Sayfa 905/1027 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Doları filan boşverdim BIST de omuz üstünde kelle bırakmadılar doğradılar herkesi.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Nasıl ki 2 yaşında çocuk hergün pepe izleye izleye pepe manyağı oluyorsa,hergün a haber dinleme neticesinde arzuladığınız kafaya ulaşmanız mümkün
    Benim favorim maşa ile koca ayı seyrede seyrede bağımlısı oldum.))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Doları filan boşverdim BIST de omuz üstünde kelle bırakmadılar doğradılar herkesi.
    Planlı (yumuşak ya da daha sert ) bir ekonomik daralma gerçekleştirileceği için bistteki düşüş çok normal.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Türkiye ilginç bir ülke !!!

Neyin ne olduğunu bilen, bilinçli, okuyan, araştıran insanlar, dövizde pozisyon almıştı.
    Buna rağmen, keşke muhalefet kazansa da, ekonomiye güven gelse, piyasalar rahatlasa anlayışındaydılar.
    Fırtına yerine kuvvetli bir rüzgara razıydılar.

Neyin, ne olduğunu bilmeyen, ahaber, star tv izleyen, sabah gazetesinden başka gazete okumayan, her şeyin sebebinin dış mihraklar veya bilmemne lobisi sanan insanlar, borsada pozisyon almıştı.
    Hükümet kazanınca, borsa hızla yükselecek, faiz, döviz, soğan, patates, mazot lobileri kaybedecek anlayışındaydılar.

Umarım biraz bilinçlenirler !!!
    Neyse, kaybettikleri ve kaybedecekleri paraları, camiye yardım (veya partiye yardım) olarak kabul edip teselli bulabilirler.

Akbank yılın en düşüğünü gördü , ya bugün AKBAK a taktılar ona veriyorlar yada Akbankın anlı şanlı bilançosunun arkasındaki pul pul dökülen aynanın sırlarını fiyatlamaya başladılar.

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku

Neyin ne olduğunu bilen, bilinçli, okuyan, araştıran insanlar, dövizde pozisyon almıştı.
    Buna rağmen, keşke muhalefet kazansa da, ekonomiye güven gelse, piyasalar rahatlasa anlayışındaydılar.

Neyin, ne olduğunu bilmeyen, ahaber, star tv izleyen, sabah gazetesinden başka gazete okumayan, her şeyin sebebinin dış mihraklar veya bilmemne lobisi sanan insanlar, borsada pozisyon almıştı.
    Hükümet kazanınca, borsa hızla yükselecek, faiz, döviz, soğan, patates, mazot lobileri kaybedecek anlayışındaydılar.

Neyse, kaybettikleri ve kaybedecekleri paraları, camiye yardım (veya partiye yardım) olarak kabul edip teselli bulabilirler.
    Yok ya olayın farkında olan kesimden de hala borsada olanlar var sn izmut .O kadar da şeetmeyin borsacılara.Kendimden biliyorum paramın bir kısmı borsada olmazsa ben uyuyamam.O adrenalin başka bir şey ))))))))

7. Dolar ve faizcilerin secim sonucuna sevinmesi lazim
    Rte varsa dolar faiz her daim yükselir

8.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku

o iş öyle değil.

DTH'ların oranının en yüksek olduğu iller akpnin kaleleri.

bu muhalifler çok zeki akpliler salak çomar yaklaşımı yanlış. herkes hakediyor bu yönetimi, haketmediğini düşünenler çekti gitti zaten...

Sayfa 905/1027 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •