Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 10014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yarın burgan da dönüşüm var bakalım ne verecekler, eft limitini arttıramadım başka yere aktarmak sorun olur zaten bulunduğum yerde butik bankaların şubesi yok bunun dışında aktiften hesap açacağım ama yeni kimliğim gelmedi bir türlü, dolarda böyle çıkmasa alacaktım bir miktar ama o da olmadı, yani ne verirlerse devam edeceğiz artık.
    Bu arada aktiften hesap açıp parayı eft yapınca hemen nkolaybono alabiliyor muyuz acaba? daha sonra da adrese kurye mi geliyor bu aşamayı tam anlayamadım, elime bir miktar daha para geçecek kimlik gelince oraya aktarayım diyorum.

Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    yarın burgan da dönüşüm var bakalım ne verecekler, eft limitini arttıramadım başka yere aktarmak sorun olur zaten bulunduğum yerde butik bankaların şubesi yok bunun dışında aktiften hesap açacağım ama yeni kimliğim gelmedi bir türlü, dolarda böyle çıkmasa alacaktım bir miktar ama o da olmadı, yani ne verirlerse devam edeceğiz artık.
    Burgan oranını buradan paylaşın mutlaka,merak ediyoruz

Burgan'da eft'yi şubeden yapabilirsiniz.
    Önceden ıslak imzalı talimat istiyorlardı ama artık gerek yok demişti bana mt, bi sorun isterseniz.

Aktif'te hesabı hemen internetten açıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz
    Evraklar için kurye sonradan geliyor, hatta geç geliyor bu aralar (Haziran başında başvuran bir arkadaşıma gelmedi hala örneğin)

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burgan oranını buradan paylaşın mutlaka,merak ediyoruz

Burgan'da eft'yi şubeden yapabilirsiniz.
    Önceden ıslak imzalı talimat istiyorlardı ama artık gerek yok demişti bana mt, bi sorun isterseniz.

Aktif'te hesabı hemen internetten açıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz
    Evraklar için kurye sonradan geliyor, hatta geç geliyor bu aralar (Haziran başında başvuran bir arkadaşıma gelmedi hala örneğin)
    Yarın paylaşırım kesinlikle, şube Ankara'da ben orada değilim maalesef, başka şehirde bir şubeye gittiğimde talimat gerekiyor dediler ama kimliğimi kaybettiğim için yapamadılar, pasaport kabul olmayabilir dediler.
    Aktif için kimlik gelince başvurayım o zaman, işin kötüsü kuryenin geleceği zaman belli değilse hangi adresi vereceğimi bilmiyorum yazın sürekli yer değiştiriyorum ne zaman nerede olacağım belli olmuyor ama adreste bulamayınca bir şekilde hallolur, herhalde bilgilendirme için teşekkür ederim.

Yarın paylaşırım kesinlikle, şube Ankara'da ben orada değilim maalesef, başka şehirde bir şubeye gittiğimde talimat gerekiyor dediler ama kimliğimi kaybettiğim için yapamadılar, pasaport kabul olmayabilir dediler.
    Aktif için kimlik gelince başvurayım o zaman, işin kötüsü kuryenin geleceği zaman belli değilse hangi adresi vereceğimi bilmiyorum yazın sürekli yer değiştiriyorum ne zaman nerede olacağım belli olmuyor ama adreste bulamayınca bir şekilde hallolur, herhalde bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Islak imzalı talimat olmadan nasıl yapıldığını sordum.
    Kayıtlı telefonunuz üzerinden onayla yapılabiliyormuş, bu şekilde sizin mt'ye sorabilirsiniz belki bilmiyordur o.

Ben olsam Aktif'te hesabı açardım kimliği beklemenize gerek yok sonra halledilir
    Yarın burgan düşük oran verirse çıkarsınız, hazırda bulunsun

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Islak imzalı talimat olmadan nasıl yapıldığını sordum.
    Kayıtlı telefonunuz üzerinden onayla yapılabiliyormuş, bu şekilde sizin mt'ye sorabilirsiniz belki bilmiyordur o.

Ben olsam Aktif'te hesabı açardım kimliği beklemenize gerek yok sonra halledilir
    Yarın burgan düşük oran verirse çıkarsınız, hazırda bulunsun
    Talimat olayını yarın mt arayınca sorayım olur derse yaptırayım. Bu arada şimdi aktiften aradılar işleminiz yarım kalmış diye, söyledim kimlik numarası istiyor benimki daha gelmedi diye, gelince bizi arayın dediler, sanırım kimlik numarası olmadan olmuyor, pasaport ile de yapmayı denerdim ama yanımda değil, burgan en fazla 18.75 verir diye tahmin ediyorum, neyse artık bir kısmını güldüren hesaba geçiririm bu arada bir yerden de haftaya para gelecek onları da aktife aktarırım diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    yarın burgan da dönüşüm var bakalım ne verecekler, eft limitini arttıramadım başka yere aktarmak sorun olur zaten bulunduğum yerde butik bankaların şubesi yok bunun dışında aktiften hesap açacağım ama yeni kimliğim gelmedi bir türlü, dolarda böyle çıkmasa alacaktım bir miktar ama o da olmadı, yani ne verirlerse devam edeceğiz artık.
    Bu arada aktiften hesap açıp parayı eft yapınca hemen nkolaybono alabiliyor muyuz acaba? daha sonra da adrese kurye mi geliyor bu aşamayı tam anlayamadım, elime bir miktar daha para geçecek kimlik gelince oraya aktarayım diyorum.
    hemen alırsın sıkıntı yok. yeterki para gelsin de alnından öperiz modundalar

7. aynen öyle oluyor dostum..

hesabı internetten kendin beş dakikada açıyorsun çok basit...

sonra kurye geliyor...2-3 güne bütün işlemler bitiyor...

ben herkese aktifte bir hesap açtırmalarını tavsiye ederim...ne olur ne olmaz...

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Ben internet üzerinden hesap açmıştım. Hesap açılır açılmaz hemen EFT yaparak bono alabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken kısım sözleşmeyi imzalayıncaya kadar Aktifbank internet şubesi üzerinden dışarıya para transferi yapamıyorsunuz. Tabi çok ihtiyaç olduğu durumda müşteri hizmetleri yardımcı oluyor. Ancak dipnot olarak eklemek istedim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •