Sayfa 191/1200 İlkİlk ... 911411811891901911921932012412916911191 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Teşekkürler sacro hocam bucim için yorumunuz nedr

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İyi akşamlar Sacro üstad. Sizin trgyo hakkındaki düşüncenizi merak ediyorum. Orta vadeli olarak yatırım yapılması için önemli destek ve direnç noktaları nelerdir? Geçen yine sormuştum ama dediğiniz destek noktaları kısa vadeli idi sanırım ve aşağı kırdı.

Teşekkür ederim.

3. Sacrosanct Hocam Karel hedef flyatiniz nedir Hocam. Orta vade. Hayirli aksamlar

4. Sayın Sacrosanct;
    GUBRF sizin beğendiğiniz aşağıdan MACD dönüş kıvamında ve minik bir ikili dip gibi gördüm ama bilmem dikkatinizi çekti mi?
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Alıntı Originally Posted by meddlesome Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Sacro üstad. Sizin trgyo hakkındaki düşüncenizi merak ediyorum. Orta vadeli olarak yatırım yapılması için önemli destek ve direnç noktaları nelerdir? Geçen yine sormuştum ama dediğiniz destek noktaları kısa vadeli idi sanırım ve aşağı kırdı.

Teşekkür ederim.
    Torunlar cok saglam bir kagit bana gore.

Petkm le bu 4.30 larda iken baya parite yaptim.

Aralarindaki fark 20 30 kurus acilinca satip oburune geviyordum.

Son 1 ayda cok gucsuz kaldi.

Ama bence orta vadeli alima uugun seviyelerde.

4.10 4.20 lerde baslattigi trende gore mayisa kadar 5 yada 5.50 hedefim vardi.

Suan aslinda cok geride kaldi.

Cok yuksek hedef verenler var.

Ama bana gore orta vadede hedefi kabaca 5.50 ve 6 liradir.

Ona gore plan yapmak gerekir.

Destek direnclerin bence cok onemi yok. Dipleme bittikten sonra mala girip oturup ya nasip demek lazim.

Bu aralar kagida uzak kaldim sıkı takip etse idim net rakamlar verebilirdim.

Alıntı Originally Posted by Schizo_broker Yazıyı Oku
    Sacrosanct Hocam Karel hedef flyatiniz nedir Hocam. Orta vade. Hayirli aksamlar
    Orta vadeli hedefim daha tam net degil.

Netlik kazanmasi icin yeni gelecek yukselis hareketinin acisina ve 3 direncinin durumuna gore netlik kazanacak.

3 uzerinde kabaca 70 80 kurus daha formasyon hedef potansiyeli var.

Uzun vade dusunecek olursak klmsn in 2.50 liradaki haline benzetiyorum grafigi.

Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Sayın Sacrosanct;
    GUBRF sizin beğendiğiniz aşağıdan MACD dönüş kıvamında ve minik bir ikili dip gibi gördüm ama bilmem dikkatinizi çekti mi?
    Gubreyi ara ara takip ediyorum.

Dediginiz gibi minik bir ikili diple yukseldi.

Hacimsiz biraz dusebilir.

4.55 60 seviyeleri desteklerde tutunup kafayi yukari kaldirirsa bence trend baslatabilir.

5 uzeride yukselis trendi baslar diye dusunuyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. sacro hocam brisa da sanki tobo var gibi macd kafayı kaldırmış ema 5 ema 21 ve ema 50 yi ema 21 de ema 50 kesmiş 6.60 direncini kırmış kv 7 gibi hedefi var gibi mgros ta sessiz sedasız ilerliyor farkındaysanız
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen ustad tebrikler diliyorum.

Keske borsadaki kucuk yatirimcilarin hepsi senin gibi olsa ;)

Sende sağolasın dostum , inş. hayal ettiklerine ulaşırsın sende......
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

8. Sacro hocam Parsan hakkında orta uzun vade sizin görüşlerinizi alailirmiyim, yatırım için teknik olarak uygun seviyelerde midir sizce, teşekkürler

Sayfa 191/1200 İlkİlk ... 911411811891901911921932012412916911191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •