fınlandıya masalıyla kandırıyorlar bızı hastayım fınlandıyada 5m nufus var....turkıye de 80 m neyı karsılastırıonuz....fare ile fıl gıbı karsılastırma ......
fınlandıya masalıyla kandırıyorlar bızı hastayım fınlandıyada 5m nufus var....turkıye de 80 m neyı karsılastırıonuz....fare ile fıl gıbı karsılastırma ......
meb benım projemı yapsa cag atlar.............her ilçedeki butun okulları kampus seklinde toplayıp her turlu kulturel ve sanat ortamını ayarlayıp yuzme ...satranç......bale enstrumantan....her şekıl etkınlıklerı bu kampuste saglasa super olur......taşıma yı da kendı yapacak.....ama nerde
şimdi matematıkle ilgılenen arkadaslara basıt bır soru basıt........>........buyuk işareti neden matematıkte bu işaret buyuk olarak adlandırılmıs........bır cok kısıye sordum cevap alamadım o yuzden soruyorum
Bunların çözümü kolay devletimiz çözüm yolu bulur.
Bir ülkenin insanları ne kadar özgürse O kadar mutludur.
Bir ülkenin insanları ne kadar mutluysa O kadar devletine sarılır üretken olur.(bu tüm devletler için geçerlidir bunu çözen ülkeler enerjilerini üretime vererek kalkınmış ülke olmuşlardır biz hala nelere takılıyoruz.)
Notasyon kısmında zayıfım.
Küme teorisinden kaynaklanmış olabilir.
A kümesi B kümesini kapsar demenin bir işareti olarak başlamış olabilir.
A insanlar, B erkekler olsun
A ⊃ B demişler (A ya bakan U işareti)
Sayılara gelince benzer olsun diye
A > B denmiştir.
Tabi benimki tahmin.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri