Sayfa 742/964 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Siz bilirsiniz beyler. Ben kendi fikrimi söylüyorum. buradaki bazı kişiler zeynep tümer davayı kaybedecek derken ben bekleyelim diyordum. Aklı selim arkadaşlar fesih davalarını geri çekip şirkete zaman kazandırdılar. Sonuçta davayı zeynep kazandı. Ama spk ne yaptı başka bir kulp uydurdu, blokeyi çözmüyor. Benim gözümde olan budur. Bloke çağrı ile ilgilidir. Bu doğruysa blokenin çözülmesi gerekir. Yok bloke çağrı ile ilgili değil derseniz, neyle ilgili yazarsanız öğrenmiş olurum. Teşekkürler.

2. blokeler kalktımı degişen hiç bir şey olacagına inanmıyorum fesih davasını geri çektiginizde zeynep hanım güvenler nasıl hayel kırıklıgına ugradıysa zeynep hanım sözünü tutmadıysa blokeli lotlar selbesete döndügünde aynı hayel kırıklıgını yaşatır o nedenle grubdaki arkadaşlar blokelerin çözülmesi için spk veya herhangi bir kuruma yazı fax vs gönderirken tekrar tekrar düşünsünler birlik ve bereberliginizide bozmayın kesin ihtimal olmadan hiç birşey yapılmaması lazımdır diye düşünüyorum sonuçta yıllarca madur bırakılan biziz kırıcı yıkıcı olamamlıyız bu şirket sahipleri sayılganlar içinde gecerli sayılganlara güvenen iyi niyetli grupdaki arkadaşlarımızı yüz üstü bıraktınız zeynep hanım vicdanen rahatmısınız ?? belkide bu süreçte yuvası yıkılan aileler oldu o analı babalı öksüz kalan çocukların hesabını aile ferlerinni hesabını ölüm sonrası ebedi hayatta hesaba cekildiginizde hesabını verebilirmisiniz hakikatlar üzerine kurulu bu fani dünyanın bir diger gercek yüzü oldugunu hiç bir zaman aklınızdan sakın çıkarmayın zeynep hanım alalh büyüktür allah adildir

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Siz bilirsiniz beyler. Ben kendi fikrimi söylüyorum. buradaki bazı kişiler zeynep tümer davayı kaybedecek derken ben bekleyelim diyordum. Aklı selim arkadaşlar fesih davalarını geri çekip şirkete zaman kazandırdılar. Sonuçta davayı zeynep kazandı. Ama spk ne yaptı başka bir kulp uydurdu, blokeyi çözmüyor. Benim gözümde olan budur. Bloke çağrı ile ilgilidir. Bu doğruysa blokenin çözülmesi gerekir. Yok bloke çağrı ile ilgili değil derseniz, neyle ilgili yazarsanız öğrenmiş olurum. Teşekkürler.
    Hocam hadi blokeler kalktı diyelim bu seferde eeee yakın izleme pazarından da çıkarsın derlerse... bu isteklerin sonu yok hocam...

bakın biz iyi niyetli davamızı çektik evet şirket bir şeyler yaptı. Fakat sonuç ky'ye yansımadı

madem bu blokeler bu kadar önemliydi de zt gidip niye bir danıştaya davayı çabuk görün diye dilekçe vermemiş...

hadi madem spk 1 yıldır çözmüyor bu blokeyi sözde yazılar yazmışsın eee gidip görüşüp çözüyor musun çözmüyor musun diye sorarsın çözmüyorsa mahkemeye verirsin...

Boş ver hocam hepsi hikaye...

iyi niyet yok. Hukuki mücadeleye devam... bakalım neler olacak
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Anlaşılmayan şu: şirket çağrı davasını kazanınca blokelerin kendiliğinden bu tabire dikkatinizi çekiyorum hani bir zamanlar bültende vardı, çağrıı yapılırsa kendiliğinden kalkacağını düşündü. Planlarıda buna göreydi.spk burada bir kazık attı. Çağrı davasını kaybetmesine rağmen blokeyi kaldırmadı. Sıkıntı burada. Şahsi görüşümdür.

5. Sayın freecel neden bir sene beklediklerini bilmiyorum. Karar düzeltme olabilirmi?

Akıllı bir kez aldanır diye bir atasözü var.

7. Vaziyet kör düğüm olmuş Bir tarafta blokeler kalksin şirket hisselerini kullanarak girişimlerde bulunsun diğer tarafta da blokeler kaldirilmasin yoksa hisseleri küçük yatırimcıya yüklerler. Hangisi hayırlı ? Bloke kalkınca payların küçük yatırımcılara satılabileceğini pek mümkün görmüyorum. Şirketi zora sokan unsurlar çağrı karariyla uygulanan yaptırımlardır ve bunlar ortadan kalkmadan yakın izleme pazarından çıkmak hayal bu sirket için. Bloke kalkmasın ama şirket para bulsun borçları kapatsın veya yapılandırsın demek ne kadar gerçekçidir tartışılır. Bu şirketin en büyük gücü hisseleri şu anda

Arkadaslar
    Bu sirket daha önce bahar dosem tekstildeki paylarini para almadan satti ve alacakli gozuktu yani danisikli satisti.
    Simdi sattim dedigi 30 milyonda algi yaratmak icin 1 tl.dan sattim demistir.siz olsaniz bu durumda bu fiyattan alirmisiniz dusunun.
    Spk.nin bircok kez bize zarar verdigi malum ancak bloke isi en dogru kararlarindan biridir.
    Keske hic satmasina musaade etmeseydi.

Sayfa 742/964 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •