Sayfa 352/1032 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: HALK Cafe - I

5.5 Neymar'a banka! Bu da iyi.

Uzun sureden gelen bir problem bu ve sonuna yaklasiyoruz. Tabi ki herkez kazanamaz ama bu bankanin hakettigi deger bu degil. Borcunu vakti gelince alacak. O yuzden sakin olmakta fayda var. Trade etmiyorsan mesela cikar listenden gitsin. Cok felaket baski var ustunde hala ve sektor coktu. OFAC mi dusecek, not indirimi mi gelecek bilemiyorum, yakinda duyariz. Olay ayrica bankadan cikip ulkeye dondu 17 nisan itibariyle. Bakalim bu nasil sonuclanacak.

2. Benimki kademeli alim oldu kısır döngü misali alıyorum düşüyor, düşüyor alıyorum derken alacak para kalmadı. Dayanabilme gücüm parasal olarak var ama psikolojik olarak varmi bilmiyorum. Trade arzumu viopta gideriyorum. Hissede en kötü geride kaldımı bilmiyorum. Ama olursa biraz gelecek param var onuda 5.30 5 arasında alirim. Sonra kurbanlık koyun gibi beklerim. Inşallah alamam ama daha bugüne kadar alacağım dediğim yerden almadığım olmadı. Namussuz hep dusuyor🌝

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Uzun sureden gelen bir problem bu ve sonuna yaklasiyoruz. Tabi ki herkez kazanamaz ama bu bankanin hakettigi deger bu degil. Borcunu vakti gelince alacak. O yuzden sakin olmakta fayda var. Trade etmiyorsan mesela cikar listenden gitsin. Cok felaket baski var ustunde hala ve sektor coktu. OFAC mi dusecek, not indirimi mi gelecek bilemiyorum, yakinda duyariz. Olay ayrica bankadan cikip ulkeye dondu 17 nisan itibariyle. Bakalim bu nasil sonuclanacak.
    Şom ağzımı açmayayım diyorum ama şeytan dürtüyor.
    Yutdışı borsalar (Dow, dax, ftse vb.) zirvede veya zirvelerine yakın yerlerde sakin duruyorlar. Bizim borsadaki düşüş iç nedenlerden kaynaklandı. Bir de bunun üzerine küresel bir satış dalgası gelir de tüm borsalar ayı piyasasına girerse bizim zaten canı çıkmış borsaya bir posta daha basarlar.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Bir de bu benzetme var:
    Real Madrid + Barcelona toplam kadro değerleri 1.4 milyar € (1,6 milyar $)
    http://tr.beinsports.com/haber/barce...14-milyon-avro

Hic gulecegim yoktu.. Neymarlar Real Madridler!

@pilavli
    Som agizlilik degil, o da gercek. O da ustumuze cokecek. Umarim bankanin hikayesi bittikten sonar olur.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Benimki kademeli alim oldu kısır döngü misali alıyorum düşüyor, düşüyor alıyorum derken alacak para kalmadı. Dayanabilme gücüm parasal olarak var ama psikolojik olarak varmi bilmiyorum. Trade arzumu viopta gideriyorum. Hissede en kötü geride kaldımı bilmiyorum. Ama olursa biraz gelecek param var onuda 5.30 5 arasında alirim. Sonra kurbanlık koyun gibi beklerim. Inşallah alamam ama daha bugüne kadar alacağım dediğim yerden almadığım olmadı. Namussuz hep dusuyor��
    Su duserken maliyetlenmek cok kotu sn. karax. Maliyetlenme yukari dogru yapilir. O da piramit seklinde.

Dusen fiyat yanlis pozisyon demektir. Yeni para sokmak yerine eldekinin bir kismi ile trade yapmayi deneseniz?

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Su duserken maliyetlenmek cok kotu sn. karax. Maliyetlenme yukari dogru yapilir. O da piramit seklinde.

Dusen fiyat yanlis pozisyon demektir. Yeni para sokmak yerine eldekinin bir kismi ile trade yapmayi deneseniz?
    Yüzde yüz haklısınız. Paçal demeyelim de kademeli alim deyim. Herkesin stratejisi farklı ıste ben kendimce seviyeler belirledim. Portföyü 3 bölüp kademeli alim yapıyorum. Bencede yanlis ama elimden başka bişey gelmiyor. trade edenler şu dönemde güzel para kazanıyor. Esas mesleğim malı müşavirlik. Malum yoğunluk fazla oluyor. Aslinda burdaki forumdaslara aklimdaki deli sorulari paylasmak ve sormak istiyorum. Aklıma bu fiyatlama tek birşey getiriyor. Banka aslında batik olabilir mi?. Sonuçta batik olduktan sonra 15 liradan alsan da aynı 1 liradan alsan da aynı. Hissenin fiyatının düşmesi ayrı birşey batik olması ayrı birşey. tepeden dolar bazlı %90 düşmüş bir hisseden bahsediyoruz. Kafamda deli sorular sonumuz hayrola. Bankanın rasyolarina baktığımızda fena değil ama sonuçta ben malı musavirim denetleyen kurumlarda benden yanaysa o rasyolarla istediğim gibi oynarım. Denetim işinde bir söz vardir balık kokmasın diye tuzlarsın ama tuz koktuysa yapacak hiçbirşey yok. Hepimize bu rasyolari dogru diye yuttururlar. Çünkü anlı şanlı denetim kuruluşları onay vermiştir. Tıpkı 2008 lehman krizinde olduğu gibi. Komplo teorisi gibi oldu ama bu fiyatlamayi ofaca bağlamak yada secim sürecinde verdiği 0.99 maliyetli kredilerine. Secim bittikten sonra vermeyide bıraktı. Bilmiyorum kafam çok karışık belkide dertlesmek istedim dostlar . Damdan düşenin halinden damdan düşenler anlar. Siz8nde bu konuda bir düşünceniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Sayfa 352/1032 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •