Ne güzel 62 den çıkmıştım. Duramadık kaşındık 54 ten geri aldık. Hiç para kazanmayacakmiyiz bu hisseden? Rahat yok bize.Hayırlısı olsun ne yapalım
YTD
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel 62 den çıkmıştım. Duramadık kaşındık 54 ten geri aldık. Hiç para kazanmayacakmiyiz bu hisseden? Rahat yok bize.Hayırlısı olsun ne yapalım
YTD
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Drexty;2329971]Temmuzda ohal uzatılmayacak denmişti, uzatılmazsa o da bir mini ralli yaptırıp bir çıkış şansı verebilir ek olarak.
OFAC ve OHAL kararları dışında ben de kısa-orta vadede yükseliş ümidi göremiyorum.
Bugün bankalara geçirdiler. Çok kötü çok, yani halkbanktaki yükseliş bile bence çıkış fırsatı olacak birşey değildi, sekiz lirayı bile göremedi.. Hisse bataklık gibi.. Zararımın hesabını bıraktım sadece ne kadar daha perişan olabilir merakımı gidermek için takip ediyorum.
Bugün gaplı açılış ve iyi bir gün tahmin etmiştim, birkaç gün sürer hava diyordum ama direk satış fırsatı bildi gavurlar acımadılar, sabredemediler. Dört gözle alıcı bekliyorlarmış mal satmak için.
[QUOTE=pilavli;2333328]Böyle mal satma stratejisini de ilk defa görüyorum, ne oldu şimdi çok mu mal sattılar, bu günkü hareketle borsaya kimin güveni kaldı ki, oysa bir kaç gün hatta bir kaç hafta biraz yukarlara çıkarıp yedire yedire satsalardı daha çok mal satmazlarmıydı, bugünkü güvensizlikle kim yanaşır!!! borsaya!!!
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
[QUOTE=pilavli;2333328]Sayın pilavli ben de sizin gibi düşündüm. Satmaya elim gitmedi. Demek ki 92 alt bandı ile 105 aralığına kadar yapılanları emflasyonu ve olacakları daha lerde bilançoları ve faizlerin bilançolarda ki tahribatını görmek istiyorlar. Yurt dışı da berbatdı, satmaları mantıklı geldi sonradan.
Seçim sonuçları tahminimde büyük çoğunluğun yanıldığı gibi ben de yanıldım. Cumhur ittifakının 250'den az MV alacağını tahmin etmiştim, 343 tane çıkardılar. CB seçiminin 2. tura kalacağını öngörmüştüm, 1. turda iş bitti. CB seçimini 2. turda %55 ile İnce'nin kazanmasını bekliyordum ama 1. turda RTE %52.6 ile kazandı. Bu öngörülerin hiç biri maalesef tutmadı.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Önümüzdeki 1 ay içinde OFSC kararı gelir herhalde. Zaten 2 ülke arasında teknik komitelerde ikili anlaşmazlıklar masaya yatırılmış durumda. Papaz davasının beklenmesine filan gerek duymazlar. Tüm konular halihazırda görüşülüyor. Seçimler yüzünden ara vermişlerdi, artık RTE tekrar Başkan seçildiğine ve AKP MHP ittifakı Mecliste çoğunluğu ele geçirdiğine göre teknik komitede ele aldıkları OFAC dahil tüm mevzuları sonuçlandırmaya hız verebilirler. En geç Temmuz sonuna kadar OFAC kararı açıklanmış olur.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
HALKB %19 dan mevduat topluyor, Pilavlı Hocaya göre 6 puan olan işletme maliyeti de eklendiğine göre mevduatın bankaya toplam maliyeti yıllık %25 oluyor. Ama banka bu mevduatı maliyetin çok altından yıllık %11.76 yıllık faizden ev kredisi olarak veriyor ve büyük zarar yazdığı gibi aktiflerinin kalitesinin bozulmasına neden oluyor. Bu konuyu pek çok kez dillendirdim. Şimdi öncelikli olarak bankanın yapması gereken bu zararına verilen sübvansiyonlu ev kredilerinin iptal edilmesi ve ev kredisi faizlerinin piyasa oranına çekilmesidir. OFAC zaten yakında sonuçlanacak ve banka açısından olumsuz bir karar çıkmayacak bana göre. Bu 2 gelişme hisse performansına olumlu yansıyacaktır.
Son düzenleme : TRENDHOUND; 26-06-2018 saat: 04:56.
Yer İmleri