Sayfa 522/968 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7739 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Asıl sorulması gereken satış gerçekten yabancıya mı yapıldı . Yoksa Banvt i Biri 10 katına alış gösterip yurt dışına çıkardığı parayı kredi olarak Banvt mi geçirdi ? Yada başka bir şirket Banvt den alacaklı hale mi geldi .
    ülkerle şahenk onlar ;) banvitte yok oyle bir durum.
    yakında ılıcakta cıkarırsa şaşırmam.

Noreply abicim tanışıklık var madem bir sorsan nezaman satılacak iştirak geçenler de buyil bir satış olacak diye yazmıştı biri

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Artık organize mi değil mi karar verdiğine göre şu bilgiyi de öğrenmekte sakınca bulmazsın.
    2016 yılında şirketlerin toplam borcu yılda ürettikleri vergi, faiz ve amortisman öncesi kar rakamının 5 katına ulaşmış.
    O sene yapılan sermaye artırımları ve 2017 de işlerin biraz düzelmesiyle borç rakamı biraz küçültülebildi.
    Sene başı itibarıyla iştiraklerin toplam borcu 140 mio. Kredi maliyetleri %25 lerde.

Ülke nasıl uygulanacağını kimsenin bilmediği bir külliye yönetim modeline geçiyor, ekonominin küçültülmesi zorunlu.
    Hiçbir yabancı gelip numnum neymiş, Sportive neymiş, Tatilbudur neymiş diye sormaz.
    külliye modeli basit. şimşek ve ağbalı kovar yerine adam gibi ekonomist getirir. bu 1. alternatifi. 2. alternatifi morotoryum. 3. su yok.

4.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Tavukçuluk sektöründe keskin oğlu batarken banvit borsa değerinin 10 katına yabancıya satıldı 16 Nisan referandumu sonucu bili bile oldu bu.yani kârı gören gelip alıyor sonra 6 TL olan tavuğu 9 TL'ye yiyoruz.alici bir şekilde bulunur %65 yıllık büyüyen tatilbudur a yada %45 büyüyen radore ye yada %20 büyüyen sportive

yeniden yapılandırma istedi bildigim. bedavaya ucuz kredi batıyom diyene. fırsat gormus degerlendirmiş keskinoglu;) battıgı yok simdilik

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Ayrıca bukadar kötümser iseniz borsada ne işiniz var.dedikleriniz olsun 100 TL niz 10 TL olur.basinizi taşlara vurursunuz. 2008 de bizi teğet geçen kriz de ben %75 kaybettim 100 TL 25 bine düştü.ustelik teğet iken.bu TL zarar dolar satmistim dolar%50 artmıştı ozaman.yani 150 bin olması gereken para 25 bine indi.birde teğet geçmese idi o kriz ne olurmuş acaba
    2008 de bana %85 zarara sebep olan tecrübem.125 bine mal oldu.kiyamet senaryoları yazan arkadaşlara beleşe aktarıyorum.2001tecrubemide yazayım mı

2001 de 4500 TL olması gereken para sadece 300 TL kalmıştır.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    2001 de 4500 TL olması gereken para sadece 300 TL kalmıştır.
    Buradaki zarar %92yaklasik

8.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Noreply abicim tanışıklık var madem bir sorsan nezaman satılacak iştirak geçenler de buyil bir satış olacak diye yazmıştı biri
    Genel kurul öncesi birebir görüşme imkanım olmuştu. Numnum'ın satılma olasılığı genel kurulda da konuşulmuştu. Satın almak isteyen arsa karşılığı teklif etmiş. İyi de bir fiyat vermiş. 2017 Ağustos'undan itibaren şirketlerin iyi bir performans gösterdiğinden bahsetmişti genel müdür.

Fakat Türkiye enteresan bir yer. Genel kurul tarihinden sonra seçim yapılacağı açıklandı.
    Şu anda ekonomi yönetimine ilişkin maksimum belirsizlik var.

Piyasanın ateşinin düşeceğini iddia ediyorlar, Mobius TL ye yatırım yapın diyor. Piyasanın kolay kolay ikna olmayacağını düşünüyorum.
    Şimşek'in sözünü ettiği ekonomik büyümede yumuşak iniş senaryosunun nasıl çalışacağı belli değil.
    İkidar deli gibi para arıyor, imar affı, hazine taşınmaz satışı vb.
    Bu yıl bütçe açığının artacağı görülüyor.

Öncelik enflasyonn dizginlenmesinde fakat nasıl yaplalacağı belli değil. Özel sektör borçlar nedeniyle diken üstünde.
    Ne bir şey satılır, ne bir şey alınır. Dönem bu !

Sayfa 522/968 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •