Sayfa 341/760 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    tamamı 34 milyon dolar.
    Yarısı 17 mn dolar pd 13.5 mn.dolar ortada kedi var et yok , et de kediden ağır ,üstelik kedinin anası da yavrulayacağı yavruları (karları) da yok
    Son düzenleme : kitapci0; 05-07-2018 saat: 03:41.

2. Siz satın sayın kitapçı ben uygun yerlerden devamlı alıyorum.Ama benim huyumdur hisseyle evlenmem gereken yerde satarım.

3. saçma sapan hareketlerim dediğim şeyler , ıhlgm, ilaç,bilici, mipaz, hepsini dün ve evvelki günlerde yapmıştım

Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Dövizin yukarı yönlü hareketi hisseyi baskılıyor.
    Yoksa ciro ve karına diyecek tek bir söz yok.
    Şirket oteli yada arsalarını satıp borcu azaltsa dövize kırılganlığını azaltsa en az 3 tl lik hisse olur.

Nacizhane şahsi yorumlarımdır.
    Ytd
    Şirket son 1.26-1.51 arası %20 yaptı,,Banka ise 1 yıllığına size %13 verir.....,,giderse gidiyor.,,,,endeks ise 92-99 arası %7.6 yaptı,,,,orta uzun vade düşünen kazanıyor,,,hop oraya hop buraya yapanın da parası eriyor.
    Böyle bir durumda soros ne derdi.
    "Al,kıpraşma,yat,unut."
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Şirket son 1.26-1.51 arası %20 yaptı,,Banka ise 1 yıllığına size %13 verir.....,,giderse gidiyor.,,,,endeks ise 92-99 arası %7.6 yaptı,,,,orta uzun vade düşünen kazanıyor,,,hop oraya hop buraya yapanın da parası eriyor.
    Böyle bir durumda soros ne derdi.
    "Al,kıpraşma,yat,unut."
    İyi hoş diyorsunuz da endeksin ve blcyt ın en dip gördüğü fiyattan almış ve en tepe fiyattan satmış olarak saymışsınız. Bu şekilde herhangi bir hisse de en az yüzde 20 kazanırsınız tabi.

Benim uyuz hisselerimden krstl bile bu süreçte 1.12 'den 1.70 yaptı. Yani yüzde 50 'den fazla gitti. Şuan bile 1.62 de. Birçok hisse yüzde 30 40 prim yaptı bu dönemde.

Blcyt şuanda 1.51 değil 1.43 yani dibine göre yüzde 13 primli. Kaliteli bilançosuna rağmen kurdaki artıştan etkilendiği son dönemdeki sınırlı yükselmesinden bile belli.

Ama aldığınız fiyatın en dip olacağını nerden bileceksiniz bu hisseyi ucuz diye 1.80 lerden de alan var 2.40 lardan da. Sonuçta ederi 3-4 tl diye 2 lerden alan kişiye pahalı aldın da diyemeyiz ama şuanda yüzde 30 a yakın zararda böyle ucuz bir şirkette.

Son 1 senedeki testere piyasa da en kaliteli şirketlerde bile uzun vade yatırımcı artık eskisi gibi kazanamıyor. Herkes soğudu yatırım yapmaktan. Bende iyice soğudum. Saatlerce detaylı temel analiz yap sonra aylarca sebepsiz bekle

Temeli iyi, döviz borcu bile olmayan Bucim Kutpo Erbos Jants Deva gibi hisselerin 1 yıllık grafiğine bir bakın kar arttığı halde, ihracat yaptıkları halde ya eksideler yada çok az primliler. Böyle bir borsada kim yatırımcı olmak ister. Hepimiz zoraki yatırımcı oluyoruz belli hisselerde yok fazla gönüllü kimse kalmadı.

Nacizhane bunlar kendi görüşlerimdir.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    İyi hoş diyorsunuz da endeksin ve blcyt ın en dip gördüğü fiyattan almış ve en tepe fiyattan satmış olarak saymışsınız. Bu şekilde herhangi bir hisse de en az yüzde 20 kazanırsınız tabi.

Benim uyuz hisselerimden krstl bile bu süreçte 1.12 'den 1.70 yaptı. Yani yüzde 50 'den fazla gitti. Şuan bile 1.62 de. Birçok hisse yüzde 30 40 prim yaptı bu dönemde.

Blcyt şuanda 1.51 değil 1.43 yani dibine göre yüzde 13 primli. Kaliteli bilançosuna rağmen kurdaki artıştan etkilendiği son dönemdeki sınırlı yükselmesinden bile belli.

Ama aldığınız fiyatın en dip olacağını nerden bileceksiniz bu hisseyi ucuz diye 1.80 lerden de alan var 2.40 lardan da. Sonuçta ederi 3-4 tl diye 2 lerden alan kişiye pahalı aldın da diyemeyiz ama şuanda yüzde 30 a yakın zararda böyle ucuz bir şirkette.

Son 1 senedeki testere piyasa da en kaliteli şirketlerde bile uzun vade yatırımcı artık eskisi gibi kazanamıyor. Herkes soğudu yatırım yapmaktan. Bende iyice soğudum. Saatlerce detaylı temel analiz yap sonra aylarca sebepsiz bekle

Temeli iyi, döviz borcu bile olmayan Bucim Kutpo Erbos Jants Deva gibi hisselerin 1 yıllık grafiğine bir bakın kar arttığı halde, ihracat yaptıkları halde ya eksideler yada çok az primliler. Böyle bir borsada kim yatırımcı olmak ister. Hepimiz zoraki yatırımcı oluyoruz belli hisselerde yok fazla gönüllü kimse kalmadı.

Nacizhane bunlar kendi görüşlerimdir.
    Ytd
    Düşüncelerdeki zenginlik,herkesin farklı düşünmesi gayet normal.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.45 den 1.26 ya %95 düşüş var,,ayni seviyeye gelmesi için tekrar %95 artması lazım.
    Potansiyel var mı var,,,bize düşen sabretmektir.

Günlükte flama yı tamamlamış görünüyor,,yukarı koparsa ilk hedef 1.87.

Sayfa 341/760 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •