Sayfa 456/672 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    18 yıl önce alamadığım arsa yerine bunu alsam ki aldım fazlası ile getiri olarak 18 yıl önce ki arsanın getirisini getirir mi?
    Boran kardeş tespitlerin çok doğru bizim mahallede gecekondu fiyatları 18 yılda 5 bin tl şuan 500 bin tl olmus istanbulun heryerinde 35 bin tl daireler 500 bin olmuş gel gör ki isgyo yerinde saymış böyle saçmalık olmaz bu düpedüz soygun küçük yatırımcıyı soymak ama tekrar söylüyorum isterse 0.50 yapsınlar satacak malim yok.

2. 8 milyon işlem hacmi. kim satıyor acaba? Bu işgyoyu değil de türkiyeyi terk etme gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    8 milyon işlem hacmi. kim satıyor acaba? Bu işgyoyu değil de türkiyeyi terk etme gibi.
    Yabancı bu senette satışı bitirmedikten sonra kağıdı toplayan yerli yatırımcı neden kağıdı yukarı çeksin, yabancı fonlar 1-2 yıldır sürekli satışta, son zamanlarda satışlar azaldı, ama hala varlar. Yabancı takasta hala 90 milyon lot var. Çok fazla değil, ama yine de var. Satmaya devam ediyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Infernobroker Yazıyı Oku
    Boran kardeş tespitlerin çok doğru bizim mahallede gecekondu fiyatları 18 yılda 5 bin tl şuan 500 bin tl olmus istanbulun heryerinde 35 bin tl daireler 500 bin olmuş gel gör ki isgyo yerinde saymış böyle saçmalık olmaz bu düpedüz soygun küçük yatırımcıyı soymak ama tekrar söylüyorum isterse 0.50 yapsınlar satacak malim yok.
    Size katılmıyorum çünkü eğer siz 18 yıl önce almış olsaydınız bu kağıdı şuan sizin paranızın en az yüzde 200 ünü temettü olarak geri verecekti tam 18 yıl önce aldığınız parayı ve bunu ben kendim şahsi adıma söylüyorum gidip de hepsiyle isgyo almıyorum portföyü çeşitlendiriyorum atıyorum gidiyorum diğer hisselerimden alıyorum ve böylece onlardan da temettü geliyor düşünsenize böyle böyle katlana katlana gidiyor yani keşke 18 yıl önce ben bunu alıp bekleseymişim demeyi öyle çok isterdim ve şuan temettü verimi şu fiyatlara göre yüzde 8 oldu ki bu sadece temettü.Bedelsizi daha katmıyorum bile ondan borsa her zaman karlıdır diğerlerine göre ha bu benim yorumum doğrudur yanlıştır tartışmakta isterim çünkü bende eskiden çok hatalar yaptım şimdi uzun vade al paran varsa unut gitsin isgyo yu da çok beğenerek topluyorum ve benim gibi ağzı sulanan çokta kişi vardır ve eğer hala fikriniz kötüyse ege perlayı bir gezmenizi tavsiye ederim sizce sadece o yer bile ne kadar eder?Ondan sonra isgyo konuşalım beraber .Yt değildir sesli düşündüm bütün düşünceler beni bağlar herkesin aklı kendine....
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

5. Arkadaşım neyime katılmıyorsun şirketin piyasa değeri uzun yıllardır hem tl hemde usd olarak bir getiri sağlamamış grafik ortada. Temettü bedelsiz ok ama eflasyon hesap ediyormusun.
    Şirketi beğenmiyor olsam zaten satar giderim bizim eleştirimiz bu hissenin olması gereken fiyatlarda olmayışı. 0.25 pd/dr normal mi. Son olarak ben uzun yatırımcıyım günlük hareketlere bararak satacak hissem yok. 2025 hissemi satacağım tarih

18 yıl uyutulmus yatırımcı.enflasyon oraninda getiri, ozaman borsada riske ne gerek var faiz okadar getirir zaten.bu hisse 18 yıllık nadasta .tam hasat zamanı bir nipne çıkıp hisseyi birşeyler bahane Edip aşağı basıyor, yanlış olan bu nipnenin yaptığı.

7. Bankada kredi limitsiz, hovarda yöneticiler, bol krediyi görünce riskli yatırımlara da girmişler. Emlak balonunun şiştiği zaman, yapsatçılığa, avm işletmeciliğine, banka borcuyla arsa almak gibi, bol finansman gerektiren hovarda projelere paraları harcayarak borçlanmışlar. Bunun üzerine sürekli yabancı satışı, ve büyük yatırımcı baskısı, maalesef hepimizi büyük zararlara soktu. 85 kuruşa geldi, alıcı yok. Yüm isgyo yönetimini sallandırsalar bile içim rahatlamaz. Bu kadar nefret ettim onlardan.

8. Şirket yüzde 7,5 temettü (70 milyon) vereceğine, hissede 90 milyon yabancı var onların senetlerini alsa bu parayla, bakalım büyük yatırımcı hisseye bu kadar baskı yapabilecek mi??

Geçen aralıkta iş bankası alım yapacak diye haber gönderdi, her sene de yapıyor, bu sene niye yapmadı, 80 milyon parası yok muydu. Bu zamanlarda hisseye sahip çıkmayacaklar da ne zaman çıkacaklar. Biraz hissenin fiyatına baksınlar.

Not: Son 2 mesajın Aynısını investorrelations@isgyo.com.tr a gönerdim bakalım cevap verecekler mi???

Sayfa 456/672 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •