Sayfa 62/1223 İlkİlk ... 12526061626364721121625621062 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eski bir hikaye vardı onu hatırladım.

Bizde herkesi vatanı ve dünyayı kurtarma üzerine yetiştiriyorlar, ileride insan olarak bu dünyada zamanın sınırlı kendine çocukken bir hedef koy ve ona odaklan denilebilmeli. Fakirlik de kişileri öncelikle düzenli gelir kapısı verecek konulara itiyor, girişimci, sanatçı vs pek çıkmıyor.

Köy enstitüleri insan yetiştiriyormuş neden kapatılmış?

2. esas dip dalgası geliyor

3. 26 Haziran Salı 16:56 İBB AKOM: METEOROLOJİK TAHMİNLERE GÖRE DOLU YAĞIŞI BEKLENMİYOR

26 Haziran Salı 16:55 İBB AKOM: İSTANBUL GENELİ 30 DAKİKA İÇİNDE YOĞUN YAĞIŞ ETKİSİNE GİRECEK

4.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Kooperatif..
    kooperatifin müdürü çarpar paraları, Türkiyenin ilk kooperatifleri hemen yok oldu açılamadı bile, çünkü müdür parayı alıp kaçtı faaliyetebile geçemedi bi tanesini çok iyi biliyorum binası metruk olarak kaldı öylece...üyeleri hala yaşıyor ama ne çare, çarpılanı ayağa kaldıramazsın...güven sorunu başgösterdiği an biter iş, ama krala halkın sonsuz güveni vardır...padişaha da öyle, yalnız kral yada padişaha muhalefet oluşturup güveni sarstınmı yıkılır gider... geriye rahat rahat sömürülmeye hazır halk kalır

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    ........
    Evet benim de içimden ona benzer şey geçti biraz önce.

Neden başka insanlara saygılı davranmalıyım sorusunun evrensel bir cevabı olmalı diye düşünüyordum.

Ben de aslını sorarsan sevgi diye bir kavram yok hatta bir kitap aldım bu sevgi nedir diye. Sevgi deyince aklıma etli dolma severim, lahana dolma sevmem deki sevgi geliyor.

Bende diğer insanlara karşı saygı, hoş görü, tolerans, varlığı kabul etme çoğunda da hayranlık veya duruma göre merhamet veya acıma oluyor. Çoğu insan intihar filan etmeden terör şiddet yaratmadan çok da şikayet etmeden yaşıyor büyük saygı ve hayranlığımı kazanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet benim de içimden ona benzer şey geçti biraz önce.

Neden başka insanlara saygılı davranmalıyım sorusunun evrensel bir cevabı olmalı diye düşünüyordum.

Ben de aslını sorarsan sevgi diye bir kavram yok hatta bir kitap aldım bu sevgi nedir diye.
    Sevgi deyince aklıma etli dolma severim, lahana dolma sevmem deki sevgi geliyor.

Bende diğer insanlara karşı saygı, hoş görü, tolerans, varlığı kabul etme çoğunda da hayranlık veya duruma göre merhamet veya acıma oluyor. Çoğu insan intihar filan etmeden terör şiddet yaratmadan çok da şikayet etmeden yaşıyor büyük saygı ve hayranlığımı kazanıyor.

Bunlar İnsanca sebepler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben arabayı sardım sarmaladım balonlu naylonla...arabanın üzerine halı serenler var ya...bizimkisi gariban işi oldu...el dokuma bir HEREKE atmayı düşündüm aslında hahaha

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    26 Haziran Salı 16:56 İBB AKOM: METEOROLOJİK TAHMİNLERE GÖRE DOLU YAĞIŞI BEKLENMİYOR

26 Haziran Salı 16:55 İBB AKOM: İSTANBUL GENELİ 30 DAKİKA İÇİNDE YOĞUN YAĞIŞ ETKİSİNE GİRECEK

Sanal ortamda bunu hiç bir zaman anlayamayacağız.!!

Sayfa 62/1223 İlkİlk ... 12526061626364721121625621062 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •