Ben iki oyumu da Akşener'e verdim ama "Demirtaş çıksın" demesini istemiyorum..
"Kürt siyasi hareketi" "Eşit Yurttaşlık" "Ortak Vatan" PKK'nın kullandığı kalıplardır bunları bilmesi gerekir.
Hatta "Eşit Yurttaşlık" bir İYİP bildiri taslağına girmiş ama son anda farkedilmiş ve çıkarılmışdı..
kadın daha ne desin ..
ayrılıkçı ve ek hak talep edenlere karşı nufus cüzdanını sallayarak "tek geçerli şey budur" dedi..anayasal vatandaşlık.. ve tüm açıklamalarını bu örnek üzerinden yaptı, yanlı saldırıları ekarte etti... hdp ise anayasal vatandaşlık ötesinde ve ayrılıkçı taleplere sahip..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Borsada ve dolarda ki fiyatlamalar gerçekçi değil şuan.
seans oldukça sıkıcıydı.
doların avantajı bence devam ediyor..
yüksek enflasyon, yüksek dış borç..
ikisi içinde ciddi önlemler alınmak durumunda.. yurt içi maaş ödemeleri (bayram döneminde emekli ikramiyeleri filan, basında yer aldı para arzı) için para basıldığı söyleniyor.. dolara pozitif etkir. dış borç ödemelerinin eski dönemlerle karşılaştırılmayacak biçimde zorladığını son 2 yıldır net görüyoruz.. doların artışı bu dinamiklerle desteklendi..
yüksek faturalı israf politikalarının halka daha fazla vergi salınmasıyla halledilmesi imkanı artık kalmadı..
kemer sıkma sırası hukumette.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
spot vadeli farkı +3.200..
güçlü SHORT Giren var demek ki..
İşlem hacmi az olduğunda hiç affetmiyor borsayı yukarı sarıyorlar.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gün sonu rakamları da yazalım:
aktif tahvil : %19.95
uzak vade (10 yıllık) tahvil: %17.65
bütün işlemlerimde referansım bu rakamlar.. yani dolar ve endeks üzerine işlem yaparken..
Yer İmleri