Mayis ayi prim uretimi gecen senenin Mayis ayina gore +%70 oraninda daha fazla. Muhasebe standardi yuzunden yine bastirilmis bir 6. ay kari gelebilir ama yil sonu parlak olacak gibi. Sirketin buyumesine sevinelimmi uzulelimmi bilemiyorum.
Mayis ayi prim uretimi gecen senenin Mayis ayina gore +%70 oraninda daha fazla. Muhasebe standardi yuzunden yine bastirilmis bir 6. ay kari gelebilir ama yil sonu parlak olacak gibi. Sirketin buyumesine sevinelimmi uzulelimmi bilemiyorum.
çok güzel bir çalışma ve analiz:sn.İZMİRLİ
bir arkadaşın önerisi ile hisseyi incelemeye aldım..
hissenin %95 toplu olup %5 ky olan bir hisseyi alıp biryerlere götürmektense yani diyelimki hisseyi 0.70/50 düşürüp ordan alıp 2.60/3.20/5.00 götürmektense bence kar veya kasadaki parayı temettü olarak dagıtıp %95 cebe atmak daha mantıklı geliyor ..yok hisse bazında ky kazansın diyorsa resimdeki naçizhane rakkamlar görülebilir..
verdiginiz oransal rakkamlar çok dogru ve iyi bir tesbit elinde olanlara bol şanslar..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Sn. Sulzer,
Kasasinda faizlerin yuksek oldugu bu donemde ciddi anlamda nakti bulunan, ana isindedde yuksek bir % ile buyuyen Raysg icin 0.6 ve benzeri rakamlar spekulatifdir. Ama keske o duzeye dusse, ek hisse alimi icin harika bir firsat olur. Firma sahibi Vig, uluslararasi istiraklerinden temettu toplayan bir sirket ve Raysg’da su ana kadar gecmis donem zararlari sebebi ile temettu dagitlamamis gozukuyor. Bu sene sonunun kar rakamina gore , onumuzdeki sene temettu dagitmasi supriz olmaz.
QUOTE=sulzer;2335335]çok güzel bir çalışma ve analiz:sn.İZMİRLİ
bir arkadaşın önerisi ile hisseyi incelemeye aldım..
hissenin %95 toplu olup %5 ky olan bir hisseyi alıp biryerlere götürmektense yani diyelimki hisseyi 0.70/50 düşürüp ordan alıp 2.60/3.20/5.00 götürmektense bence kar veya kasadaki parayı temettü olarak dagıtıp %95 cebe atmak daha mantıklı geliyor ..yok hisse bazında ky kazansın diyorsa resimdeki naçizhane rakkamlar görülebilir..
verdiginiz oransal rakkamlar çok dogru ve iyi bir tesbit elinde olanlara bol şanslar..[/QUOTE]
adamlar 6 defa ky dövmüşler ..?![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
birazcık gıdıkladım sigortacı kardeş..
içimden bir ses yakında buralar şenlenir gibi geliyor diyor..![]()
Son düzenleme : sulzer; 02-07-2018 saat: 17:20.
ZIR-DELİ Y.T.D
Son gunlerdeki artan islem hacmini nasil yorumluyorsunuz?
QUOTE=sulzer;2367483]bizim sigortacı,nın hep sigortası atıyor yada kaçak rolesi düşüyor ...?
neyse biraz nazlansın nasılsa ayar çekip düzene girer ..[/QUOTE]
[QUOTE=zagorveciko;2369243]Son gunlerdeki artan islem hacmini nasil yorumluyorsunuz?
işlem hacminin son günlere göre artması ilginin oldugunu gösterir..
burada hissede alım olurken karşısının hisseyi sıkıyormu salıyormu önemli olan ..derinlik olarak bakmadıgım için ne olup ne oldugunu bilemiyorum ...?
bir anımı anlatayım..
bagfs fiatı 55/57 tl arasında..?
alım yaptıkça karşı taraf hafif hafif malı bize yediriyor..bunu fark edince kol kesip bıraktık..
ve hisseyi izlemeye aldım fakat alım yapmadım ve bagfs 23,50 kadar düştü ilk tepki vermesinde alım yapmaya başladık ve 40 tl kadar alıma devam ettim kıssaca sonuç 200 tl malını verdik gitti hisse 250 kadar yükseldi..
son 4 gündür hisse baskılanıyor..?
Son düzenleme : sulzer; 06-07-2018 saat: 11:40.
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri