Sayfa 159/1223 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. fınlandıya masalıyla kandırıyorlar bızı hastayım fınlandıyada 5m nufus var....turkıye de 80 m neyı karsılastırıonuz....fare ile fıl gıbı karsılastırma ......

2. meb benım projemı yapsa cag atlar.............her ilçedeki butun okulları kampus seklinde toplayıp her turlu kulturel ve sanat ortamını ayarlayıp yuzme ...satranç......bale enstrumantan....her şekıl etkınlıklerı bu kampuste saglasa super olur......taşıma yı da kendı yapacak.....ama nerde

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    meb benım projemı yapsa cag atlar.............her ilçedeki butun okulları kampus seklinde toplayıp her turlu kulturel ve sanat ortamını ayarlayıp yuzme ...satranç......bale enstrumantan....her şekıl etkınlıklerı bu kampuste saglasa super olur......taşıma yı da kendı yapacak.....ama nerde
    Çok modern ve ATATÜRK çü oldu bu eğitim...Kızlar erkekler yanyana

4. şimdi matematıkle ilgılenen arkadaslara basıt bır soru basıt........>........buyuk işareti neden matematıkte bu işaret buyuk olarak adlandırılmıs........bır cok kısıye sordum cevap alamadım o yuzden soruyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    beğenmediğin hani şu yönetici arkadaşlarının olduğu bahçeşehirin Finlandiya ile eğitimde iş birliği yaptığınıda benden öğrenmiş ol bari...arkadaşlarından öğrenmiş olman lazımdı ama demekki gizlemişler senden

Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Valla dostum sen ingilizce.ogt. değil İngiliz olsan da bir işe yaramaz. Ödev hangi koşullarda ve nasıl verilir hangi amaca hizmet eder ya da etmelidir turkiyede okulların ogretmenlerin genel ödev verme ortalaması nedir ve neler ödev!!! olarak verilmektedir bir arastir istersen. Bahsettigin ödev verilmemesi önerisini bakanlığa iletenlerden biriyim ) Finlandiyadaki eğitim sistemi japonya kanada Norveç İngiltere eğitim sistemini de bir araştır. Dünya küçük internet var bilgiye ulaşmak çok kolay. Kolay gelsin...

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Çocuk sabah okula gidip tüm derslerini devletin resmi dilinde alacak,
    yarın aynı çocuk yine okula gidip bu kez aynı dersleri ana dilinde mi alacak?
    Çiftdilli eğitimden dolayı derslikler ve öğretmen sayısı ikiye mi katlanacak?
    Şu anda bile Türkiyede 45 kişilik sınıflar var... Yeni öğretmene Bütçe yetersizliği var..
    Ayrıca Türkiye dışında elli milyon etnik Türk var ve eğitimdilleri de Türkçe değil bu evrensel bir hak ise önce o ülkelere bunu kabulettirmek için uğraşmamız gerekmez mi?
    Bizim için öncelik Etnik Türkler değil etnik Kürtlerdir diyemeyiz değil mi?
    Bunların çözümü kolay devletimiz çözüm yolu bulur.
    Bir ülkenin insanları ne kadar özgürse O kadar mutludur.
    Bir ülkenin insanları ne kadar mutluysa O kadar devletine sarılır üretken olur.(bu tüm devletler için geçerlidir bunu çözen ülkeler enerjilerini üretime vererek kalkınmış ülke olmuşlardır biz hala nelere takılıyoruz.)

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    şimdi matematıkle ilgılenen arkadaslara basıt bır soru basıt........>........buyuk işareti neden matematıkte bu işaret buyuk olarak adlandırılmıs........bır cok kısıye sordum cevap alamadım o yuzden soruyorum
    Notasyon kısmında zayıfım.

Küme teorisinden kaynaklanmış olabilir.

A kümesi B kümesini kapsar demenin bir işareti olarak başlamış olabilir.
    A insanlar, B erkekler olsun

A ⊃ B demişler (A ya bakan U işareti)

Sayılara gelince benzer olsun diye
    A > B denmiştir.

Tabi benimki tahmin.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    şimdi matematıkle ilgılenen arkadaslara basıt bır soru basıt........>........buyuk işareti neden matematıkte bu işaret buyuk olarak adlandırılmıs........bır cok kısıye sordum cevap alamadım o yuzden soruyorum
    Daha basit bir gösterimi yok ta ondan...

Sayfa 159/1223 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •