Sayfa 197/330 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 2635 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: FLAP - Flap Kongre Toplantı Hizmetleri

1.  Alıntı Originally Posted by Kameraman67 Yazıyı Oku
    SABAH GAZETESİ YAZARI BORSA İÇİN MEHMET ŞİMŞEKââ‚¬â„¢İ İMA ETTİ
    Hükümete yakın Sabah Gazetesi’nin yazarı Dilek Güngör bugünkü köşe yazısında borsadaki satışlarda Mehmet Şimşek’in olduğunu ima etti. Güngör yazısında şu ifadeleri kullandı: Dün yaşanan satışların arkasında kim ya da kimler var? Merak edip baktım. Borsada en çok satışı yatırım bankası Merrill Lynch yapmış. Elbette banka birilerinin portföyünü satıyor. Onu biliyoruz da borsanın lokomotif kağıdında bu işlemlerin yapılmasına ne diyelim? Malum, Garanti borsanın lokomotif hisselerinden… O hissede yapılan işlemler borsanın tamamını etkiliyor. Bu arada şeytanın avukatlığını yaptığımı sanmayın. Fakat Merrill Lynch’in Mehmet Şimşek’in eski çalıştığı yer olması acaba sadece bir tesadüf mü?
    yahu bu hükümet hep böyle kazandı,dış güçlerrrrr,ey amerika israil.....sanmıyorum kanımca yabancı zararınada olsa satıyor,zaar etmek istemezler dolar senetlere girdiklerinde 3 lerdeydi şimdi 4.74 den dolar alıyorlarsa sorun var,yabancılar kaçıyor artık türkiyeden bişey olmayacağını anladılar...
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    yahu bu hükümet hep böyle kazandı,dış güçlerrrrr,ey amerika israil.....sanmıyorum kanımca yabancı zararınada olsa satıyor,zaar etmek istemezler dolar senetlere girdiklerinde 3 lerdeydi şimdi 4.74 den dolar alıyorlarsa sorun var,yabancılar kaçıyor artık türkiyeden bişey olmayacağını anladılar...
    şimdilik flap. garan maran, dolar molar, yabancı mabancı, damat mamat düşünmüyorum. ytd hadi geçen hafta olmadı bu hafta olsun 7.300. ytd. çenem düştü yine.

3.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    şimdilik flap. garan maran, dolar molar, yabancı mabancı, damat mamat düşünmüyorum. ytd hadi geçen hafta olmadı bu hafta olsun 7.300. ytd. çenem düştü yine.
    Bu havada çok şey istesende ...Allah gönlümüze göre versin

4. Beyaz tavana gidiyor. Bizimkisi de hareketlendi. Hadi hayırlısı.

5. Doldur boşalt yapıyorsa kötü

6. hacim artıyor. aort yükseliyor.

7. Baskının şiddeti, gideceği yeri tahmin etmemi engelliyor. Bakalım ne kadar topladıktan sonra doyacak.

8. borsadaki satış dahada sertleşecek gibi. bizede etkisi olacaktır ama şu haftayı kayıpsız atlatırsak bizden iyisi yok. eski hedefler biraz hayal olacak bu gidişle.

Sayfa 197/330 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •