Sayfa 504/1223 İlkİlk ... 44044544945025035045055065145546041004 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Benim şu yukarıda yazdıklarımı hepiniz biliyorsunuz

Yada biliyorsunuz ama bildiginizin farkında değilsiniz çünkü sürekli bir gürültü kirliliğinde yaşıyorsunuz

Peki ama buna rağmen neden

Yok ekonominin realiteleri gereği rasyonel düşünürsek bidi bidisi yaparak yaparak yüksek faizi sanki bir haltmis gibi sürekli iddiaa edip duruyorsunuz

Sizin benim başkasının gerçekliği

Sizin benim başkasının ekonomisidir

Bizi o ilgilendirir

Bunların toplamı da ülke ekonomisidir

Peki ama neden manzara bu

Cevabını söyleyeyim

Hemen herkesin çocuğu var ama 24 saat yayın yapan bir eğitim kanalı var mı YOK

Herkesin işi adliye ye düşebilir ama 24 saat yayın yapan bir hukuk kanalı var mı YOK

Herkes besleniyor ama 24 saat yayın yapan bir gıda tarım hayvancılık kanalı var mı YOK

Herkes sağlık problemleri yaşıyor ama 24 saat yayın yapan bir sağlık kanalı var mı YOK

Amaaaaaa

Yaaaaa işte ondan

Yani iş bizim gercekligimiz olmaktan çıkmış sadece belli bir zümrenin gerçekliği olma noktasına dayanmış

Ve en kötüsü bu normallestirilmis

Ve bunun en büyük savunucusu da bizler olmuşuz değil mi

Eeeeeeeee sermaye bir koyundan bir kaç post çıkarmaya bayılır

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Piyasa profesyonelleri !!!!

Bizdeki piyasa profesyonellerini hiç sorguladiniz mi ?

Frankfurt taki Londra daki Newyork taki piyasa profesyonelleri , sırtına heybeyi takıyor

Burada , Malezya da , cin de , Polonya da , Hindistan da , Macaristan da , Brezilya da , güney Afrika'da

Allah ne verdiyse heybeyi doldurup ülkesine götürüyor

Buradaki piyasa profesyonelleri ne yapıyor peki

Onların heybe nasıl doluyor ?????

Komisyon la mi

Yoksa uygun ortam ve zemini hazırlamak la mi

Yoksa bizimle mi

Mesela bizim piyasa profesyonelleri Frankfurt yada Londra da

Çatır çatır iş yapıp trade edip gerekirse operasyon çekip oralardan buralara kar transferi yapabiliyorlar mi acaba

Çok mu komik oldu bilmem ki

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Piyasa profesyonelleri !!!!

Bizdeki piyasa profesyonellerini hiç sorguladiniz mi ?

Frankfurt taki Londra daki Newyork taki piyasa profesyonelleri , sırtına heybeyi takıyor

Burada , Malezya da , cin de , Polonya da , Hindistan da , Macaristan da , Brezilya da , güney Afrika'da

Allah ne verdiyse heybeyi doldurup ülkesine götürüyor

Buradaki piyasa profesyonelleri ne yapıyor peki

Onların heybe nasıl doluyor ?????

Komisyon la mi

Yoksa uygun ortam ve zemini hazırlamak la mi

Yoksa bizimle mi

Mesela bizim piyasa profesyonelleri Frankfurt yada Londra da

Çatır çatır iş yapıp trade edip gerekirse operasyon çekip oralardan buralara kar transferi yapabiliyorlar mi acaba

Çok mu komik oldu bilmem ki

Ülke bazlı mı kişi bazlı mı? Türkiye nin yurtdışı varlıkları 240 milyar dolar. Bunun çoğunluğu Amerika tahvillerinde.

Kişi bazlı derseniz soros vb. Bu tarz yatırımlarda mevcut elbette. Yanlız bunlar fonlar ile işe girişiyor. Kişi bazlı kimin hangi piyasada olduğunu bilme ihtimalimiz yok. Spekülatör bazında elbette yok.

Yazılım yazıp, bazı ülkelere robot sokan var mı.. elbette var ancak biz bunu bilemeyiz. Ancak tek bildiğim deli gibi Amerikan tahvili biriktirmemiz.

4. Türkiye nin natoya yatırımı 20 milyar dolar her sene. Kktc ye de masraf yapıyor.

Amerika 700 milyar dolar yatırıyor.

Almanya üye olmasına rağmen 1 lira para yatırmıyor. Bu yüzden Almanya ekonomisi cari fazla veriyor. Bu da abd nin gözüne batıyor artık. Yakında çöker almanya ya.

5. Yurtdisi sert cakiliyor

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yurtdisi sert cakiliyor
    - gap mı var yani sabah ?

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu mehmet şimşek niye övülüyor? Yahu adamın bir başarısı yokki. Enteresan enteresan vergiler keşfedip yüklüyordu milletin sırtına. Yok yabancı buna güveniyordu falan. Yahu adamın bir vizyonu yoktu, bilgisi olduğundan dahi şüpheliyim ben bu adamın. Enflasyonda hedef verirdi. Bırak hedef tutmasını yakınından bile geçemedi bugüneckadar. Bugün 8 yaşındaki çocuğa emanet etsen o da bilmem be vergisi koyar ekonomiyi idare ederdi.
    Vergi bir tek maliyetleri arttırmaya yetti. Bu adamın hiç bir başarısı olmadığı halde dünyanın en etkili 500 kişi arasına girdi. Şaka gibi değil mi?

Halbuki adam direk Soros, ve benzeri kişilerin içerideki adamı. İşi gücü sadece haber taşımak.
    Rte yi çok eleştiririm ama bu kişileri son yılda öyle güzel ayıkladı ki, son ana kadar kalmadılar tükendiler.. azalarak bittiler.

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yok son bir ayda çok fazla soru sorup, sorguladılar, ve nihayet benim çizgime geldiler,dört çocuktan birisi muhalif oda haylaz mı haylaz
    Bu genetik IQ işi yengenin marifeti gibi geliyor bana...

Sayfa 504/1223 İlkİlk ... 44044544945025035045055065145546041004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •