Sayfa 779/1006 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Merkez Bankası para bastıkça ve
    1oY tahvil: 17.2%
    2Y tahvil : 19.4%
    bu tahvil faizleri düşmeden piyasa faizlerinin düşmesi imkansız denmekte.
    tabiki üstadlar daha iyi bilir

2.  Alıntı Originally Posted by saklı Yazıyı Oku
    Sayın GE90,

Bankaların ÖB şubeleri ayrı mı?
    İsteyen herkes hesap açabilmekte mi?
    Evet şubeleri ayrı. Web sitelerinden veya Google'dan bulabilirsiniz adres ve telefonlarını. İlgilendiklerinizi arayıp sorarak alt limit hakkında bilgi alabilirsiniz. Kesin bir kuralları yok gibi görüyorum ben. Sözde bazı limitler var ama esnemeye müsait gibi görünüyor. Belki farklı bankalardaki mevduat miktarlarınıza göre, ileride kendi bankalarına daha fazla mevduat aktarabileceğinizi düşünerek, başlangıçta limit altı miktarlarla açılış yapmayı kabul ediyor olabilirler.

3. Sevgili mevduatçı kardeşlerim , şöyle 3-4 sayfa okudum. Coşmuşsunuz. Dövizcileri taşlıyorsunuz ama henüz erken. Sonra sepet yapan benim gibilerde hem döviz, hem mevduat hem yatırım fonu , hem titreşimli don bulunuyor. Yani aslında hepimiz tasarrufçuyuz.

Şimdi gelelim son 2 günde ki faiz oranlarındaki kıpraşmaya.... Haziran ayının bilanço ayı olduğu hepinizin gözünden kaçmış. Bu ayın sonundan itibaren oranlar 17 lere inecektir. Bunu bir köşeye not ediniz. Hepimize bol kazançlar. yatırım tavsiyesi olamaz.

4. Özel bankacılık şubelerini gözünüzde büyütmeyiniz. Onların esas hikayesi; yatırılacak paranın büyüklüğü değildir. Genelde türev ürünler ve borsa işlemlerine yönelik faaliyetlerde bulunmak üzere konusunda iyi elemanlar çalıştırırlar. Diğer sıradan şubelerde telefona bakacak adam bulamazsınız, sinir olursunuz. Özel şubede jet hızıyla telefona bakarlar.Çünkü al-sat demek komisyon demektir. Kazanç demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Boyle bi cantaya yatirim yapma zamani geldi o zaman.
    Elektrosok aletimi de sarz edeyim.
    Olur da birisi niyeti bozarsa soklarim.
    Syg,
    Sn Dudu bankalar arası nakit taşımalarda,
    Talep halinde banka memuru veya güvenlik elemanı ve araç temini
    sağlayabilir. diye düşünüyorum.
    Bence en güvenlisi bu yol olmalı..

6.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    doları Cumaya kadar 4.50 altına indirmeye çalışacaklar...bence oralardan dolara girilebilir...
    Ne var cuma günü

7.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    sepet yapan benim gibilerde hem döviz, hem mevduat hem yatırım fonu , hem titreşimli don bulunuyor.
    birikimleri çeşitlendirmek konusunda sizden öğrenecek çok şey var gibi duruyor. sepete titreşimli don da atmak hiç aklıma gelmemişti, bunu bir düşüneyim...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Burgan internet bankacılığında O/N oranını bugün 17,50 tan 16,25' e düşürmüş görünüyor. Sizin bahsettiğiniz 17,50 Burgan'mı? Burgan'ın internet bankacılığını kullanan forumdaşlar bir kontrol edebilir mi lütfen. MT genel olarak hazineden oranın değiştiğini söylüyor.
    Not: Websitesinde hala 17,50 görünüyor. Güncelleme yapılmamış.
    Burgan internet oranlar:

Sayfa 779/1006 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •