Sayfa 425/1223 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

adamlar hala dolar artarsa ihracat artar diyor..

evet. teoride.. ancak orta gelir tuzağındaysan katmadeğerli üretime geçmen lazım.. ama bunu sağlayacak eğitimi batırıyorsun.. yani beklentiler paris gerçekler yozgat..
    ayrıca ... israf devam ediyorsa.. ihtiyacın olmadığı halde 300 odalı yazlık saray yaptırırsan gelen paralar bu tür harcamalara gider..

millet daha israfın boyutundan haberdar değil..cumhuriyet tarihinin en yuksek vergi gelirleri olan hukumetlerine para yetmiyor.. neden diye sorguladığında ortaya kötü yönetim ve israf çıkar..

neyse..sokaktaki adam kendi düşünecek.. "istikrar" onlar istedi.. doalrda artış gayet istikrarlı devam ediyor.. dış borç artışında ve cari açık miktarında da devam ediyor istikrar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Borsada döviz pozisyonu pozitif şirketler , borçsuz şirketler ...

Sadece bu şirketler avantajlı.

Finansal açıdan .

Alenichev'i tebrik etmeye geldim , o diyordu lakin ben boyle bi kararin altina imza atmaz diyordum, tebrikler alenichev..
    bu arada;
    bugun bal mi dersiniz icgudu mu dersiniz adina ne derseniz diin, 4.52/53/54 den zarari goze alarak dolarda pozisyon acmistim ; fiziki dolar olarak, bi anda 20 kademe kazandirdi bana..
    ve yine enteresan elimde bulunan aslan cimentolardan sadece tek lot ayirip (takip icin) gerisini satmistim, degisik bi gun oldu benim icin..
    alwnichev dediklerin zihnimde bi yer etmis, ic gudusel harekete gectim hatta piyasaya bakmadim bile bugun saat 3 ten sonra..

4.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku
    Ucuz dolar dış borçlanmayı daha çok artırır.
    Bugün telefon 100$ olsa evdeki tüm telefonları yenilerim.,
    Ama 300$ olunca dur diyorum 5 senede bir değiştiriyorum.
    Usta yanlış anlama ama ya çok bilgisizsin, ya da söylediğinin yanlış olduğunu öğrendiğin için geriye dönemiyorsun.
    Ekonomi temelinde böyle bir düşünce yok. Yüzyıllık ekonomiyi baştan mı yazacaksınız bu saatte. Dolar artarsa ihracat artmaz.
    İhracat dediğin olay şu, dolar yükselince faiz yükselir, faiz yüksek olunca döviz gelir. Gelen döviz ihracat olarak kayıtlara geçer. Ekonomiye bir faydası yok.

5. Vay bi bakanin bi gecede turkiyeye maliyeti 12 milyar dolar aksam 9 dan gece 12 kadar

6. İşletme mezunu adamdan orman bakanı olurmu ya valla ne biçim iş arkadaş anlamadım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Keşke 2009 sonrası döviz kurunu dusuk kalmasina engel olupzamaninda ônlem alsaydık, 2009-2015 arasi sunni refahi yasamazdik ama suanda dolar/tl 4 ü gecemezdi
    Hocam abdülhamit borsacı. Dolardan iyi para kazandı. Canla başla bu yüzden savaştı. O dediğin hikaye. 2008 yılında abdülhamit zaten borsayı keşfetti.

8. Yarin endeksten para cikisi olursa temmuz sonu dolar 5 i gecer.
    Yarin yabancının tavri onemli cikmaya karar verirlerse cok olumsuz gunler bekliyor bizi.
    Yuksek dolari bozar mı . Dusuk de olsa izleyelim

Sayfa 425/1223 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •