Evet çıkarsa erken seçim sonbaharda olur Kasım 2019a kadar böyle mhp hdp bulmuşken Rte beklemez. Böyle bir uygulama seçim öncesi zor olur. Ama hayır çıkarsa burası Türkiye neden olmasın
SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet çıkarsa erken seçim sonbaharda olur Kasım 2019a kadar böyle mhp hdp bulmuşken Rte beklemez. Böyle bir uygulama seçim öncesi zor olur. Ama hayır çıkarsa burası Türkiye neden olmasın
SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twitter : @alphanostra
İlginç...
Hiç bir gün ne max. ne de min değerinden kapatmış...hep orta değerden kapatmış..
1 Mayıs Pazartesi... Bütün dünya piyasaları kapalı.. Ama bu listede dolar çalışmış..
Peki bu listeye inananlar çıkar mı.. ÇIKAR..
16 Nisan'la ilgili hadis olduğuna inanlar ÇIKTIĞI gibi ÇIKAR...![]()
Hayır çıkar, anket şirketleri de DTH ların çoğu hayırcılara ait derse, siniri burnunda reis her şey yapabilir.
Haklısınız esnaf zararda bizde zarardayız .3,62 iken almadığıma pişmanım ,inşallah düşerde bir alım fırsatı verir .Her kafadan bi ses çıkıyor nette yok referandum öncesi 4 olacak yok hayır çıkarsa 4 ü bile geçer yok evet çıkarsa 3,55 -3,50 olcak ama arada olan hep bize oluyor tam bıçak sırtı durumdayız ne olacak bekleyip göreceğiz artık ,inşallah herşey kârımıza olur yüzümüz güler[emoji847]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Walla süpersiniz [emoji1319][emoji1319][emoji1319] 1 mayıs dikkatimi çekmedi hiç direk fiyat odaklı baktığım için
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odaklı baktığınızı anlamıştım.. Analiz yeteneğime güvenirim...
Dolar bozdurma kampanyası mı.. ? demiştiniz...
Okuyun ...
"İki yarım kokoreç paket yaptırayım eve giderken dedim.. Şu bizim dolar bozdurma kampanyasında fiş karşılığında bedava çeyrek kokoreç dağıtan kokoreççiye uğradım..
-- Usta iyi akşamlar, bana iki yarım paket yapsana..
-- Aleykümselam abi.. hemen yaptım..
-- Karttan çekiver hesabı..
-- Hemen abim..
-- Bu ne yav.. Daha geçen hafta 8 idi, şimdi 10 olmuş...
-- Abi dolar yükseldi ya.. Bize de yansıdı doğal olarak..
-- Neyine yansıdı lan.. Ekmek aynı para, kömüre, elektriğe, suya zam gelmedi.. Asgari ücrete zam geldi diye 6'dan 8' çıkmıştın zaten iki ay önce..
-- Öyle deme abi.. O zaman dolar alsak, neydi şimdi alsak ne..
-- Hani sen dolar satıyordun.. Satana da bedava çeyrek dağıtıyordun.. Senin dolar almakla ne işin olur ki..
-- O başka bu başka abi..
-- Midem bulandı lan.. Ver kartımı.. Kokoreçleri de şu kapıda bekleyen köpeklere ver... Sevabıma.."
Yaşanmış bir olaydır..
Şimdi.. Gene dolar satın kampanyası olur mu.. ?? OLUR..
Satan olur mu..?? OLUR.
Niye OLUR... Cevabı siz bulun.
Son düzenleme : DeliKAN; 05-04-2017 saat: 23:22. Sebep: Harf hatası editleme
https://m.youtube.com/watch?v=2LJO8uk40aA
Buna inandılar onada inanırlar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri