-

Originally Posted by
fcsteo7
arkadaslar 2 yıllık gosterge 20,28 su anda. teb den oran istedim. 100k üstüne 19.00 verdiler. Dönüşüm haftaya bi yoklamak için aradım. Burada herkes 18.50 falan yazıyor. azcık pazarlık yapmalısınız yada baska bankaya gecmelisiniz bence.
Temdit mi 19 verdi .
-

Originally Posted by
bahri
Mevduat topiğinde dolar dersi alacağız üstüne azar işiteceğiz
Sayın bahri, Dolar topiğine gelin bizim forum herkese açık hem belki sizi de bu abidik gubidik negatif faizli çöp paradan kurtarır hayır duanızı alırız.
-
-
Acizane önerim, bankaların çıkardığı bono almak yerine , daha az karlı gibi görünse de mevduat yapmak uyku ve sağlık için iyidir.
-

Originally Posted by
bahri
sizin başlık herkese açık değil umutabi ! sizin başlıkta dolar düşecek diyen hatta sadece ima eden enflasyon ne olacak diyen elektrikli sandalyeye oturtuluyor

bizim başlık gene daha toleranslı

Valla dediklerinizde haksız sayılmazsınız, ben kendi adıma demiştim neyse size bol kazançlar umarım Tl de beklediğinize değer.
-

Originally Posted by
paramanya
Temdit mi 19 verdi .
hayır. param baska bankada baglı su an.
-

Originally Posted by
bahri
sizin başlık herkese açık değil umutabi ! sizin başlıkta dolar düşecek diyen hatta sadece ima eden enflasyon ne olacak diyen elektrikli sandalyeye oturtuluyor

daha önce de belirtmiştim, başlıklara karşı görüşlerin yazılması aslında başlığın kalitesini artırır. Ama sırf laf olsun diye yazmak değil, çok güzel fikirler çıkıyor. şahsen hem dolarım, hem mevduatım, hem bonom, hem fonum var. Bunların hepsinin de birbiri ile etkilendiğini bilmemiz gerekir. Bu tip yerlerde kişiler birbirine saldırmak, kızdırmak için yazmaz, tamamlayıcı, eksik giderici, bilgilendirici yazarsa stres de olmaz. saygılar.
-

Originally Posted by
bahri

Doğru lafa ne denir size bol kazançlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri