Sayfa 156/1223 İlkİlk ... 561061461541551561571581662062566561156 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Çocuğu okula yazdıralım dedik .

Bizim burada bir imam hatip bir de devlet okulu var .

Devlet okuluna gittim . Okul çok kötü . Bakımsız. Sıralar bitik. Okul pis . Öğretmenler çok zayıf .

Bir kaç kolejden fiyat aldık 18.000 den 48.000 e fiyat var.

Ne yapacaz çaresiz kaldık

Evde eğitim düşünüyorum
    abı öğretmenın zayıf oldugunu nerden anladın sınav mı yaptın haaaaa

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    devlet okullarında durum vahim...ödev falanda verilmiyor artık...hepten bitik...üstüne de kol gibi LGS sınavı...ne eğitim veriyonda sınavda ne yapmasını bekliyon? tek çare kolej ama iyi bir kolej üfürükten kolejden de birşey çıkmaz...iyi kolejde belli zaten isim yapmış birkaç kolej var TR genelinde...erken davransaydınız bursluluk sınavları olur şubat-martta o sınavlarda başarılı olanlara burs verirler...ben öyle yaptım çocuk şimdi bahçeşehir kolejinde okuyor...cepten para veriyoruz evet ama okulun normal senelik ücreti kitap, kıyafet, yemek, servis ve okul ücreti zart zurt senelik 50.000 TL ye yaklaşıyor...geçen sene sadece kitabına yanlış hatırlamıyorsam 2.400 TL mi ne verdik...sadece kitap parası bu...şimdi bu sene kaç para olur bakalım ağustosta girecek bize kol gibi burs sadece okul ücretinde indirim sağlıyor...geri kalanları kitap,yemek,servis,kıyafet cepten vereceksin tabii...

Ben hep devlet okulunda okudum . Ailem hiç para vermedi okula . ODTÜ yü derece ile kazandım .

Şu anki eğitim sistemi ise çocuğa yıllık 50.000 tl ver .

10 yılda 500.000 tl para harca

Çocuk hangi işi yapacak ta bu parayı kazanacak çalışma hayatında ..

Kolejlere soruyorum bu kolej kimin ..

Doğa koleji , Mektebim var bizim burada . Sahipleri katarlı imiş .

Eğitim rantını kim yiyor , bakın görün .

Devlet okullarını kim mahfetti de herkesi koleje Mahkum etti

Ama doğru imam hatip var . Ben oraya göndereyim di mi

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    devlet okullarında durum vahim...ödev falanda verilmiyor artık...hepten bitik...üstüne de kol gibi LGS sınavı...ne eğitim veriyonda sınavda ne yapmasını bekliyon? tek çare kolej ama iyi bir kolej üfürükten kolejden de birşey çıkmaz...iyi kolejde belli zaten isim yapmış birkaç kolej var TR genelinde...erken davransaydınız bursluluk sınavları olur şubat-martta o sınavlarda başarılı olanlara burs verirler...ben öyle yaptım çocuk şimdi bahçeşehir kolejinde okuyor...cepten para veriyoruz evet ama okulun normal senelik ücreti kitap, kıyafet, yemek, servis ve okul ücreti zart zurt senelik 50.000 TL ye yaklaşıyor...geçen sene sadece kitabına yanlış hatırlamıyorsam 2.400 TL mi ne verdik...sadece kitap parası bu...şimdi bu sene kaç para olur bakalım ağustosta girecek bize kol gibi burs sadece okul ücretinde indirim sağlıyor...geri kalanları kitap,yemek,servis,kıyafet cepten vereceksin tabii...
    Eğitimden bihaber cahil bir veli profili )) sizden o kadar çok varki ülkede. Artık cevap yazmaya bile değer bulmuyorum bu boş muhabbetleri. Ödev vs ile ilgili de cahilsiniz maalesef. Ama eğitimle ilgili bir kaç kitap okursaniz belki faydası olabilir. Bahçeşehir de de Doğada da çalışan yöneticilik yapan arkadaşlarım var.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Çocuğu okula yazdıralım dedik .

Bizim burada bir imam hatip bir de devlet okulu var .

Devlet okuluna gittim . Okul çok kötü . Bakımsız. Sıralar bitik. Okul pis . Öğretmenler çok zayıf .

Bir kaç kolejden fiyat aldık 18.000 den 48.000 e fiyat var.

Ne yapacaz çaresiz kaldık

Evde eğitim düşünüyorum
    Öğretmenlerin önüne bir iki ekmek kırıntısı atsaydiniz yazık yemek bulamamışlar zayif olduklarına gore demek ki [emoji1] [emoji1] [emoji1]

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    abı öğretmenın zayıf oldugunu nerden anladın sınav mı yaptın haaaaa
    Öğretmenle konuştum . Ben matematiği severim falan muhabbet ettik , lise öğretmeni . Bir muhabbet açıldı . Dedim ki bu nasıl eğitim , lise çocuğuna sıfır çarpı sıfır kaç ediyor diye soruyorsun bilmiyor dedim . Öğretmen de sonuç belirsizdir , bunu nasıl bilmez dedi.. dondum kaldım . Elini sıkıp arkama bakmadan kaçtım

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Yineliyorum resmi dilde eğitim zorunlu olmalı anasının dilinde (tüm dillerde) eğitim almak serbest olmalı.
    Çocuk sabah okula gidip tüm derslerini devletin resmi dilinde alacak,
    yarın aynı çocuk yine okula gidip bu kez aynı dersleri ana dilinde mi alacak?
    Çiftdilli eğitimden dolayı derslikler ve öğretmen sayısı ikiye mi katlanacak?
    Şu anda bile Türkiyede 45 kişilik sınıflar var... Yeni öğretmene Bütçe yetersizliği var..
    Ayrıca Türkiye dışında elli milyon etnik Türk var ve eğitimdilleri de Türkçe değil bu evrensel bir hak ise önce o ülkelere bunu kabulettirmek için uğraşmamız gerekmez mi?
    Bizim için öncelik Etnik Türkler değil etnik Kürtlerdir diyemeyiz değil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    cahillik sizin gibilerde var...gerçek mesleğim İngilizce Öğrt. liği bir defa bunu yazın beyninizin bir köşesine...daha geçen gün MEB bakanı açıklama yaptı ÖDEV tamamen kalktı diye git bul oku internetten...zaten verilmiyordu doğru dürüst ödev mödev...boş muhabbetmiş komiksiniz yahu vallahi...arkadaşların varmış yönetici olarak eee ne olmuş? ne oluyor yani arkadaşların olunca doğa da bahçeşehirde? çocuğum okuyor ya hayret bişeysin ne olup bittiğini benden iyi mi bileceksin?

nihayet öğretmene eğitim dersi verenide gördük forumda

Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Eğitimden bihaber cahil bir veli profili )) sizden o kadar çok varki ülkede. Artık cevap yazmaya bile değer bulmuyorum bu boş muhabbetleri. Ödev vs ile ilgili de cahilsiniz maalesef. Ama eğitimle ilgili bir kaç kitap okursaniz belki faydası olabilir. Bahçeşehir de de Doğada da çalışan yöneticilik yapan arkadaşlarım var.

8.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Öğretmenle konuştum . Ben matematiği severim falan muhabbet ettik , lise öğretmeni . Bir muhabbet açıldı . Dedim ki bu nasıl eğitim , lise çocuğuna sıfır çarpı sıfır kaç ediyor diye soruyorsun bilmiyor dedim . Öğretmen de sonuç belirsizdir , bunu nasıl bilmez dedi.. dondum kaldım . Elini sıkıp arkama bakmadan kaçtım
    abı çocugumu 3 sene ders çalıstırdım.....not ortalaması 96 ama ben de eğitimcıyım çocugun kapasıtesi bellı hele son sıstemle en zekı ogrencıler kazanır anca......hıc kasmadım.....eee bızım oglanda calısmadı........velı toplantısı na gıttım velıler kursa gonderıyor...ogretmen tutmus bır umut umut.....toplantıda dedım kı bu sınıftan ya bır kısı bu sınavı kazanır ya da kazanamaz .....hhahahah velıler bı yuklendı kendı çocugunuz ıcın konusun dıye....öğretmene dondum dedım kı haklı değil mıyım evet hocam dedı sonuç kımse kazanamadı velıler çocuklarını super zannedıooo...yok sorular zormus zor olacak kı basarılı bellı olsun herkes kendını tatmın edıyor........sen de var 1 lıralık malzeme adamda var 10 lıralık hangı recel daha guzel olur secbulll dayyuuu

Sayfa 156/1223 İlkİlk ... 561061461541551561571581662062566561156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •