bugünkü güvensizlikle kim yanaşır!!! borsaya!!!
    Yabanci gorusunu asagida belirtmis zaten secimden once. Para babalarinin onunde vardir kimin kazanacaginin, neyin nasil olacaginin arastirmalari. O yuzden borsa olumlu tepki vermedi secim yaklastiginda. Persembenin gelisi Carsambadan belli.

Ben de kisa vadeli bir ralli bekliyordum belirsizlik kalktigi icin ama anlasilan durum cok daha vahim.

Pilavli'nin dedigi gibi OHAL'in kalkmasi bir beklenti olabilir. Hukumet piyasalari rahatlatmak icin hamleler yapabilir. Uzun vadede durum artik iyi degil maalesef.

Borsa bir statik, bir sabit degil. Gelen verilere adapte olmak gerekir. Halk Banka'sinin eski durumu ile simdiki durum ayni degil. Konjektur cok degisti. O zaman senelerdir baskilanan, banka endeksinden uzaklasmis bir banka vardi. Simdi oteki bankalar da bunun yanina geldi.

Yine de OFAC karari ile digerlerinden pozitif ayrisacagini dusunuyorum.

6. [QUOTE=pilavli;2333328]

Sayın pilavli ben de sizin gibi düşündüm. Satmaya elim gitmedi. Demek ki 92 alt bandı ile 105 aralığına kadar yapılanları emflasyonu ve olacakları daha lerde bilançoları ve faizlerin bilançolarda ki tahribatını görmek istiyorlar. Yurt dışı da berbatdı, satmaları mantıklı geldi sonradan.

7. Önümüzdeki 1 ay içinde OFSC kararı gelir herhalde. Zaten 2 ülke arasında teknik komitelerde ikili anlaşmazlıklar masaya yatırılmış durumda. Papaz davasının beklenmesine filan gerek duymazlar. Tüm konular halihazırda görüşülüyor. Seçimler yüzünden ara vermişlerdi, artık RTE tekrar Başkan seçildiğine ve AKP MHP ittifakı Mecliste çoğunluğu ele geçirdiğine göre teknik komitede ele aldıkları OFAC dahil tüm mevzuları sonuçlandırmaya hız verebilirler. En geç Temmuz sonuna kadar OFAC kararı açıklanmış olur.
    3 Eylül 2025 de 29.30 dan aldığım YKBNK leri 15 Eylül'de 32.50 den verip 12 günde %11 kar elde ettim. Tekrar ful nakitteyim.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Önümüzdeki 1 ay içinde OFSC kararı gelir herhalde. Zaten 2 ülke arasında teknik komitelerde ikili anlaşmazlıklar masaya yatırılmış durumda. Papaz davasının beklenmesine filan gerek duymazlar. Tüm konular halihazırda görüşülüyor. Seçimler yüzünden ara vermişlerdi, artık RTE tekrar Başkan seçildiğine ve AKP MHP ittifakı Mecliste çoğunluğu ele geçirdiğine göre teknik komitede ele aldıkları OFAC dahil tüm mevzuları sonuçlandırmaya hız verebilirler. En geç Temmuz sonuna kadar OFAC kararı açıklanmış olur.
    Reyiz yine iddiali konusuyorsun bak.. Bence bu isin oyle birkac ayda neticelenme sansi az.. Sene sonuna kalir bence ve bankadan aldigim bilgiler isiginda..

Mesele Steven Mnuchin i Trump durdur(a)bilecek mi - adam resmen TR dusmani.. Yahudi lobisi de cok guclu TR ye zarar verelim de nasil olursa olsun diyen malesef - dolayisi ile umarim yeni donemde USA - TR iliskilerinde yeni bir sayfa acilir.. Yoksa is uzar..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •