Kaç kere yazıldı, yine yazalım.
Akşener: ''Fetocu olduğuma dair elinde bilgi, belge olup da savcılığa vermeyen ********dir, alçaktır.''
(Burada yazılan da bilgi sayılır, demek ki biliyorsunuz ki söylüyorsunuz.)
Kaç kere yazıldı, yine yazalım.
Akşener: ''Fetocu olduğuma dair elinde bilgi, belge olup da savcılığa vermeyen ********dir, alçaktır.''
(Burada yazılan da bilgi sayılır, demek ki biliyorsunuz ki söylüyorsunuz.)
Yaw Fetonun yanına giden, hatta turbeye gider gibi başörtüsü örten kisiler Şuan akp de mv seçildi. Baştaki ne diyorsa aynı kelimeleri tekrarliyorsunuz. Biraz interneti karıştırın, yakın geçmişe bakın yaw
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhabbet koyu gelin burayı millet kırathanesi yapalım çaylar ve kekler benden. sponsorlu hehehe seçim biter muhabbet bitmez. hiç şeye girmiyom polemiğe sabah akşam Kemal -İnce atışmasını izliyorum. aynı seçim sonucunu takip etmek gibi bişi. neden mi çok önemli. memleketin siyasetin geleceği şekilleniyo. Şimdilik sosyal medyada Kemal Beyi destekliyorum ama Gönlüm İnce den yana çünkü artık Kemal bir beden küçük geliyo partiye. Siyasetin de bi rajonu var. İnce gücü yetiyorsa alsın parti başkanlığını.ilk yazım hayırlı olsun.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Yazıları okudum son kısımları. Dikkatimi çeken dünün bir hafta bir ayın öncesinin hesabını veremeyenler 3-5 hatta 10 yıl öncesini soruyor. Kime sorsa herkes haklıyım diyo. Nedesen Arçelikl![]()
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Ahlaksız insan müslüman olabilir mi ?
Yer İmleri