Sayfa 920/1027 İlkİlk ... 4208208709109189199209219229309701020 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Sn umutabi defalarca yazdım bizim ekonomi facia.Ekonomik olarak akp nin yaptıkları işlerin yüzde sekseni yanlış.İnşaat ekonomisi ülkeyi iflasa götürüyor.Hele kanal istanbulun falan adını ağzımıza almamak lazım.Ama demokratik avrupa ülkeleri,amerika falan şunu bunu diyecek diye Atatürk ün kurduğu meclisi falan sallamayalım,seçimlerden vazgeçelim,sokaklara düşelim falan yanlış işler.Gavurlar benim düşüncelerimi desteklese kendimi kontrol ederim bayram değil seyran değil bu benim düşüncemi neden beğendi diye))))) Gavurlar demokratik, bizim haklarımızı gözetir falan tamamen palavra.Demokrasi getirdikleri, turuncu devrimler falan yaptırdıkları ,sözde diktatörleri devirdikleri ve demokrasi getirdikleri libya, ırak, suriyenin falan hali ortada.Bu dünyada en büyük terörist adı lazım değil bazı büyük devletlerdir))))) En fazla masum kanı onların ellerindedir.Batı demokrasisi falan çıkarlarına uyduğu müddetçe vardır ,uymadı mı kurt kanunu geçerlidir.

E madem seçimler antidemokratik nasıl oldu da akp 7 puan kaybetti.Katakulli yaparlardı halkı sindirirlerdi 295 değil de 303 falan çıkarırlardı kendilerini bahçeliye mahkum etmezlerdi.Ben o çaplı oy çalmaya falan inanmıyorum.Öyle olsa bayram öncesi ikramiyeler,,benzin zammının ertelenmesi falan, neden bütçeyi zorlasınlar ki.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Milis kuvvetlerinin otobüslerle metropol sokalarına salındığı, otomotik silahlarla kutlama yapıldığı bir ülkede ; oyla bir şeyler değişeceğine ben şahsen inanmıyorum ve M.Ince ye de geri adım attırılıp seçimi Seçsis de hallederek her kesimin gazının alındığına inanıyorum...Hele MHP nin klonlanma işi de süperdi............
    Biraz fazla hayal gücü. Her sandık bazında oy sayım tutanak örnekleri parti temsilcilerince alınıp parti merkezince il ve Türkiye genelinde konsolide edildiğinde şüpheler giderilmiş olur, varsa bir tutarsızlık itiraz konusu yapılır.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn umutabi defalarca yazdım bizim ekonomi facia.Ekonomik olarak akp nin yaptıkları işlerin yüzde sekseni yanlış.İnşaat ekonomisi ülkeyi iflasa götürüyor.Hele kanal istanbulun falan adını ağzımıza almamak lazım.Ama demokratik avrupa ülkeleri,amerika falan şunu bunu diyecek diye Atatürk ün kurduğu meclisi falan sallamayalım,seçimlerden vazgeçelim,sokaklara düşelim falan yanlış işler.Gavurlar benim düşüncelerimi desteklese kendimi kontrol ederim bayram değil seyran değil bu benim düşüncemi neden beğendi diye))))) Gavurlar demokratik, bizim haklarımızı gözetir falan tamamen palavra.Demokrasi getirdikleri, turuncu devrimler falan yaptırdıkları ,sözde diktatörleri devirdikleri ve demokrasi getirdikleri libya, ırak, suriyenin falan hali ortada.Bu dünyada en büyük terörist adı lazım değil bazı büyük devletlerdir))))) En fazla masum kanı onların ellerindedir.Batı demokrasisi falan çıkarlarına uyduğu müddetçe vardır ,uymadı mı kurt kanunu geçerlidir.
    Batılılar demokrasiyi kendileri için savunurlar onlar için diğerlerinin nasıl olduğu çıkarları doğrultusunda önemli, işlerine geliyorsa kral da feodal da olsa sorun olmaz işlerine gelmiyorsa tu kaka (mısır örneği)

Bu ülkenin insanları kıbrıs ta kurtuluş savaşında ve tarihte onlarca defa bu tecrübeleri yaşadı.

Ya bizimkiler de reis yurtdışına kaçacak ,yargılayacağız falan demiyorlar mı,bu söylemler seçim öncesi denir, o kadar anlamlı değil o tehditler,seçim öncesi olan doğal işler bunlar.

Kurt kanunu şu demek arkadaşlar.Kurtlar kışın çok aç kalıp yiyecek bulamazlarsa bir çember oluşturup birbirlerinin gözlerine bakarmış.İlk yorulup düşeni de yerlermiş.Ülkeler için de böyle ,rusya ,avrupa ülkeleri,amerika falan güçlü kurtlar.Şimdilik düşen libyayı suriyeyi ırağı yediler.Dalgaya düşmeyelim gavurun ipiyle kuyuya inilmez.

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Bu iktidar döneminde alt kesimin refah düzeyi arttı, hukuk adalet eşitlik bu kavramlara uzaklar... 16 yıl boyunca eski iktiralara göre bir fark oluşturdular, ama bunu ucuz yurtdışı kredilerle saglandıgını ne kadar anltamaya calışsanızda boş..bu kitle bunun sürdürülebilir olduğuna inanıyor devamını bekliyor, gerçeklerle yüzleşme konumuna daha gelmediler.. gelmek istemiyorlar... insanlar düşüncelerini hayalerini degiştirmeleri zaman alıyor, o acı verici noktaya daha ulaşmadık...
    İşte d*****n kuyruğu da burda kopacak.Mevcut sistem sürdürülemez.Zaten akp ye hesabı kendi yandaşları soracak yakında.

Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Batılılar demokrasiyi kendileri için savunurlar onlar için diğerlerinin nasıl olduğu çıkarları doğrultusunda önemli, işlerine geliyorsa kral da feodal da olsa sorun olmaz işlerine gelmiyorsa tu kaka (mısır örneği)

Bu ülkenin insanları kıbrıs ta kurtuluş savaşında ve tarihte onlarca defa bu tecrübeleri yaşadı.
    %100 katılıyorum ve diyorum ki aslında onların çoktan Türkiyede yapmak istedikleri şey buydu anti demokratik düzen bu sayede aynen etrafımızdaki ülkelerde yaptıklarını yapmak için nedenleri olacak . Bu şekil bir düzen olmasa hangi halka Libyayı, Irakı işgal edebilirlerdi ?...

Sayfa 920/1027 İlkİlk ... 4208208709109189199209219229309701020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •