Ben hep devlet okulunda okudum . Ailem hiç para vermedi okula . ODTÜ yü derece ile kazandım .
Şu anki eğitim sistemi ise çocuğa yıllık 50.000 tl ver .
10 yılda 500.000 tl para harca
Çocuk hangi işi yapacak ta bu parayı kazanacak çalışma hayatında ..
Kolejlere soruyorum bu kolej kimin ..
Doğa koleji , Mektebim var bizim burada . Sahipleri katarlı imiş .
Eğitim rantını kim yiyor , bakın görün .
Devlet okullarını kim mahfetti de herkesi koleje Mahkum etti
Ama doğru imam hatip var . Ben oraya göndereyim di mi
Eğitimden bihaber cahil bir veli profili)) sizden o kadar çok varki ülkede. Artık cevap yazmaya bile değer bulmuyorum bu boş muhabbetleri. Ödev vs ile ilgili de cahilsiniz maalesef. Ama eğitimle ilgili bir kaç kitap okursaniz belki faydası olabilir. Bahçeşehir de de Doğada da çalışan yöneticilik yapan arkadaşlarım var.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öğretmenlerin önüne bir iki ekmek kırıntısı atsaydiniz yazık yemek bulamamışlar zayif olduklarına gore demek ki [emoji1] [emoji1] [emoji1]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öğretmenle konuştum . Ben matematiği severim falan muhabbet ettik , lise öğretmeni . Bir muhabbet açıldı . Dedim ki bu nasıl eğitim , lise çocuğuna sıfır çarpı sıfır kaç ediyor diye soruyorsun bilmiyor dedim . Öğretmen de sonuç belirsizdir , bunu nasıl bilmez dedi.. dondum kaldım . Elini sıkıp arkama bakmadan kaçtım
Çocuk sabah okula gidip tüm derslerini devletin resmi dilinde alacak,
yarın aynı çocuk yine okula gidip bu kez aynı dersleri ana dilinde mi alacak?
Çiftdilli eğitimden dolayı derslikler ve öğretmen sayısı ikiye mi katlanacak?
Şu anda bile Türkiyede 45 kişilik sınıflar var... Yeni öğretmene Bütçe yetersizliği var..
Ayrıca Türkiye dışında elli milyon etnik Türk var ve eğitimdilleri de Türkçe değil bu evrensel bir hak ise önce o ülkelere bunu kabulettirmek için uğraşmamız gerekmez mi?
Bizim için öncelik Etnik Türkler değil etnik Kürtlerdir diyemeyiz değil mi?
cahillik sizin gibilerde var...gerçek mesleğim İngilizce Öğrt. liği bir defa bunu yazın beyninizin bir köşesine...daha geçen gün MEB bakanı açıklama yaptı ÖDEV tamamen kalktı diye git bul oku internetten...zaten verilmiyordu doğru dürüst ödev mödev...boş muhabbetmiş komiksiniz yahu vallahi...arkadaşların varmış yönetici olarak eee ne olmuş? ne oluyor yani arkadaşların olunca doğa da bahçeşehirde? çocuğum okuyor ya hayret bişeysin ne olup bittiğini benden iyi mi bileceksin?
nihayet öğretmene eğitim dersi verenide gördük forumda
abı çocugumu 3 sene ders çalıstırdım.....not ortalaması 96 ama ben de eğitimcıyım çocugun kapasıtesi bellı hele son sıstemle en zekı ogrencıler kazanır anca......hıc kasmadım.....eee bızım oglanda calısmadı........velı toplantısı na gıttım velıler kursa gonderıyor...ogretmen tutmus bır umut umut.....toplantıda dedım kı bu sınıftan ya bır kısı bu sınavı kazanır ya da kazanamaz .....hhahahah velıler bı yuklendı kendı çocugunuz ıcın konusun dıye....öğretmene dondum dedım kı haklı değil mıyım evet hocam dedı sonuç kımse kazanamadı velıler çocuklarını super zannedıooo...yok sorular zormus zor olacak kı basarılı bellı olsun herkes kendını tatmın edıyor........sen de var 1 lıralık malzeme adamda var 10 lıralık hangı recel daha guzel olur secbulll dayyuuu
Yer İmleri