Sayfa 86/945 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 681 - 688 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Arkadaşlar müsait olan birileri ara ara aracı kurum dağılımı paylaşabilir mi?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Patron yine robotları kurmuş 1-2 1-2 teknik oynuyor.Haftalık ve aylığı yeşil yapacak mı bakalım.Yarın akşam bize kabaran nedir görürüz.Patron hissesi olduğu içim kimin aldığı kimin sattığının bir önemi yok.Esas filmi 0,84 ve üzeri seyredeceğiz.Sicili bozuk olduğu için güvenemiyoruz.İnşallah yeni kurbanlar yapmaya kalkmaz.Ytd..

3. Ne villaymış be sata sata bitmedi
    Adı var kendi yok

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yine trene bakar gibi bakıyoruz diğer kağıtlar kaçtı

5.  Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Ben de önce senin gibi düşünüyordum ama iş sanki öyle değil.

Evet 89 kuruştan patron bedelliye katıldı ve para şirkete gitti değil mi. Yani para yine patronun emrinde. İstediği gibi şirket kasasını boşaltabilir, istediği projeye milyonlar aktarabilir, istediği şirketi satın alabilir. Mesela masa sandalye şirketine on milyonlarca para vererek alabilir. Dürüst olmayan patronlar için bedelli demek, parasının sağ cepten sol cebe aktarması demek.

Demem o ki her türlü patron karlı. Elindeki bedelliden gelen hisseleri 1 kuruştan satsa bence kendini yine karlı sayar.

Patron dürüst olmalı öncelikle. Yoksa ahlaksız patronların hiç bir düzenbazlıklarına önlem alamazsınız tabiiki bu durum bizim gibi ülkelerde geçerli.

Şirket temettü vermedikçe ve bedelliyi adet edinmişse o şirkete bulaşmamak, bulaşıldı ise de kesinlikle bedellilerine katılmamak gerekir diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tam ben de aynısını düşünüyorum, patronun 0,89 dan alması hiç bir anlam ifade etmiyor, neden zarar etsin ki, bir cepten alıp öbürüne koyuyor, hisseyi 0,89 dan değil isterse 5 tl den alsın, harcamayı istediği gibi yapıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ortak ben hiçbir zaman 0.84 demedim 0.81 üzeri rahatlar dedim..
    sn:erdaka alıntı yapıp 0.84 ve 0.89 diye bellirtmişti..herhalde karıştırdınız..
    Sn sulzer yine alıntı yapayım[emoji23] ve tekrarlayayım önce 84-sonra hacimli 89 zu geçip üzerine iki kapanış yapmadıkça 74-76 bandına geri gelme olasılığı çok yüksek.
    Eğer 1- ve 1,04,-1,12 geçilirse 1,56 yı tekrar deneme olasılığı var.
    Olası bir Olumsuzda 76 tının altına düşerse 60 bandına otururuz.

7. Birazdan 0,8 kademesi kalkacak bakalım 0.81 de neler olacak,,Ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Birazdan 0,8 kademesi kalkacak bakalım 0.81 de neler olacak,,Ytd..
    600bin lot var kalkması için.
    ama alımlar güzel.
    muhtemelen kalkar.
    0.80den aktiften 860bin lot alınmış şimdiye kadar.

ilk 3 kademe de bekleyen lotları aktif alıma geçirseler zaten 0.90ı rahat görür

YTD.

Sayfa 86/945 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •