Sayfa 492/1078 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Sistem Takibi...

USDTRY...

Grafikte de görüldüğü üzere nakış işler gibi hareketler yapılıyor. Dünkü hareket üst banda kadar ani bir yükselişle yaşanmıştır. Fakat devamının gelmesi zordur...

Gösterge MACD güç kaybediyor. Gerçi yukarıda da bir flama benzeri hareket varmış gibi olsa da güç kaybı biraz aşağı yönlü fazla olduğu için kanımca bir düşüş süreci yaşanması muhtemeldir...

Bir önceki yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi bu durum birkaç ay sürmelidir ki, seçimden önce gardlar alınmış olsun...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

XU100...

Endeks için ise aşağıdaki grafiğe bakarak birkaç düşünceyi paylaşmak isterim...

2001 senesinden bu yana yani dünyadaki yeni düzen uygulanmaya başladığından bu yana oluşan Trendi ve formasyonu görmekteyiz...

Bu dönem muhtemelen 2021-2023 gibi sona erecek ve 2025 senesinden sonra ise SuperCycle düzeyinde yeni bir döneme girilecektir. O zaman geldiğinde hep beraber göreceğiz. Aslında bu ne anlama geliyor diye düşünürsek:

- 1989 yılında başlayan SuperCycle düzeyindeki dünya düzeninin 2025 'de son bulacağı düşünülürse; yeni döneme geçerken eskisinin bitişinde akla hayale gelmeyen yıkımların olacağıdır!!! 2025 yeniden toparlanmanın başladığı yıl olacaktır...

- Fakat şimdiki bu seviyelerden o beklenen düşüş gerçekleşmez!!! Alt tarafta zaten desteğimiz belirli bir noktayı işaret ediyor.

- 92.000 seviyesinin altı artık yok!!!

Bu durumda; buralarda biraz oyalanılsa da yön yukarı olmak zorundadır...

Bu benim her zaman bahsettiğim en uzun dönem senaryomdur...

Son düzenleme : T/A; 10-07-2018 saat: 13:12.

3. Eline sağlık sayın T/A ben'de ekim'e kadar bir yükseliş bekliyorum bakalım hayırlısı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...
    ...

Bu durumda; buralarda biraz oyalanılsa da yön yukarı olmaz zorundadır...
    ...
    Üstadım kolay gelsin.
    Siz ne kadar inat ederseniz edin, Mevlam hakikati söyletiyor.
    Bakın ben sizinle hiç inatlaşmıyorum.
    Hedefi 2021-2023 olarak belirlerseniz elbette son zirve yukarı geçilecektir.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    XU100...
    ...
    ...
    Bu durumda; buralarda biraz oyalanılsa da yön yukarı olmaz zorundadır...
    ...
    ...
    Artık eliniz sürçtü de mi, yanlış yazdınız yoksa Sayın bilgem Don Kişot un dediği gibi Mevlam size doğru yu mu söyletiyor..
    Valla yanlış anlamayın ama saat 12:00 yi geçmiş olmasına ve " LAZ" olmama rağmen ben bile anladım durumu

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Üstadım kolay gelsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    USDTRY...
    ...
    İnsan aksi olunca maalesef sürekli kontratak yapıyor.

2002 yılından itibaren artan ve 2013 yılında zirveye ulaşan Merkez Bankası
    döviz rezervi; elin oğlu parasını alıp gidince Mayıs 2018 de ne yazık ki
    2010 yılındaki seviyesine gerilemiş.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Üstadım kolay gelsin.
    Üstadım...

Son mesajdaki yorum en uzun vade yorumu olduğu için kısa vadede hiçbir ehemmiyeti yoktur.

Zaman içerisinde tüm zirvelerin geçileceği elbette doğrudur ama bizleri bekleyen ciddi bir tehlike de var. Bu nedenle ara ara bunu hatırlatma gereği hissediyorum.

İnşaAllah benim korktuğum kadar olmaz...

Burada güzel bir ortam ve paylaşım var. Herkes görüşünü yazıyor. Kimseyle inatlaşmak diye birşey söz konusu olamaz.

Ben her ne kadar görüşlerimi paylaşsam da her zaman dediğim gibi aslolan Sistem 'dir...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Artık eliniz sürçtü de mi, yanlış yazdınız yoksa Sayın bilgem Don Kişot un dediği gibi Mevlam size doğru yu mu söyletiyor..
    Valla yanlış anlamayın ama saat 12:00 yi geçmiş olmasına ve " LAZ" olmama rağmen ben bile anladım durumu
    Allah söyletmiştir... [emoji3]

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 492/1078 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •