Rozi
Daha önce kimse sana bir dahi olduğunu söylemiş miydi ?
![]()
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rozi
Daha önce kimse sana bir dahi olduğunu söylemiş miydi ?
![]()
viper cok gergin.
sanirim bisttin fişini çektiler
onu anlamak içinde 122.550 ye kadar bir tepki olucak mi izliyoruz.şuan 121.900
Hamdım Piştim Yandım
Sana bunu daha önce de soylemistim
Ben gergin degiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hem de hiç değilim gırrrrrrrr.![]()
benim açımdan ve benzeri düşünenler açısından damatın bugun, veya yarın veya gelecek ay düzgün karar alması veya o zamana kadar ılımlı olması değil önemli olan.
ilk etapta ılımlı davranabilr.. öenmli olan 6 ay sonra gerçek bir karar alınması gerektiğinde kayınpederinin lafını mı dinleyecek.. bu telkine çok açık mı ? akşam yemeğinde aldıkları karar yarın nasıl yansıyacak ? bunlar sorgulanır ve aslında önemlidir..
dışarıdan ne kadar kötü göründüğünü düşünüyor , söylüyor bir çok insan..
içerdede yani bizler açısından da oldukça kötü gözüken bir kare..
dolayısıyla niyetler önemlidir. ülkede her açıdan daha liyakatli bir çok kişi varken bir damatın o makama atanması kesinlikle masum bir şey olarak düşünülemez.. ülkenin kimse en liyakatlisinin o makama atanmasını beklemiyor (EN liyakatliyi bulmak çoğu kez birbirine yakın adaylar çoksa zordur), ama liyakatli 100 lerce adaydan hiç birisinin seçilmemiş olması, ama bunun yerine şapkadan bir damatın çıkarılması bu ülke için yapılan bir kötülüktür..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
yf sankı gırıyor mala bakalım 121400 altıkesın stoptur
Dun Halkbank topiginda bir kisi yazdi. "Damada neden bu kadar yukleniyorsunuz, belki de ekonomide basarili olacaktir, olamaz mi"
Bende ona soyle dedim. Olamaz, Isterse dunyanin en zeki adamlarindan birisi olsun ama boyle bir kisinin ekonominin basina gecmesi bagimsiz karar alamayacagi endisesi yaratir ve bu da fazlasiyla olumsuz olur.
Olay burada gizli zaten. Baska adam mi kalmadi dunyada da damat secildi. Secti cunku artik sozunden cikamayacak, Erdogan in sozcusu olacak. Insanlari bunu anlayabilmesi lazim.
Kisa vadeli piyasalarin atesini almak icin mutlaka faiz ve enflasyon uzerinde olumlu aciklamalar yapmali. En ufak hatasinda cezasi agir olur, ilk soylemlerine cok dikkat etmeli.
Bunlar da da yeni moda kavramlar
Ilımlı , piyasa dostu , rasyonel olarak ....
Arkadaş ya büyümeyi tercih edip akabinde de yüksek enflasyona bir süre katlanıp terleyeceksin
Yada kurları faizle alabildigin kadar baskı altına alıp bir süre sonra hem yüksek enflasyon hem yüksek faiz hem de yüksek kurla bogusacaksin
Türkiye bir ABD bir Almanya veya İngiltere yada japonya gibi üretim yapabilen bir ülke değil ve ikinci seçeneği tercih etmeyi sürdürürse hayat boyu surunecek
Onları taklit edecek bir durumumuz yok yani
Onlar bunu ister çünkü sıcak para sokup çok tatlı soğuk para kaldiriyorlar buradan
Mesele bu kadar basit
Herkesin tercihine seçimine saygimiz var tabi![]()
Bitti mi?IMG_20180710_152256.jpg
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri