Sayfa 37/1223 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aynen öyle...CHP ATATÜRK sevdalılarının elinden uçup gideli uzun zaman oldu...bugün partinin içi hdp li kaynıyor...HDP=PKK dır NET...kimse kalkıpta HDP kürt halkının haklarını savunuyor masalı okumasın...PKK da kürt halkının hakları için mücadele etmiyorki...PKK ABD-İSRAİL-AVRUPA ortak yapımı bir terör örgütü amaç TÜRKİYE'yi bölmek...ama bunun için kılıf lazımdı o da kürt halkının hakları mücadelesi oldu...

ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyordur ama ne fayda...istanbul il başkanı kaftancıoğlu denilen kadın, sezgin tanrıkulu denilen adam ve daha niceleri...bunların ATATÜRK ile yakından uzaktan ilgisi yok...
    hiç unutmuyorum sezgin tanrıkulu denilen herif AFRİN opr. başladığı gün twitterdan savaşa hayır yazıyor...ne savaşı lan? bildiğin keklik avına çıkmıştı ordumuz...bunun gibi çok adam var CHP nin içinde...geçen istanbul mitingine mesela yine bu adam amedspor formasıyla katılıyor...rezillik yani...ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyordur ama ne fayda...
    Katılıyorum!
    Tebrikler güzel yazı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    HDP 3 büyük ilde(ist,ank,izm) oy oranını artırmış ama DOĞUDA AZALMIŞ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ittifak olmasaydı MERAL baraj altıydı...CHP ona çok jest yaptı ama MERAL enteresan bir havaya girmişti..

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    AKSENER in CHP ye bu kadar satasmasi dogru degil. Yedigi kaba pislemek bu.
    Hdp'li köstebek Kılıçdaroğlunun CHP seçmenin umutlarını Kürtçülere feda etmesinden hiç tiksinmedin mi ?

5. Akşener mhp den ayrilip iyi partiyi kurunca millet mhp nin oyunu bölecek dedi. mhp 3-4 oy anca alir muabbeti oldu.
    Akşener mhp nin değil chp nin oyunu böldü,hatta seçim öncesi chp den 15 mv transfer olmadi mi .
    oylarin değerlendirmesini yapacak olursak,
    akp de oy kaybi yok sayilir,cb da ise 10 oy mhp nin desteği bariz belli.
    chp de kayip çok, cb da ise 6 oy destek gelmiş nerden gelmiş buna bakmak lazım.
    Diğer partileri incelemeye gerek yok,tabani az çünkü,
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ittifak olmasaydı MERAL baraj altıydı...CHP ona çok jest yaptı ama MERAL enteresan bir havaya girmişti..
    chp lilerden oy atanlar var,sandıklar açılırken yanımda oturan bir aile söyledi,cb dae ince,partilerde iyi partiye attık dediler,bunu kendisi de biliyor akşener...

7. Chp hdp elele oldukca akp mhp yi kimse yikamaz.
    7 haziran 1 kasim en azili akp muhaliflerini gozlerimle gordum sadece 6 ayda akp ye oy attilar.
    Hdp kirmizi çizgi meclisten de atilmali

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Memleketin 20 yıl sonraki ihtiyacı nedir.

Sanat konusunda taş devrine dönmüş olabilir miyiz.

Şu dünyada bilimden, felsefeden, belki dinden daha önemli bir şey var sanat.
    İnsanlığın en üst noktası yani güzelliğin sırrı. Diğer her şey ona ulaşmada bir araç.

Kahrolsun fakirlik, yoksa sanata yatkın kişilere ömür boyu ücret garantisi verip orta okuldan sanata yöneltmek mümkün, şu an zengin veya tuzu kuru aileler teşvik ederse.
    yaratıcı beyin eksikliginde taş devrine döndük...haa derseniz ki sanat yeratıcı beyin yaratır .o ayrı bir tartişma konusu ..tavuk mu yumurtamı gibi bir tartişma çıkar...yaratıcı beyinler mi sanat yapar ..yoksa sanatla ugraşanların mı beyni yaratıcı olur vs vs..mesela eskiden sanayiye gidip bir usta ya bir şey götürdügün zaman adam sagına soluna bakar aynısını çeyrek fiyatına üretirdi ...yada bir eczacıbaşı nasıl oluştu ..bir eczaneden ilaç üretimine geçti ..bugün eczacılık fakültesinden mezun olup diplomayı alan adam ..gidip 300 -400 milyar para verip eczane acıyor..günümüz eczaneleri artık market gibi ..sadece ilaç ticareti yapıyor..o ilaç ticareti için diplomaya gerek yok ki..recete de vermidon yazıyor ..varsa elinde veriyorsun vermidonu yoksa muadili novalgin var diyorsun..sadece alıyor satıyor..3-5 eczacılık mezunu sermayelerini birleştirse hadi ilaç çok kompilike bir iş.. yaa el kremi yapamıyorlar...yada yapmayı bırakın yapmayı hayal etmiyorlar...

Sayfa 37/1223 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •