Originally Posted by
vicente
Son iki secim sikintilidi hele pazar günkü ciddi sikintilidi.
Chp nin hatasi hile yapilmayan akp nin hakkıyla aldigi secimlere hile var demesi.
Hakli olduğu zamanlarda inandiriciligini yitirdi.
Izmirde chp nin 41 almasi akil isi degil.
Erdogan da muhalefet de biliyor pazar günkü olayi ama gizem kalacak .
Erdogan in pazar gunku yuz idadesile eski balkon konusmasindakiler alakasi yoktu.
En kotu yonetim kaostan iyidir belkide olmasi gereken buydu.
Belki de yumusak gecis icin anlasildi !!
Erdogan in aniden secimi kaybedip koltugu birakmasina turkiye hazir degil bence.
Simdi ince nin ınstagramina tesadufen baktim.
Aa ya inanmayin ikinci tura kaldik sandiklari terk etmeyin iletileri...sessizlik ve fox tv olayı...cok şüpheli geliyor.
Ezeli ve ebedi bir boykotçuyum.
Daha önce defalarca sebebini anlattım.
Bir çiçekle bahar, bir mitingle devrim, bir oyla zafer, bir seçimle kurtuluş gelmeyecek. "Bir mıh, bir nal, bir at... geçin onu bir kalem
Oy vermekle bir şey değişecek olsaydı yasaklanırdı.
Winston Churchill azılı bir monarşisttir. Der ki "Demokrasi, koyunlarla kurtların akşam yemeği ne olsun diye oylama yapmasıdır"
MHP çok güzel yerini yaptı. Ülkücüler çağrıldıkları yerlere koştular. Ağar çok güzel bir makamda merak etmeyin.
Muhalefet ne yapmalı?
Mitinglerde, kahvelerde, dergilerde, partilerde kendi kendine, birbirlerine ajitasyon ve propagandayı bırakmalı.
Bir tek AKPli MHPli oyundan vazgeçmedi Ince ve muhalefet ne derse desin.
Her bir muhalif, dönüp evine ailesine, akrabasına, işyerindeki arkadaşlarına, mahallesindekilere bir baksın. En yakınımızdakiler bize inanmazsa, birlik ve beraberlik örgütlü olmazsa
dahaaaa çok yeniliriz.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri