Sayfa 426/1223 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yarin endeksten para cikisi olursa temmuz sonu dolar 5 i gecer.
    Yarin yabancının tavri onemli cikmaya karar verirlerse cok olumsuz gunler bekliyor bizi.
    Yuksek dolari bozar mı . Dusuk de olsa izleyelim
    berat albayrak'in ekonomi bakani oldugu yerde sen durur musun.?
    soruya cevabin neyse , yazdiginin cevabi da o..
    haa pala bi cakallik yapip borsa yukari surup mal cikmaya calisirsa ona bi sey diyemem, nsa yarin direkt eksi 2.5 acar..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    berat albayrak'in ekonomi bakani oldugu yerde sen durur musun.?
    soruya cevabin neyse , yazdiginin cevabi da o..
    haa pala bi cakallik yapip borsa yukari surup mal cikmaya calisirsa ona bi sey diyemem, nsa yarin direkt eksi 2.5 acar..ytd
    Acilis net eksi de.
    Bugun de yapti cakallik iki uc trol de istikrar diye gaza getirdi milleti verdiler sonra.
    Yarin da cakallik yaoabilir

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    Alenichev'i tebrik etmeye geldim , o diyordu lakin ben boyle bi kararin altina imza atmaz diyordum, tebrikler alenichev..
    bu arada;
    bugun bal mi dersiniz icgudu mu dersiniz adina ne derseniz diin, 4.52/53/54 den zarari goze alarak dolarda pozisyon acmistim ; fiziki dolar olarak, bi anda 20 kademe kazandirdi bana..
    ve yine enteresan elimde bulunan aslan cimentolardan sadece tek lot ayirip (takip icin) gerisini satmistim, degisik bi gun oldu benim icin..
    alwnichev dediklerin zihnimde bi yer etmis, ic gudusel harekete gectim hatta piyasaya bakmadim bile bugun saat 3 ten sonra..
    Tesekkur ederim. Benim aklimda ki ilk isim hep damatti. Cuma gunu buna gore pozisyon aldim. Hatta cizdigim teknik analiz bunun tam tersini soylemesine ragmen. Bugun biraz terse kaldim, tahmin edememistim 4.52 ye dusecegini ama problem yok. Senin icinde guzel bir kazanc olmus.

Karar maalesef cok ciddi. Yani once MB yi bakana baglayip, akabinde damadi getirirsen double effect yapiyor. Bugunu ileride tarih kitaplari Turkiye yi iflasa goturen karar olarak yazacaklar bundan eminim. Bu kabul edilebilir bir sey degil.

yarın faizlerde %19 küsurdan 21-22 lere bir zıplama olabilir..

kritik bir noktadayız..

24 haziran sonrası "faizi nasıl indireceklerini tüm dünyanın göreceğini" belirtiyordu mevcut zihniyet..

her açıdan bu söylem test edilecektir piyasada..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yarin endeksten para cikisi olursa temmuz sonu dolar 5 i gecer.
    Yarin yabancının tavri onemli cikmaya karar verirlerse cok olumsuz gunler bekliyor bizi.
    Yuksek dolari bozar mı . Dusuk de olsa izleyelim
    Yabanci takasi zaten 10 yilin dibinde ve daha da dusebilir.

6. Bardağın dolu kısmına bakarsak ''En azından yiğit bulut değil o sebeple biraz ümidim var''
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

xxnadu11 Guest
    Yarın sabah gökyüzüne bir daha bakin
    Hâlâ mavi mi

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    İşletme mezunu adamdan orman bakanı olurmu ya valla ne biçim iş arkadaş anlamadım
    doktordan hayvan bakanı oluyor da işletmeciden niye olmasın..?

Sayfa 426/1223 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •