Sayfa 46/1230 İlkİlk ... 36444546474856961465461046 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Burada bir çok sektörden arkadaş var havaclık otomotiv demir çelik petrokimya gıda dayanıklı aletler savunma sanayi inşaat, çimento vb.

Burada sektörle ilgili bir çok kişinin bilmediği sadece sektördekilerin hakim olduğu bliginin paylaşımı yapılması suç teşkil eder mi??

Teşkil etmiyorsa bu bilgi gücümüzden neden yararlanmıyoruz

Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Burada bir çok sektörden arkadaş var havaclık otomotiv demir çelik petrokimya gıda dayanıklı aletler savunma sanayi inşaat, çimento vb.

Burada sektörle ilgili bir çok kişinin bilmediği sadece sektördekilerin hakim olduğu bliginin paylaşımı yapılması suç teşkil eder mi??

Teşkil etmiyorsa bu bilgi gücümüzden neden yararlanmıyoruz

Yatırım tavsiyesi değildir.
    neden suç teşkil etsin....mesela ben hemen yazayım..trkcm dünyada cam sektöründe ilk 3 e oynuyor.....hindistanda satışlarını artırma derdinde..hindistanda bir cam fabrikasının tamamını aldı..cam sektörünün en bütük maliyeti enerji..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    neden suç teşkil etsin....mesela ben hemen yazayım..trkcm dünyada cam sektöründe ilk 3 e oynuyor.....hindistanda satışlarını artırma derdinde..hindistanda bir cam fabrikasının tamamını aldı..cam sektörünün en bütük maliyeti enerji..
    Teşekkürler bu söyledikleriniz gibi evet ama bu bilgiyi google da da bulabilirim

Benim dediğim biraz daha derin bilgi mesela X şirketi Y havaalanının ihalesini yer hizmetlerini almaya yakındır
    Ya da A lastik firması B yi bünyesine katmaya çalısıyordur bu iş olmasa bile görüşüyorlar diyebilecek bi bilgi.

Daha canlı bir örnek 2014 başına gidelim birisi demiş olsun toyota hibrit modelini 2016sonunda türkiye de üretecek dese. Ortada , basında haber vs yok. Ozamanlar

Bu tarz bilgileri paylaşmakta sorun yok mudur?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Anladim..bence olmaz..ama sadece iddia falan derseniz iyi olur gibime geliyor ..
    Teşekkürler bu söyledikleriniz gibi evet ama bu bilgiyi google da da bulabilirim

Benim dediğim biraz daha derin bilgi mesela X şirketi Y havaalanının ihalesini yer hizmetlerini almaya yakındır
    Ya da A lastik firması B yi bünyesine katmaya çalısıyordur bu iş olmasa bile görüşüyorlar diyebilecek bi bilgi.

Daha canlı bir örnek 2014 başına gidelim birisi demiş olsun toyota hibrit modelini 2016sonunda türkiye de üretecek dese. Ortada , basında haber vs yok. Ozamanlar

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bence yanlış yoldasınız. Bu bilgiyi veren doğru çıkmazsa zor durumda kalır.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

6. Burası yerimidir bilmiyorum.. aktif bank nkolay bono 19.59 olmuş.. bence hiç borsada risk almaya gerek yok.. Ama nkoloy bono riskli midir acaba

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. En mantıklı görünen anda mantıksız ne varsa bir daha bakmak lazım. Sonuçta görüneni alenen ortaya sürmelerinin sebebi şapakadan başka beklenmeyen şeyler çıkartılmasını mümkün kılar. Benim kafa biraz değişik çalışıyor. İdare edin.

Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Burası yerimidir bilmiyorum.. aktif bank nkolay bono 19.59 olmuş.. bence hiç borsada risk almaya gerek yok.. Ama nkoloy bono riskli midir acaba

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Riskli değil ama şunu sorun satıcıya "benim elime net olarak % kaç geçecek"

Sayfa 46/1230 İlkİlk ... 36444546474856961465461046 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •