Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
İyi demişsin [emoji23]
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 19 üstü başka alternatif olmadığı için 19'dan yüksek söylenince kabul ettim fazlasını sormadım. Alternatif yokken pazarlık yapılır mı etkili olur mu bilemiyorum. Fazlasını veremiyorum dediğinde başka yere taşıyamayacaksam ben samimiyetimi kaybederim. Önce alternatifini hazırlayıp sonra pazarlığa girmek daha doğru olur sanırım. Temdit zamanı daha iyi hazırlanmaya çalışırım. Teşekkür ederim bilgi için.
Garanti ÖB aradım şimdi. Alt limit 1M oran 18.35 18.40 civarı dediler. İkisi de biraz esnemeye müsaittir herhalde, ama Vakıf'a göre her türlü düşük görünüyor.
Size nacizane tavsiyem dolarinizi kurban bayrami arefesinde bozun. Uzun bayram tatili oncesi dolar duser hep. Ramazan arefesinde ogleye kadar 9 kurus dusmustu. Sonrasinda dolar globalde degerlenince yukselmisti. Hem gunluk faizden kazanirsiniz hem sonrasinda dusukten alim firsati yaratmis olursunuz. Tabii siz bilirsiniz yine de. Yatirim tavsiyesi degildir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Dövize oran yazayım bende. Halkbank 100k usd 4.50%
MB'nın önümüzdeki 6-12 ay faiz düşürme imkanı yok. Ama artırma olasılığı da en fazla 150 baz puan gibi geliyor. Aksi halde ekonomik büyüme küçülmeye dönüşür. Büyüme oranından daha fazla reel faiz vermek mantıklı değil. Yıl sonu enflasyon uç bir durum olmazsa 15 i geçmez. Büyüme de 4.50'a düşerse faizler maksimum 19-20 bandına çıkar.
Yer İmleri