Sayfa 908/1027 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada sokaklara taşan AKP yandaşları sevinciz daim olsun ama ara sıra dünyada neler oluyor şöyle bir bakın belki kafacığınız anlar.
    Ticaret savaşları başladı sizin abbasın ekonomisini bu saatten sonra kimse miklemez kendi başınıza kaldınız üstüne üstlük ülkede yaratılan derin bölünmüşlük size hiç ama hiç yardımcı olmayacak.
    Bugün bir arkadaşa yazdım gece sokağa taşıp sen kahkahalar atanlar yarın krizde ilk yandım anam diyecekler

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Enerjisa gibi gırtlağa kadar Döviz borçlu şirketi bile halka ırz edip nasıl yüklediler be helal olsun.
    Enerjisa pahali eyvallah, ama kazin ayagi oyle degil. Devlet alt yapiyi rezil bir sekilde devrettigi icin enerjisa yatirim yaparak wacc geliri elde ediyor. Uzun vadede iyi bir yatirim ayrica buyume potansiyeli de yuksek. Sirket borclarini senelik hedge ediyor orasi da isin baska bir ayagi.

Memlekette elektrikler kesilmedigi surece dagitim sirketleri memnun olacak. Onlarin kur zararini falan umursadiklarini sanmiyorum favok onlar icin onemli olan.

Eger elektrik fiyatlari artmaz ise dogal gazcilar daha da derin bir cikmaza girer enka nin anlasmasi ekimde bitiyor spot seneye bu zamanlar iki katina cikabilir tabii yagmur yagmaz ve devlet barajlardan elde ettigi elektrik ile spot fiyatlari baskilamaz ise.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evimden çok uzaktayım
    Anladım, yapacak bir şey yok o zaman abbas ekonomisine biraz destek bir şey yapmaz tekrardan afiyet olsun.

Alıntı Originally Posted by vicont Yazıyı Oku
    Enerjisa pahali eyvallah, ama kazin ayagi oyle degil. Devlet alt yapiyi rezil bir sekilde devrettigi icin enerjisa yatirim yaparak wacc geliri elde ediyor. Uzun vadede iyi bir yatirim ayrica buyume potansiyeli de yuksek. Sirket borclarini senelik hedge ediyor orasi da isin baska bir ayagi.

Memlekette elektrikler kesilmedigi surece dagitim sirketleri memnun olacak. Onlarin kur zararini falan umursadiklarini sanmiyorum favok onlar icin onemli olan.

Eger elektrik fiyatlari artmaz ise dogal gazcilar daha da derin bir cikmaza girer enka nin anlasmasi ekimde bitiyor spot seneye bu zamanlar iki katina cikabilir tabii yagmur yagmaz ve devlet barajlardan elde ettigi elektrik ile spot fiyatlari baskilamaz ise.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle diyorsanız öyledir ben enerjisanın borcuna bakarım Döviz ise derimki bunlara girecek ama sizin dediklerinize göre HEDGE meç etmişlerse giren az olabilir. Bu fiyatlardan 1 Cent bozup yatırmam yatırana da bol kazançlar dilerim.

Ben ŞOK marketleri merak ediyorum, hadi Enerjisa bir gelecek vaat ediyor diyelim de ŞOK nasıl bir gelecek vaat ediyordu ki 10.5 Tl fiyat belirleyip halka IRZ ettiler ?

Halka SOKM LERI SOK tular.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Öyle diyorsanız öyledir ben enerjisanın borcuna bakarım Döviz ise derimki bunlara girecek ama sizin dediklerinize göre HEDGE meç etmişlerse giren az olabilir. Bu fiyatlardan 1 Cent bozup yatırmam yatırana da bol kazançlar dilerim.
    ben de yatırım yapmam. Alarko dan çok sağlam ırzımıza geçildi, alarko da hedge yapıyor ama felaket kur zararı yazacak bu çeyrekte.

olaylar makro bağlamda geliştiği için şuanda en iyi şey, hiç bir şey yapmamak sanırım.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Halka SOKM LERI SOK tular.
    Ben halka IRZ da pek fazla sok ladıklarını sanmıyorum , benece borsada sok layacaklar allah ne verdiyse. 1 Tl den SOK lasalar ne zararları olacak ? Hissedar olanın üstüne para vermesi gerekecek o negatif öz sermayeyi artıya getirmek için.

Sayfa 908/1027 İlkİlk ... 4088088588989069079089099109189581008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •