Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Su trollerden igreniyorum dolar 2 gunde 25 kurus gidiyor ekonomi saglam zirvalari
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Su trollerden igreniyorum dolar 2 gunde 25 kurus gidiyor ekonomi saglam zirvalari
    Kurekleri sirtinda kirdi pala hocam rahat ol
    Burda les zırvalarına bakmayin.
    Abka omaha iki trolu 126 iken iki gun once istikrar geldi dolar alan shor acanlara laf ediyorlardi
    Yani yoruma gerek birakmayacak seyler yapti pala
    Yazik acinasi durumdalar

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Su trollerden igreniyorum dolar 2 gunde 25 kurus gidiyor ekonomi saglam zirvalari
    Yanlış anlama her gün batıyoz diyip palaya ütülene de ben acıyorum. ekonmiyi borsa ve döviz sananlar. yarın borsa çıkar döviz düşer fikrin yine değişmez. ben hiç görmedim borsa 120 binken ve dolar 2 lira iken yine şikayetçi idiniz. Ülke şaha kaltı deme cesaretinde bulunmadınız. hani İlkerx vardı 120 binlerde ver mehteri derken kim öyle düşündü acaba . o günde batıyoruz 25 bin düş yine batıyoruz. Aradaki fark nedir acaba. sayılar mı yoksa hükümete olan düşmanlığınız mı? bi sıorgulayın bence olmadı e devlete girin oradan bakın
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

4.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Yanlış anlama her gün batıyoz diyip palaya ütülene de ben acıyorum. ekonmiyi borsa ve döviz sananlar. yarın borsa çıkar döviz düşer fikrin yine değişmez. ben hiç görmedim borsa 120 binken ve dolar 2 lira iken yine şikayetçi idiniz. Ülke şaha kaltı deme cesaretinde bulunmadınız. hani İlkerx vardı 120 binlerde ver mehteri derken kim öyle düşündü acaba . o günde batıyoruz 25 bin düş yine batıyoruz. Aradaki fark nedir acaba. sayılar mı yoksa hükümete olan düşmanlığınız mı? bi sıorgulayın bence olmadı e devlete girin oradan bakın
    Borsayla reel ekonomi arasında

Onca ekran parodisine rağmen

Onca görülen saçmalığa rağmen bir paralellik varmış gibi yazanlar zaten iflah olmaz

Yani biz şimdi 130 da olsaydık işler mükemmel mi olacaktı

Arkadaş bunları yazmak bile abes ama bağ kurmak isteyen istediği şekil bağ kurar tabi

Onun adına bağ denmez ama bamcık pardon bağcık denir
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Siz hic market alisverisi yapiyor musunuz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Siz hic market alisverisi yapiyor musunuz
    yok biz organik alıyoruz sebzeyi meyveyi tavuğu fazlasını hediye ediyoruz konu komşuya sevaptır. enflasyon pahalılık nedir. Ha şok ta 10 kilo patetes 15 liraymış haberiniz olsun

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    yok biz organik alıyoruz sebzeyi meyveyi tavuğu fazlasını hediye ediyoruz konu komşuya sevaptır. enflasyon pahalılık nedir. Ha şok ta 10 kilo patetes 15 liraymış haberiniz olsun
    senın hayatın cıkar olmus yuhh olsunnn

8.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    senın hayatın cıkar olmus yuhh olsunnn
    hANGİ CÜMLEMDEN BU SONUCU ÇIKARDINIZ ACABA MERAK ETTİM

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •