yarýn burgan da dönüþüm var bakalým ne verecekler, eft limitini arttýramadým baþka yere aktarmak sorun olur zaten bulunduðum yerde butik bankalarýn þubesi yok bunun dýþýnda aktiften hesap açacaðým ama yeni kimliðim gelmedi bir türlü, dolarda böyle çýkmasa alacaktým bir miktar ama o da olmadý, yani ne verirlerse devam edeceðiz artýk.
Bu arada aktiften hesap açýp parayý eft yapýnca hemen nkolaybono alabiliyor muyuz acaba? daha sonra da adrese kurye mi geliyor bu aþamayý tam anlayamadým, elime bir miktar daha para geçecek kimlik gelince oraya aktarayým diyorum.
Burgan oranýný buradan paylaþýn mutlaka,merak ediyoruz
Burgan'da eft'yi þubeden yapabilirsiniz.
Önceden ýslak imzalý talimat istiyorlardý ama artýk gerek yok demiþti bana mt, bi sorun isterseniz.
Aktif'te hesabý hemen internetten açýp kullanmaya baþlayabiliyorsunuz
Evraklar için kurye sonradan geliyor, hatta geç geliyor bu aralar (Haziran baþýnda baþvuran bir arkadaþýma gelmedi hala örneðin)
Yarýn paylaþýrým kesinlikle, þube Ankara'da ben orada deðilim maalesef, baþka þehirde bir þubeye gittiðimde talimat gerekiyor dediler ama kimliðimi kaybettiðim için yapamadýlar, pasaport kabul olmayabilir dediler.
Aktif için kimlik gelince baþvurayým o zaman, iþin kötüsü kuryenin geleceði zaman belli deðilse hangi adresi vereceðimi bilmiyorum yazýn sürekli yer deðiþtiriyorum ne zaman nerede olacaðým belli olmuyor ama adreste bulamayýnca bir þekilde hallolur, herhalde bilgilendirme için teþekkür ederim.
Islak imzalý talimat olmadan nasýl yapýldýðýný sordum.
Kayýtlý telefonunuz üzerinden onayla yapýlabiliyormuþ, bu þekilde sizin mt'ye sorabilirsiniz belki bilmiyordur o.
Ben olsam Aktif'te hesabý açardým kimliði beklemenize gerek yok sonra halledilir
Yarýn burgan düþük oran verirse çýkarsýnýz, hazýrda bulunsun
Talimat olayýný yarýn mt arayýnca sorayým olur derse yaptýrayým. Bu arada þimdi aktiften aradýlar iþleminiz yarým kalmýþ diye, söyledim kimlik numarasý istiyor benimki daha gelmedi diye, gelince bizi arayýn dediler, sanýrým kimlik numarasý olmadan olmuyor, pasaport ile de yapmayý denerdim ama yanýmda deðil, burgan en fazla 18.75 verir diye tahmin ediyorum, neyse artýk bir kýsmýný güldüren hesaba geçiririm bu arada bir yerden de haftaya para gelecek onlarý da aktife aktarýrým diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri