Sayfa 385/1049 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. umarım kısa bir süre önce şöyle bi bakıverin dediğim tpay'a bakma fırsatı bulabilmişsinizdir.saygılar selamlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    4800'e gelir. Orta vadeli hareket ordan başlar. Mevzu düşüşlere rağmen hacim düşüklüğü o birden aşağı yukarı zıplamaların hepsi robot. Hiç alıcı yok, mesela ben dahada düşmesini beklediğim için almıyorum. Tüm piyasada böyle. Temmuz 3.haftadan öncede olmayacak bence. 20 gün içinde hareket başlar ama öncesinde 4binli rakamlar şart.
    Ytd

secbul ruhunu okumuş çucuğun

itibar vermişim bi zaman. "başkalarına da ver önce" filan dedi.
    bari şöyle yapayım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Bu ideal çizim...Olurda böyle gelişir ise ki gelişmesi yüksek ihtimal 38.2 kaçmaması lazım. Yapabilirsek aşağı kırmızı ok da zaman analizi çalışalım. İlk hurra dalgası bitmek üzere.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Valla ne diyim bilemedim Sn. Secbul, analizleriniz çok başarılı Daha uzun süre buralarda olursunuz inşallah. Sırf sizin yorumları okumak ve gerçekleştiğini görmek bile keyifli.

7.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    bu tarihler, tek başına, size yön hakkında fikir vermez. o tarihler civarında hareketlilikler olabileceğini öngörebilirsiniz. piyasadaki pozlanmaya göre manipülasyon olasılığı da artar, bar boyları uzayabilir.

benzerlikler olabileceği için, size bu konularda baya bir tecrübe/hikaye anlatabilecekleri VIOP başlıklarında bulma olasılığınız var

last trade date = ilgili kontratın işlemde olacağı (işlem yapılabilecek) son gün
    settlement date = ilgili kontratın mutabakat fiyatının belirleneceği gün

burada :
    https://www.cmegroup.com/trading/about-listings.html
    Sn. KPL, cevabınız için teşekkürler. VIOP başlıklarına gidersem ben oralarda kaybolurum, en iyisi hiç bulaşmamak
    Ama CME tarihlerini takip etmeye devam ediyorum. Bakalım 27 Temmuz haftasına yaklaşırken neler olacak çok merak içindeyim.

8. Market Cap: $268,546,527,348 değerine ulaştı.
    btc'de 6500 sınırını geçti, bir sonraki durak 7000 olacak mı göreceğiz.
    Ancak geçmişte de gördüğümüz durumları göz önüne alırsak, bir geri çekilme kaçınılmaz olacaktır.
    Hiç bir zaman sürekli yukarı gitmediğimize de tanık olmuşsunuzdur.

Olumlu tarafından da bakarsak ve yükseliş temposu devam ederse, bu hafta 7000'leri görebiliriz.
    Arkasından da 10000'lere çıkış için ümitlenebiliriz.

Dün POE (Po.et) güzel prim yaptı, ancak benim maliyet bir hayli yukarılarda olduğundan beklemeye devam ediyoruz.
    Aynı şekilde emlak projesi olan Propy'de yine düzeltmesini bitirerek toparlamaya başladı.

BTC'nin primine karşılık fazla beklenilen yükselişi veremeyenler arasında siacoin SC var, geçmişteki fiyatlarından çok geride.
    Oysa yakın zamanda yeni yazılımın 1 milyon'dan fazla kişide kullanılması ve Binance'da da listelenmesi var.

Takip edilmesi gerekenler içinde 0X (ZRX), ICON (ICX) ve benim arşive de eklediğim Ravencoin (RVN) olabilir...

Sanırım bu gece 6700 sınırını da kolayca geçeceğiz gibi, bir pump geliyor gibi görünüyor.
    Balina'lar geri dönmeye başladı...

Sayfa 385/1049 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •