Originally Posted by HAKEM iyi de bizim amacýmýz akýllara durgunluk vermeyen bir nesil.Akýllarý durduran nesil iþe yaramaz ki)))))))) iyi de bizim amacýmýz akýllara durgunluk vermeyen bir nesil. Bu senin amacýn! Ýmam Hatipleri parlatanlarýn amacý bu deðil! Gerçi, onlarýn amacý da güme gitti.. Ah bi bilseniz içini...
Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ iyi de bizim amacýmýz akýllara durgunluk vermeyen bir nesil. Bu senin amacýn! Ýmam Hatipleri parlatanlarýn amacý bu deðil! Gerçi, onlarýn amacý da güme gitti.. Ah bi bilseniz içini... Ýmam hatiplerin içini mi,kastettiðiniz konuyu biraz açsanýz merak ettim cidden ne anlatmak istediðinizi.
Ýçini bi bilmeyi çok isterdim, hakikaten merak ediyorum. Yazarsanýz da memnun olurum Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ iyi de bizim amacýmýz akýllara durgunluk vermeyen bir nesil. Bu senin amacýn! Ýmam Hatipleri parlatanlarýn amacý bu deðil! Gerçi, onlarýn amacý da güme gitti.. Ah bi bilseniz içini...
Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ iyi de bizim amacýmýz akýllara durgunluk vermeyen bir nesil. Bu senin amacýn! Ýmam Hatipleri parlatanlarýn amacý bu deðil! Gerçi, onlarýn amacý da güme gitti.. Ah bi bilseniz içini... yaz bizde okuyalim arkadas
Originally Posted by Ahmetg yaz bizde okuyalim arkadas Beni tanýmýyorsun, yazdýklarýmý doðru anlamamýþsýn... Beni tanýyanlara sor lütfen sonra yanlýþ anla...
Forum Rules
Yer Ýmleri