Sayfa 317/1032 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Piyasalar begenmedi durumu gibi gozukuyor. Persembenin gelisi Carsambadan bellidir zaten.

2. [QUOTE=666;2329802]Piyasalar begenmedi durumu gibi gozukuyor. Persembenin gelisi Carsambadan bellidir zaten.

BENCE DE PEK BEĞENMEDİ DOSTUM BU İLK HAREKET YANILTICI OLABİLİR. MB BAĞIMSIZLIĞI LİYAKAT ESASI VE KALICI UZUN VADELİ REFORMLAR GEREKLİ. İNŞALLAH OTURUP BUNLARA ENERJİ VERİRLER. ACI REÇETEYİ HEP BERABER ÇEKECEĞİZ, HALKB ÖZELİNDE OFAC KARARI TEK KAÇIŞ YERİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, 0.99 KONUT KREDİLERİ VB UYGULAMALAR 2. VE 3. ÇEYREK BİLANÇOLARINI MAALESEF BOZACAK. AMERİKA İLE RTE SULH OLURSA, Kİ BEN OLDUKLARINA İNANIYORUM OFAC SONRASI KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ OLUR.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    BENCE DE PEK BEĞENMEDİ DOSTUM BU İLK HAREKET YANILTICI OLABİLİR. MB BAĞIMSIZLIĞI LİYAKAT ESASI VE KALICI UZUN VADELİ REFORMLAR GEREKLİ. İNŞALLAH OTURUP BUNLARA ENERJİ VERİRLER. ACI REÇETEYİ HEP BERABER ÇEKECEĞİZ, HALKB ÖZELİNDE OFAC KARARI TEK KAÇIŞ YERİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, 0.99 KONUT KREDİLERİ VB UYGULAMALAR 2. VE 3. ÇEYREK BİLANÇOLARINI MAALESEF BOZACAK. AMERİKA İLE RTE SULH OLURSA, Kİ BEN OLDUKLARINA İNANIYORUM OFAC SONRASI KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ OLUR.
    Bence ilk hareket daha kuvvetli olmaliydi, o yuzden piyasa begenmedi bu hukumeti dedim zaten.

Yabancinin hepsi Meri (+50m) haric basiyor bugun. Credit 180m ekside. Yatirim 80, BGC 70, Doce 40.

Yabanci ankette secim sonuclarina gore ne demisse onu yapiyor iste. Bu is artik iyice sarpa sardi.

Is Bankasi -%5 Ak -%3 Garan -%3.

Bankalara cok kotu tecavuz ettiler. Gercek yabanci satislari bunlar.

6. Bu saatten sonra stop da olamayız... yapacak birşey yok. GK ne zaman yapılır acaba? Sanırım 18 temmuz rahip brunson davasına kadar buralardayız. Bari hükümet ekonomi ekibini ve planlarını açıklasa da önümüzü görsek... şemsiye daha fazla açılmasa bari

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra stop da olamayız... yapacak birşey yok. GK ne zaman yapılır acaba? Sanırım 18 temmuz rahip brunson davasına kadar buralardayız. Bari hükümet ekonomi ekibini ve planlarını açıklasa da önümüzü görsek... şemsiye daha fazla açılmasa bari
    semsiye diil artik bu, ozel plajlarda devasa golgelikler var ya iste ondan oldu artik , cok fena yani [emoji23]

SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bu ne böyle kardeşim ya? Simdi ky nasıl söğüşledik diye seviniyorlardır...

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 317/1032 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •