Sayfa 263/1223 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. ne olduğunu bilmiyoruz sn güvence...

2.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Bundan sonraki seçimler de biz de kaybolayım da anlasın nasılmış kaybolmak ama sistem genede Bi%10atar onlara hazine yardımıyla gül gibi geçinirler
    Dip dalga etkisini sürdürüyor 1 dahaki seçime chp partisine oy falan yok katılımın çoğalmasını ve yurt genelinde dalga dalga paylaşılmasını bekliyoruz yarın sosyal medyada fenomen olur sn xxnadu11

3. gosgoca bistte nerdeyse düşmeyen barmakla sayılacak kaddar kağıt var...endeks nerdeyse + kapatacakmış..Bist bizim enflasyon verisi gibi çalışmaya başladı...nasıl görülmesi isteniyorsa öyle kapanıyor...

4. Bize giren sittin sene çıkmaz. Neyin perspektifi neyin yumuşak inişi. Yunan gibi senelerce küresel tefecilerin kucağında gezeriz en iyi ihtimal. Sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır olur. Sadece nefes almana izin verirler.

5. Sizler için çok basit bir soru soracağım.
    Endeks 100 bin diyelim. Tek kontrat short pozisyon aldım. Endeks %10 artıp 110 bin oldu.
    Teminat tamamlama falan gerçekleştirdim diyelim. Ama dayanamadım 110 bin de artık pozisyonu kapattım.
    Bu süreçte kaybım ne olur.?

6. Bir kontrat kadar paran gider işte. Kabaca sıfırlarsın.

7.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Sizler için çok basit bir soru soracağım.
    Endeks 100 bin diyelim. Tek kontrat short pozisyon aldım. Endeks %10 artıp 110 bin oldu.
    Teminat tamamlama falan gerçekleştirdim diyelim. Ama dayanamadım 110 bin de artık pozisyonu kapattım.
    Bu süreçte kaybım ne olur.?
    Vob da oyle dayanirim teminatim saglam fln.
    Bu bakis acisiyla olmaz hic baslama.
    Vob stopsuz olmaz. 10 bin terste kalip o stres cekilmez sonraki kararlarinda hatali olur.
    Zararda oturayim dersen hic girme.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Vob da oyle dayanirim teminatim saglam fln.
    Bu bakis acisiyla olmaz hic baslama.
    Vob stopsuz olmaz. 10 bin terste kalip o stres cekilmez sonraki kararlarinda hatali olur.
    Zararda oturayim dersen hic girme.
    Amacım vob değil. hedge yapmak. O yüzden bildiğimi düşündüğüm şeylerden emin olmak istedim.

Sayfa 263/1223 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •