Originally Posted by tr123456 Denizbank 100k 18,30 hangi şube verdi hocam yeni giriş mi temdit mi ? Yeni giriş Normalde 17 ama 18.30'u zorlarım dediğini belirteyim de kavga çıkmasın mt ile İstanbul anadolu yakası
Originally Posted by yuji Yeni giriş Normalde 17 ama 18.30'u zorlarım dediğini belirteyim de kavga çıkmasın mt ile İstanbul anadolu yakası Normal 17 ama 18.30 mu ?????
Originally Posted by gundwane Normal 17 ama 18.30 mu ????? Bana söylediği bu daha yüksek oran bulduğum için üstelemedim hiç
Originally Posted by yuji Bana söylediği bu daha yüksek oran bulduğum için üstelemedim hiç Hayır oran düşük çıkık değil sorun.. 17 den zorlayarak 18.30 a çıktı 1.30 puan.. MT lerde max 0.25 0.50 gördüm de.. 1.3 puan da ilk kez duydum..
Originally Posted by gundwane Hayır oran düşük çıkık değil sorun.. 17 den zorlayarak 18.30 a çıktı 1.30 puan.. MT lerde max 0.25 0.50 gördüm de.. 1.3 puan da ilk kez duydum.. Ben de oranı yüksek buldunuz sandım Tabela faizini söylemiştir ilk başta "Normalde X ama sana Y olur" demek istedi heralde
Originally Posted by yuji Ben de oranı yüksek buldunuz sandım Tabela faizini söylemiştir ilk başta "Normalde X ama sana Y olur" demek istedi heralde Denizbankin oranları hep boyle ziraattan hallice subenin paraya cok ihtiyaçi varsa 1.-1.50 puan çıkabilir de temditi cok kotu olur.
Forum Rules
Yer İmleri