Sayfa 161/1223 İlkİlk ... 611111511591601611621631712112616611161 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Bu arada yazdıklarımdan özel okullara kolejlerde düşman olduğum falan sanilmasin. Doğa Bahçeşehir Ted vs vs ülkenin güzel eğitim kurumları. Ancak bir de oralarda çalışan öğretmenlere verilen kıymeti arastirmanizi rica ederim.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O konu da haklısınız. Sıklıkla öğretmen değiştirirler, işçi gibi öğretmen çalıştırırlar. Para üzerine iş yaparlar.

Lakin arkadaşa da söyledim, Bilfen gerçekten bu işi hakkıyla yapıyor. Öğretmenlerine maaşlarını da yüksek tutuyor ve süreklilik sağlıyor böylelikle.

2.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Eşim Bilfen 'de çalışıyor. Eğer izmir'de iseniz yardımcı olmaya çalışırım öğretmen indiriminden.

Bilfen Türkiye'nin en iyi okulu, pahalı mı evet pahalı lakin o paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Eşimden biliyorum okul tamamen öğrenci odaklı ve gelirinin %70 'ini okula harcıyor. Parayı ikinci planda tutuyor şaşırtıcı ama doğru.

Robert Kolejine kat kat fark atarak eğitim olarak. Ve çocuklar 4 yaşında okuma yazma öğreniyor.
    Çok teşekkür ederim. Ankaradayım. Bilfen eğitimi iyi gayet. Biliyorum.

Eğitimde başarılılar .. eşinize de hürmetler. Bu toplumun ümidi onlar.

3.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    O konu da haklısınız. Sıklıkla öğretmen değiştirirler, işçi gibi öğretmen çalıştırırlar. Para üzerine iş yaparlar.

Lakin arkadaşa da söyledim, Bilfen gerçekten bu işi hakkıyla yapıyor. Öğretmenlerine maaşlarını da yüksek tutuyor ve süreklilik sağlıyor böylelikle.
    Biraz da performans ölçümünden dolayı yalnız bu dediğiniz...Ben bizim okuldaki (DOĞA/Atakent/Ümraniye kampüsü) öğretmenlerle çok defa yüzyüze ve telefonla konuştum...Gayet istekli ve idealist öğretmenler var...

4. Len arkadaş hayat çok pahalanmış vallahi

Ulan bim ve 101 e gittim eve alışverişe doğru düzgün birşeyde almadım

1200 tl tuttu anlamadım arkadaş birde evde 3 kişiyiz

Ne yeşillik var ne sebze
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    cevaplar dogru degıl...normalde ilkokul öğrencısının bılecegı cevap ama malesef öğretmenlerımız bılmıyor ya da anlatmıyor
    Eşit işaretinden türer onlar .

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Eğitim önemlidir eğitimsiz bir insanın uzun zamanda ulaşabileceği yola eğitimli insan daha kolay ulaşır.
    Eğitimde önemli olan insanların yeteneklerini öne çıkarmak araştırma ve geliştirme yollarını göstermek önemlidir.

Örneğin;Orville ve Wilbur Wright Kardeşler'in eğitim derecesi nedir?
    Wright Kardeşlerin Kısa Hayat Öyküsü

Wright Kardeşler, ilk motorlu uçağı yapan ünlü ABDli kardeşlerdir. Bu kardeşler Wilbur ve Orvilledir.
    Wright Kardeşler Ohio, Daytonlu iki bisiklet ustasıdır.
    Wilbur ve Orville Wright, 1899da kuşların uçmalarını incelemeye başladılar. Bu konuda kendilerinde önce yapılan araştırmaları aradılar. Alman mühendisi Otto Lilienthalin çalışmalarına ulaştılar. Otto Lilienthal Berlinde bir tepe üstünde planörle uçuş denemeleri yapmış ve bu konuda çok dikkatli notlar tutmuştu. Wright Kardeşler, Otto Lilienthalin çalışmalarından yararlandılar.

Wright Kardeşler araştırma yaptıkları konuda herhangi bir eğitim almamışlardı. Yüksek okul dahi okumamışlardı. Fakat uçma konusundaki merakları ve çalışmalarıyla uçurtmalar, insan taşıyan planörler ve model uçaklar yapmışlardı. Bu konuda yüzlerce deney yaptılar. 200den fazla birbirinden farklı tipte kanat denediler.

Wright kardeşlerin 17 Aralık 1903te North Carolinadaki ilk uçuş denemeleri 12 saniye sürdü. Bu uçuşta sadece 37 metre mesafe alındı. O gününün son deneme uçuşu ise 59 saniye ve 280 metrelik bir mesafeye çıkmıştı. Daha sonra uçaklar gelişti uçağa havada dönüşler yaptırıp, geri dönmeyi başardılar. Bundan sonra da uçaklar konusundaki çalışmalarını sürekli geliştirdiler.

Wilbur Wright tifoya yakalandı ve 1912 yılında henüz kırk beş yaşındayken hayatını kaybetti. Orville Wrigth ise 1948 yılında vefat etti. Wright kardeşlerden sonra yaptıkları icatları oldukça geliştirildi. Günümüzde uçak hem ulaşım hem de güvenlik alanında ülkelerin vazgeçemedikleri bir araç halindedir.

http://www.arabuloku.com/wright-kard...ti-kisaca.html

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Len arkadaş hayat çok pahalanmış vallahi

Ulan bim ve 101 e gittim eve alışverişe doğru düzgün birşeyde almadım

1200 tl tuttu anlamadım arkadaş birde evde 3 kişiyiz

Ne yeşillik var ne sebze
    Naaptın 10 tane 1 lt lik rakı mı aldın nedir ?

Hoş onlar alkol satmıyordu

8.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    30 dk sonra cevabı vercem ......bılemezsenız........o kadar odtü mezunu var.........sizde çocuklarınıza sorup açıklarsınız bı faydamız olur
    Biçim yani estetik zeka farklı bir şey. Bende de pek yok.

Bir arkadaşım bilgisayar mühendisliği birinci sınıftayken
    x = x + 1

komutunu anlamamış, bana senin kafan alıyor mu dedi.

Ben de x deki değere 1 ilave edip yine aynı hücreye yazıyorsun dedim. Ben bölüm değiştireceğim elektrik mühendisliğine geçeceğim dedi, geçti ve mezun oldu.

Hatta biri espri yapmıştı Fleetwood Mac diye bir ders var Bilboard'da ilk 10 da sen esas kazığı oradan yersin demişti, o da ne diye atlamıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 161/1223 İlkİlk ... 611111511591601611621631712112616611161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •