Sayfa 393/958 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. böyle borsannında kağıtlarınında.. bi hedefe gelip çıkıp gidemedik şu şeytan işinden. bist in bu yeni tarz ve tektip hareketinden ky ya resmen yer yok. uzun vade bekleyecen de trend oluşturacakta realize eedebiilirsen edicen. bunun dışında belki birde maliyet düşürebilirsin.

yoksa düşür -doldur boşalt- düşür- doldur boşalt... bu kısır döngüde trend beklemek tutarlı yukarı hareket beklemek hayal den başka bir şey değil.

kendileri için garanti bize hayal..

şuraya bak.. hep aynı hareket. sanmayın tek bunda hepsinde aynı. öyle bir formasyonki adam müsvetteleri sana en ufak bir şans bırakmıyor. yani eskidenki gibi şurdan döner şuraya kadar tutan tahminlerimiz artık imkansız nerdeyse. al deniz.. o kadar beklenti var sözde gaplı günlük komple doldur boşaltlardan başka bir şey yaptığı yok.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. dogru ezel kardeş kumar haneye cevirdiler kim kime kim duma resmin tamamını onlar görüyor bizde karanlıkta el yordamıyla yön arıyoruz bitkoyin borsalarında bu kadar dalevere yok bist küçükler için kaybet kaybete dönnmüş

Günaydın arkadaşlar.Şifre unutkanlığım nedeniye uzun süredir sayfadan uzak kaldım.yeni üye olma işlemlerimde bayağı uzun sürdü.Kıdemli arkadaşlar waktanw rumuzlu abinizi unutmamışsınızdır sanırım.Hepinize yeniden merhaba diyor iyi şanslar diliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar.Şifre unutkanlığım nedeniye uzun süredir sayfadan uzak kaldım.yeni üye olma işlemlerimde bayağı uzun sürdü.Kıdemli arkadaşlar waktanw rumuzlu abinizi unutmamışsınızdır sanırım.Hepinize yeniden merhaba diyor iyi şanslar diliyorum.
    Günaydın ,
    Yeni bir rumuz ,yeni bir başlangıç yeni bir şans olsun size .Sizi bi süredir göremeyince terki diyar ettiniz diye düşünmüştüm.Hoş geldiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Bizde merak ettik vaktanw abi ya daha dur karbuz kesecez biyere gitme bu hissede hep zor zamanlar yaşadık belki iyi günlerini görürüz

SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ticaret savaşları kızışmaya başladı, faiz arttırımı gelecek Fed den, bizim memlekette ise maşallah her şey çok güzel..
    bunun sonu hüsran olmaz inşallah, yoksa 5 yıl daha buralarda takılırız.

7. Millet diğer forumlarda afyon yöneticilerine sayıp sövüyor, beddua ediyor...Bende bunları anlamıyorum, daha önce soyledğim gibi 9xx maliyetlerdeyim...zararirim bir ara % 50 yi geçti simdide az degil % 40 lardayım kimseye küfür edip beddua etmedim...20 yılı geçti borsa maceram hiç para kaybetmedim şükür(enflasyon bazında) ama çok zaman kaybettim...Ben bir kağıdı araştırır alırım, ona güvenirim, paramın hesabıni iyi yaparım, en kötü şartlarda 5 yılı göze alıyor muyum diye sorarım kendime cvp evetse girerim o işe, elbette insan olarak beklerken zarardayken, omurdanırım, ama ölümüne küfürler beddualar ne ya, afyon gibi bir kağittasın arkadaşım rahat ol, sıkma kendini, bu afyon senin görüp görebileceğin en deli kağittir, beklemeyi bil sabret, sabır acı iştir. Bazen sonu gelmeyecek sanırsın, ama bu kağit günü gelince bütün çektirdiklerinin karşılığını mislince verir. Ih burda dersenki para lazim vs oda senin borsa yatırımınin en temel prensiplerini bilmemen, araştirmamandan kaynaklı suçlusu afyon değil sensin....daha yazacak çok şey var ama uzun oldu...Yazdıklarımin hiç biri yatırim tavsiyesi değil ov ve uv sabır tavsiyesidir....

8. ıngaaa ıngaaaaa ıngaaaaaa. ağlıyorum ki belki ağlarsam bi süt veren olur. ama cık.. süt yerine hep kazık mazık. beklenti ne. cacık. ona da hıyar lazım. bilin bakalım spek kimi doğrayacık. ytd

Sayfa 393/958 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •