buradaki mevduatçıların bir çoğu borsa ile de ilgileniyor gördüğüm kadarıyla ve şu an yukarı doğru kalkmaya yakın bir tren var kaçırır mıyım korkusu görüyorum)
buradaki mevduatçıların bir çoğu borsa ile de ilgileniyor gördüğüm kadarıyla ve şu an yukarı doğru kalkmaya yakın bir tren var kaçırır mıyım korkusu görüyorum)
Görünen merkezin faiz artırımı kesinleşti gibi.Bence min 200 puan gelecek...225 yapsın hesap yuvarlak olsun.Faiz 20,00....
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
ing 35 gün için 205 k
%18 verdi
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
teb 35 gün için 205k
%18.50 verdi
daha iyi rakam için genel merkeze msj attı
onuda yazacam
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Düz olsun bizim olsun diyonolacak gibi duruyor yoksa dolar düşerken bugün borsa 94 derdi ama düşmeye devam ediyor ..herşey değişiyor zamanla eskiden olsa faiz artırımına borsa cosardi bu yılki faiz artirimlarinda bu değişti faiz arttıkça düşer oldu...borsa faiz artirimi sevmez oldu yani düştüğüne göre haralde faiz artacak
merkez 300 puan dan aşağı artırısa piyasa anlık bir rahatlama olur.
çünkü reel faiz negatif de
Çünkü faiz gerekli seviyede değil.Daha önce de yazdım.Tam bir sene önce gösterge 11 iken bankalar herkese 14,50-15,50 arası oran veriyordu...Şimdi gösterge 20,50,faizler 18,50-19,00 gibi...Olması gereken min. 23'lü seviyeler...Bu seviyelerde olsaydı,mevduat faiz oranları bence borsa daha iyi durumda olurdu...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri