Sayfa 156/394 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

Borsa ile ilgili beklentilerimi, günlük gelişmeleri anlık olarak paylaşıyorum

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=26242&page=13

2. Bu oldu o felaket tellallari nere gitti yok 2,70 yok iki elli fln fln diyenler 590.000 TL para girişi var kağıda tabela şirketleri gibi saldılar aşağı millet de fırsat bu fırsat dedi şimdide deli gibi almaya çalışıyorlar kaptirdiklatinı ama yemezler en son geçen sene dgate te böyle bı tren kaçırdım binmedim ALLAH bı kaza bela vermezse ayen aynen dediğimi yapacaksın tabiki ytd hürmet ve saygılarımla

3.  Alıntı Originally Posted by Murat sarısoy Yazıyı Oku
    Abi ben basit bı küçük yatırımcının takas vs anlamam kimseye akıl vermek de haddinden değil sadece firmanın yatırımlarının iyi geleceğini sağlam görüyorum birde işlem hacimleri farklı tutarlarda zirve yapmış 130 000 milyon gibi maliyetlerimiz aynı sayılır bu 130 000 milyonluk işlem yapan adamlar elbet maliyet düşürecek alacak bu kadar saldılar kağıdı batmış gibi ben de aldım beklerim mal gibi çıkınca da satarım başka da bir şey bilmem ve her zaman ytd
    Cevap için teşekkür ederim dostum

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ayen hadi yahu...14 den saldın bir turlü toparlayamadın

5. Giriş yok çıkışta yok cok şükür mal çakacak olan adam çekerdi yukarı sata sata basardı aşağı otuz milyonluk hacimde en az 3-4 milyonluk mali gecirirdi millete öyle bir şey yok demek ki daha yolda çok e her zaman ki gibi ytd ve hürmet ve saygılarımla

6. Sayın ky kardeşlerim son bir şey daha eklemek istiyorum diğer sitedeki tilkiler çakallar yine türemiş orda 3.55 de satıp çıkıyorum diyenler şimdide millete Çaka satıyorlar yok buluttu yok ortalamaydi falan di filandi borsanın en baba ve en kral kuralı derki para her zaman tekniği bozar var adamda var satar bulutlar çöker var para basar yukarı kağıt dağa çıkar yarın iki gün sonra fena satış oluyor ben cikiyorum diye feryat figan eder çıktım der benim gibi saflarda satar beşinci gün aaa bı bakmışsın kağıt iki tavan yapmış kurallar bulutlar hepsi dolambaçlı oyunlar adima konuşuyorum benim gibi basit ky adamlar alır bekler yükselince satar. işin Garibi kimsede demiyorki.kardes siz ne ayaksiniz. ALLAH herşeyin hayırlisini nasip etsin ytd ve hürmet ve saygılarımla

7.  Alıntı Originally Posted by Murat sarısoy Yazıyı Oku
    Sayın ky kardeşlerim son bir şey daha eklemek istiyorum diğer sitedeki tilkiler çakallar yine türemiş orda 3.55 de satıp çıkıyorum diyenler şimdide millete Çaka satıyorlar yok buluttu yok ortalamaydi falan di filandi borsanın en baba ve en kral kuralı derki para her zaman tekniği bozar var adamda var satar bulutlar çöker var para basar yukarı kağıt dağa çıkar yarın iki gün sonra fena satış oluyor ben cikiyorum diye feryat figan eder çıktım der benim gibi saflarda satar beşinci gün aaa bı bakmışsın kağıt iki tavan yapmış kurallar bulutlar hepsi dolambaçlı oyunlar adima konuşuyorum benim gibi basit ky adamlar alır bekler yükselince satar. işin Garibi kimsede demiyorki.kardes siz ne ayaksiniz. ALLAH herşeyin hayırlisini nasip etsin ytd ve hürmet ve saygılarımla
    Sayın sarısoy diğer site dediğiniz hangisi ? teşekkürler. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by karahasan Yazıyı Oku
    Sayın sarısoy diğer site dediğiniz hangisi ? teşekkürler. ytd
    Günaydın abi sayına gerek yok
    tr.investing.com
    Ayen hisse forum yaz çıkar abi guguka
    Hürmet ve saygılarımla

Sayfa 156/394 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız