Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cahillik sizin gibilerde var...gerçek mesleğim İngilizce Öğrt. liği bir defa bunu yazın beyninizin bir köşesine...daha geçen gün MEB bakanı açıklama yaptı ÖDEV tamamen kalktı diye git bul oku internetten...zaten verilmiyordu doğru dürüst ödev mödev...boş muhabbetmiş komiksiniz yahu vallahi...arkadaşların varmış yönetici olarak eee ne olmuş? ne oluyor yani arkadaşların olunca doğa da bahçeşehirde? çocuğum okuyor ya hayret bişeysin ne olup bittiğini benden iyi mi bileceksin?

nihayet öğretmene eğitim dersi verenide gördük forumda
    Valla dostum sen ingilizce.ogt. değil İngiliz olsan da bir işe yaramaz. Ödev hangi koşullarda ve nasıl verilir hangi amaca hizmet eder ya da etmelidir turkiyede okulların ogretmenlerin genel ödev verme ortalaması nedir ve neler ödev!!! olarak verilmektedir bir arastir istersen. Bahsettigin ödev verilmemesi önerisini bakanlığa iletenlerden biriyim ) Finlandiyadaki eğitim sistemi japonya kanada Norveç İngiltere eğitim sistemini de bir araştır. Dünya küçük internet var bilgiye ulaşmak çok kolay. Kolay gelsin...

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    beğenmediğin hani şu yönetici arkadaşlarının olduğu bahçeşehirin Finlandiya ile eğitimde iş birliği yaptığınıda benden öğrenmiş ol bari...arkadaşlarından öğrenmiş olman lazımdı ama demekki gizlemişler senden

Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Valla dostum sen ingilizce.ogt. değil İngiliz olsan da bir işe yaramaz. Ödev hangi koşullarda ve nasıl verilir hangi amaca hizmet eder ya da etmelidir turkiyede okulların ogretmenlerin genel ödev verme ortalaması nedir ve neler ödev!!! olarak verilmektedir bir arastir istersen. Bahsettigin ödev verilmemesi önerisini bakanlığa iletenlerden biriyim ) Finlandiyadaki eğitim sistemi japonya kanada Norveç İngiltere eğitim sistemini de bir araştır. Dünya küçük internet var bilgiye ulaşmak çok kolay. Kolay gelsin...

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    beğenmediğin hani şu yönetici arkadaşlarının olduğu bahçeşehirin Finlandiya ile eğitimde iş birliği yaptığınıda benden öğrenmiş ol bari...arkadaşlarından öğrenmiş olman lazımdı ama demekki gizlemişler senden
    Biliyorum ama onları geç hocam fasafiso. Karşılıklı ziyaretler projeler yeme içme gezme tozma sosyalleşme. Finlandiya eğitim sistemini Türkiye'de uygulayamqzsin. Eğitim kültürel alt yapı toplum yapısı ahlak gelenler vs ile paralel olmalı. Ben gittim gezdim bazı Avrupa ülkelerini. Okul kapısında dışarıda öğretmenle öğrenci farklı köşelerde sigara içiyor. Öğrenciler paramparça kot pantolon burnunda hızma bütün vücudu dövmeli kulakta 20 küpe vsvs. Acaba sınıflar okulun içi nasıl dedik girdik yerler duvarlar tuvaletler bal dök yala sıraların üzerinde 1 tane çizik yok. Tiplere bak keş sanırsın içeri gir alakası yok. Yani diyeceğim şu bir toplum ve bireyleri neyse eğitimi de o oluyor. Anne karnında başlar eğitim mezarda biter. Bu ikisi arasında neler olup biteceği sadece okula öğretmene bağlanamaz. Toplumun tamamı sorumludur. Her neyse. İlk yazışmalarda kırdıysam kusura bakmayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    eğer bu kolejleri beğenmiyorsanız valla çocukları biz eve çekelim samimi söylüyorum evde eğitim verelim...son sınav bile bu okulların başarısını ortaya koyuyor...kolej deyince ülkemizde herkesin aklına hayta zengin çocukları babası basmış parayı yollamış okula düşüncesi geliyor...eskiden öyleydi belki bilemiyorum belki hala var böyle okullar ama belli başlı markalaşmış okullar var buradaki eğitim kalitesini görmezden gelemezsiniz...devlet okulları zayıf diyorum ve sözümün arkasındayım...bakın son LGS de 18 birinci çıkmış 6 tanesi 2 marka kolejden bu başarıdır...haa evvelki TEOG sisteminde 20 bin civarı 1. çıkıyordu sadece bilfen ve bahçehşehirde kabaca 1.500 birinci çıkıyordu iki okul toplamında...o zamanda bunlar süpürüyordu bugünkü başarı oranına bakarsak yine bunlar önde gidiyor...yani kolej deyince eskiler gelmesin aklınıza gerçekten iyi eğitim veriliyor bu okullarda hepsinde değil ve zaten ben bunu belirttim üfürükten kolejlerde değil iyi kolejlerde okumalı çocuklar...haaa gönül aslında şunu ister keşke devlet okullarımız böyle eğitim verebilse ama sanırım bu günümüz şartlarında imkansıza yakın...yani zihniyet, ülkenin ekonomik durumu, ülkenin politik durumu v.s...

biz finlandiya, norveç, japonya gibi huzurlu bir ülke değiliz malesef...

Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Biliyorum ama onları geç hocam fasafiso. Karşılıklı ziyaretler projeler yeme içme gezme tozma sosyalleşme. Finlandiya eğitim sistemini Türkiye'de uygulayamqzsin. Eğitim kültürel alt yapı toplum yapısı ahlak gelenler vs ile paralel olmalı. Ben gittim gezdim bazı Avrupa ülkelerini. Okul kapısında dışarıda öğretmenle öğrenci farklı köşelerde sigara içiyor. Öğrenciler paramparça kot pantolon burnunda hızma bütün vücudu dövmeli kulakta 20 küpe vsvs. Acaba sınıflar okulun içi nasıl dedik girdik yerler duvarlar tuvaletler bal dök yala sıraların üzerinde 1 tane çizik yok. Tiplere bak keş sanırsın içeri gir alakası yok. Yani diyeceğim şu bir toplum ve bireyleri neyse eğitimi de o oluyor. Anne karnında başlar eğitim mezarda biter. Bu ikisi arasında neler olup biteceği sadece okula öğretmene bağlanamaz. Toplumun tamamı sorumludur. Her neyse. İlk yazışmalarda kırdıysam kusura bakmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    eğer bu kolejleri beğenmiyorsanız valla çocukları biz eve çekelim samimi söylüyorum evde eğitim verelim...son sınav bile bu okulların başarısını ortaya koyuyor...kolej deyince ülkemizde herkesin aklına hayta zengin çocukları babası basmış parayı yollamış okula düşüncesi geliyor...eskiden öyleydi belki bilemiyorum belki hala var böyle okullar ama belli başlı markalaşmış okullar var buradaki eğitim kalitesini görmezden gelemezsiniz...devlet okulları zayıf diyorum ve sözümün arkasındayım...bakın son LGS de 18 birinci çıkmış 6 tanesi 2 marka kolejden bu başarıdır...haa evvelki TEOG sisteminde 20 bin civarı 1. çıkıyordu sadece bilfen ve bahçehşehirde kabaca 1.500 birinci çıkıyordu iki okul toplamında...o zamanda bunlar süpürüyordu bugünkü başarı oranına bakarsak yine bunlar önde gidiyor...yani kolej deyince eskiler gelmesin aklınıza gerçekten iyi eğitim veriliyor bu okullarda hepsinde değil ve zaten ben bunu belirttim üfürükten kolejlerde değil iyi kolejlerde okumalı çocuklar...haaa gönül aslında şunu ister keşke devlet okullarımız böyle eğitim verebilse ama sanırım bu günümüz şartlarında imkansıza yakın...yani zihniyet, ülkenin ekonomik durumu, ülkenin politik durumu v.s...

Eğitimden ne anladığımız çok farklı noktalarda. Sınavlar falan ölçü değil benim için. Ben eğitimi insan yetiştirmek olarak algiliyorum. Sınavlara öğrenci hazırlamak insan yetiştirmek değildir. Robotik bir işlemdir ve kolaydır. Bugün dünyanın en iyi öğrenim görmüş insanları içerisinden toplum için zararlı buluşlar ve fikirler üreten insanlar çıkıyor cahiller ve iyi öğrenim gorememislerin icinden değil. Demek ki bu yanlış. Atom bombasını yapanlar kimlerdi? Çocuklarımın muhteşem öğrenim görmüş ama bencil materyalist felsefeyle yaşayan ve içinde bulunduğumuz devir itibariyle gittikçe insanlıktan erdemden sevgiden uzaklaşan bireyler olmasını istemem. İsterse ileride muhteşem makamlarda olmasınlar ama iyi bir insan olsunlar. Kendileriyle toplumla dünyayla barışık olsunlar. Hem ulkesine topluma dünyaya faydalı iyi bir insan hem de bilgili görgülü alanında en iyi işleri çıkaran insan yetiştiren kurum hangisiyse bence en iyisi odur. Hırsızlar ahlaksızlar sadece kendini düşünen benciller iyilikten güzellikten haktan hukuktan adaletten kısacası bütün erdemlerden bihaber insanlar dünya için en zararlı insanlardır bence.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

Hocam okulun müdür ile konuşmamız oldu. Ankara 'dan izmir'e geçmiş. Ankaradaki, istanbuldaki ailelerin çocuk ile fazla ilgilenmediğini söylemişti. Yani veliler okulu zorlamıyormuş..
    Fakat izmir'deki aileler daha ilgiliymiş ve Ankara'dan daha çok yoruyormuş veliler.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •