Sayfa 447/672 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    sanirim karistiyorsun, isgyo payi %50 o da degerlemesi 510 mio tl gibi..yarisi
    kira geliride asgari 36mio gibi olur bu yil
    marmarapark 162mio belki bununla karistiriyor olabilirsin..
    36 Milyon TL kanyon alışveriş merkezinin 2017'de %100'ünün brüt kira geliridir. Kanyon iş merkezi Eczacıbaşı'nın, AVM ise İş GYO'nundur. İki firma arasındaki ortaklık Kanyon AVM ve iş merkezinin günlük yönetimini sağlayan firmasındadır. Aşağıda faaliyet raporundan bir cümle bulunuyor.

Şirket’in mevcut durumdaki tek iştiraki Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama Anonim Şirketidir.

2.  Alıntı Originally Posted by supheci_kimse Yazıyı Oku
    36 Milyon TL kanyon alışveriş merkezinin 2017'de %100'ünün brüt kira geliridir. Kanyon iş merkezi Eczacıbaşı'nın, AVM ise İş GYO'nundur. İki firma arasındaki ortaklık Kanyon AVM ve iş merkezinin günlük yönetimini sağlayan firmasındadır. Aşağıda faaliyet raporundan bir cümle bulunuyor.

Şirket’in mevcut durumdaki tek iştiraki Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama Anonim Şirketidir.
    https://www.isgyo.com.tr/Sites/1/upl..._AVM-11098.pdf
    yok abicim avmnin yarisi eczaibasinin yarisi isgyo nun
    ismerkezi eczaiin ise 700mio 500 mio arasi fark odur zaten

3.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    https://www.isgyo.com.tr/Sites/1/upl..._AVM-11098.pdf
    yok abicim avmnin yarisi eczaibasinin yarisi isgyo nun
    ismerkezi eczaiin ise 700mio 500 mio arasi fark odur zaten
    AVM konusunda doğrusun. Karışıklık için kusura bakmayın..

Kaşıntı tuttu illahaki GYO hissesi alacaksınız Halk GYO mu iş GYO mu alırsınız bukadar bilgili arkadaşları bir arada bulmuş Ken sorayım

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Kaşıntı tuttu illahaki GYO hissesi alacaksınız Halk GYO mu iş GYO mu alırsınız bukadar bilgili arkadaşları bir arada bulmuş Ken sorayım
    ölmüş eşşek işgyo herhalde ytd

6. Beraat kağıdı %4 düşürdü. Lan allah belanı versin kaç gündür zaten sürünüyordun, allah bin kere belanı versin yok ol beter

7. olay büyük halil pazarlama **işi**başka sorun yok..halil pazarlama**
    işfinansı incele***çözülecektir tabi***herkes konuşmaya başladı ne olmuş..işgyo ve tskb işzlemede****bakalım bu halil pazarlama işi nereye varacak devam etsinler halil pazarlamacılar****biz bekliyoruz acelesi yok ...nasılsa portföyde pek fazla yer kaplamıyor.***

8. Eroğlu o kadar büyümüş mü? Gerçektn
    Şaşırdım

Sayfa 447/672 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •