Sayfa 44/1223 İlkİlk ... 34424344454654941445441044 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    secımın tek kaybedenı akp ımıs Allahım aglayalım mı gulelım mı
    kesim mv leri bi sussa diyordur....

Bırakma Gılışdar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    tek kaybedeni AKP dir ,dedi...

4.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    bu kılıcdaroğlu oldugu sürece chp den hiçbirsey olmaz ve akp 50 yıl daha iktidarda kalır.. adam masal anlatıyor ya hayret yani.
    akp rte hayatta olduğu sürece seçim kaybetmez ,son şansı idi muhalefertin ,bahçeli engelledi o şansı,ha ret bıraktığı an,akp ilk seçimde yüzde 10 veya altına düşer...

5.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    İnce seçim akşamı ortadan kaybolusunun gerekçesini aciklaayamadi, kaybetse de bı açıklama yapmalıydı o gece. CHP içindeki klik savaşı mı yoksa ötesinde bişey var mı bilmiyorum. adil secim uyg. üzerinden inceye kendi partisi operasyon çekmiş olabilir. Tezcanin önce ikinci tura kaliyo deyip sonra çarkı filan.. Bahsedilen yüzde 30y chp oyu deil bu arada..CHP'yi oraya çıkarttım yanlış söylem dolayısıyla. İnceye CHP başında olsa bu yüzde 30 un kaçı verir düşünmek lazım.
    AA'nın inandırıcılığı sıfıra inmiş. (İnanan varsa borsayı bırakmalarını tavsiye ediyorum.)

Chp kendine gelen ıslak imzalı tutanakları toplamak zorundaydı. İnce'nin çuvallarla dolu salonda resmi vardı, ertesi gün yayınlandı.)
    Tutanakları toplamadan itiraz edemezsiniz. Uzun sürmesi normal.

Ben de henüz seçim bitmedi dedim bunu bekledim.

Seçimin bitmesi için chp'nin kontrolünü yapması ve seçimi tanıması gerekiyordu.

Gece Tezcan'ın açıklaması da normal, anlamı şu: Daha seçim bitmedi, seçim sonucunu henüz kabul etmedik, kimse sandık başlarını bırakmasın.

Ertesi gün, İnce açıklamasında dedi ki: Yapılan usulsüzlükler seçim sonucunu etkileyecek kadar değil.

Bence normal sonuç çıktı, chp kabul etti, fazla senaryoya gerek yok..

Akp kendini erkenden galip ilan etti, burada kraldan çok kralcılar doluştu, yaygara yaparak borsa hakkında milleti yanılttılar.

Ertesi gün de, yani dün milleti yüksek oranda zarar ettirdiler.

6. Al iste kilicdar bu
    Chp bunlardan sezgin den o kaftancidan hdp cilerden kurtulup Ataturk un özüne donecek

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    akp rte hayatta olduğu sürece seçim kaybetmez ,son şansı idi muhalefertin ,bahçeli engelledi o şansı,ha ret bıraktığı an,akp ilk seçimde yüzde 10 veya altına düşer...
    güzel özetledin

bizim millet partiye değil kişiye bakıyor.
    eskilerden,
    Özal anap örneği gibi ...
    Hamdım Piştim Yandım

8. BU VOB ESNAFI SiYASETCI Ol Sa hayatta kaybetmez sıyasetcıler hep kazanıo....meral kazandı kemal kazandı..erdogan kazandı bahcelı kazandı

Sayfa 44/1223 İlkİlk ... 34424344454654941445441044 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •